Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų kuponai, bilietai, kvietimai ir pan.

QUOTE(shopin'mum @ 2017 04 05, 09:09)
<p>tai kad tokias daily korteles laisvalaikio zurnalas nemokamai duoda pasiimt smile.gif</p>
<p> </p>

As tokias 2 ismeciau, nes jei per pigu.lt perki nemokamai duoda, tik aktyvuoti reikia uz 6.99 eur:) Bet gal kas uzkibs ir dar sumokes uz jas po 1 eura mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau 2 bilietu i "Pelene".
Atsakyti
QUOTE(asterina @ 2017 03 21, 13:14)
<p>Parduodu 2 bilietus į kino pavasarį. Galioja į bet kurį pasirinktą filmą iš repertuaro. Bilietai popieriniai. Vertė 11, parduodu už 9 €. PM.</p>

Liko paskutiniai 2 vnt. AŽ 😊
Atsakyti
QUOTE(gagy @ 2017 04 03, 08:31)
dar turiu keleta bilietu i Pelene

Atsakyti
Parduodu du bilietus į balandžio 14 dieną vyksiantį spektaklį "Išvarymas" Nacionaliniame dramos teatre, Vilniuje. Labai gaila, bet nebegaliu nueiti verysad.gif Vietos 3 eilės viduryje. Norėčiau 55 eur už abu bilietus.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 04 04, 18:21)
Parduodami du bilietai į vaikišką spektaklį Kaune ''Kiškis pabėgėlis'', šį sekmadienį,  balandžio 9d.  Antra eilė, 8 EUR už abu.

http://dramosteatras...skis-pabegelis/

Dar turiu, paskubėkit smile.gif Gaila išmesti bilietus, kurių jau net nėra prekyboje.
Atsakyti
Parduodu vieną bilietuką į Kings of Leon Birželio 27tai dienai Vilniuje:) Stovima vieta. Mokėta 83e su visais aptarnavimo mokesčiais,parduodu už 70e. AŽsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2017 04 08, 09:34)
As tokias 2 ismeciau, nes jei per pigu.lt perki nemokamai duoda, tik aktyvuoti reikia uz 6.99 eur:) Bet gal kas uzkibs ir dar sumokes uz jas po 1 eura mirksiukas.gif

Nesusilaikiau. Nesuprantu, ko Jus putojate. Man staigiai prireikė kortelės. Pirkau auksinius dirbinius iš Kamėja. Jos dėka sutaupiau tikrai daugiau nei 1€+6,99 už aktyvavimą, be to telefoną apmoka darbdavys, tai iš vis problemos nematau. Laisvalaiko neskaitau, po kavines nevaikštau, pigu.lt neperku. Tvarkant reikalus pakeliui užsukau pasiimt kortelės. Tad esu labai dėkinga man kortelę pardavusiai narei. wub.gif
Tad kitą kart prieš išmetant pasiūlykit kitoms padovanot, ar bent už tą patį 1€. 4u.gif ar čia nauja patyčių forma? Pačios tingit užsiimt - išmetat, o kitas užpuolam ir kritikuojam. Aš ir už eurą nevargčiau - per mažas "navaras", kad dar kitų narių "putojimus" skaityt. Tas dar kartą ačiū "noriu padovanoti" narei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joan@: 09 balandžio 2017 - 13:26
gal kas norite i kino pavasari bilietu

po 2 eur
uz abu bus 4 Eur

galiojimas iki 13 d imtinai

filmams galioja siems:
http://www.forumcine...kino-pavasaris/

reikia keisti data kad matyti kino pavasario filmus

prasom

kaina labai gera
Atsakyti
Ieškau 1-2 bilietų į kiną Vilniuje, konkrečiai domina Smurfų filmas smile.gif
Atsakyti
KRISTIANA 100 eurų vertės dovanų kortelė. Galioja iki 2017.09.05. Kaina - 70 eur.

Siunčiu savo sąskaita. AŽ
Atsakyti
Kuponas SPA programa „Aromaterapinė svajonė“ Vilniuje - 25 eurai. Kuponas galioja iki 2018-02-12

https://www.dovanusa...e-vilniuje.html
Atsakyti