Parduodu du bilietus arba vieną bilietą į VMT spektaklį rytoj 2020 09 05 18.30 val, Vilniuje. https://www.bilietai...uoklese-308600/ Už abu 14 eur. Eilė 11 ,vieta 7-8
Parduodu 2 bilietus į Forumcinema. Vertė - 15 , parduodu už 9. Galioja iki 2020.11.27. AŽ😊
Parduodu du kuponus į Druskininkų AQUA parką. Vieno kupono vertė - 23 eur. Kaina už du kuponus - 30 Eur (1 vnt - 15 eur). Galioja iki 2021-03-03 d.
Kreiptis AŽ
Kreiptis AŽ
QUOTE(elfė @ 2020 09 12, 14:01)
Parduodami 2 bilietai į baletą "Čipolinas", kuris vyks 2020-09-19 17 val. Vietos 4 eilėje per vidurį. Bilietai elektroniniai. Kaina-30 eur.
ČIPOLINAS 2 v. baletas vaikams LNOBT - Didžioji salė Spektaklio trukmė 2.10 val. Kompozitorius Karen Chačaturian Choreografas Henrikas Majorovas (Rusija) Muzikos vadovas ir dirigentas Alvydas Šulčys Dailininkas Valerij Levental (JAV) Drąsuolis Čipolinas, padedamas savo draugų - linksmosios Ridikutės, išmintingojo Vyšniuko, gražiosios Magnolijos nugali piktąjį Princą Citroną ir Sinjorą Pomidorą. Visi drauge jie statys namelį vienišam dėdulei Moliūgui, šoks ir džiaugsis kartu su jumis.
20 proc. nuolaidos kortelė vienai nenukainuotai prekei Peek&Clopenberg parduotuvėje. Apsimoka, jei norit pirkti didesnį pirkinį iš naujos kolekcijos, kuo brangesnė prekė, tuo labiau apsimokės
Galioja su kliento kortele, jei tokios neturite - aš turiu, bet tada teks pirkti kartu
Kortelės kaina, jei man nereikės dalyvauti pirkime - 5 eurai kortelė galioja spalio mėnesį
Galioja su kliento kortele, jei tokios neturite - aš turiu, bet tada teks pirkti kartu
Kortelės kaina, jei man nereikės dalyvauti pirkime - 5 eurai kortelė galioja spalio mėnesį
QUOTE(Kapriziukeee @ 2020 10 03, 12:36)
<p>Parduodu "Impuls" svečio bilietą. Galioja visoms paslaugoms, išskyrus papildomas paslaugas. Apsilankymo trukmė - 3,5 val. Galioja Vilniaus, Klaipėdos, Panevėžio ir Šiaulių "Impuls" sporto klubuose. Kaina 7 Eur (vertė 15 Eur). </p>
Iki kada galioja? Viena tik turit? Elektroninis?
QUOTE(-Braskeele @ 2020 10 04, 07:06)
Iki kada galioja? Viena tik turit? Elektroninis?
aš irgi turiu, iki 10-31 berods galioja
žadėjau pati nueit, bet kaži, ar nueisiu