Parduodu Trasalio 2 nakvyniu kupona seimai (2suage ir 1 vaikas iki 12m), galioja visomis dienomis iki 06.31dn. Priklauso pusryciai+pietus arba vakariene, baseinas, visiems po 2k, haloterapija, manksta vandenyje, negyvosios juros baseinas, apsilankymas treniruokliu saleje. Mokejau 149eu, noreciau 140eu
Sveikos 😍Turiu 100e vertes dovanu kupona lazerinei procedurai Estetus klinikoje Vilniuje, galioja iki 05.31.Esu uzsiregistravusi 05.29d , bet negalesiu nueiti.Gal kas norite sutaupyti-perleisiu pigiau.Registracija galios😀
8 eurai
Papildyta:
2 el. Forum Cinemas bilietai - galioja ir 3D iki 07-15
8 eurai
Sveikos 😍Turiu 100e vertes dovanu kupona lazerinei procedurai Estetus klinikoje Vilniuje, galioja iki 05.31.Esu uzsiregistravusi 05.29d , bet negalesiu nueiti.Gal kas norite sutaupyti-perleisiu pigiau.Registracija galios😀
Siulykit kaina😍
Apsilankymo laikas 3,5 val.
Mažinu kaina - 130eu.
Parduodu Trasalio 2 nakvyniu kupona seimai (2suage ir 1 vaikas iki 12m), galioja visomis dienomis iki 06.31dn. Priklauso pusryciai+pietus arba vakariene, baseinas, visiems po 2k, haloterapija, manksta vandenyje, negyvosios juros baseinas, apsilankymas treniruokliu saleje.
Atiduodu uz 30e!