Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

https://www.ae.com/w...atId=cat7030096

Neatsidziaugiu siais dzinsais! Aciu patarusioms del ae dydziu! Tokiu super super stretch dar nesu turejus! Grazus modelis, grazi spalva! O dar ir kudina! Ir tik 20dol kainavo wub.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 12 10, 13:41)

Neatsidziaugiu siais dzinsais! Aciu patarusioms del ae dydziu! Tokiu super super stretch dar nesu turejus! Grazus modelis, grazi spalva! O dar ir kudina! Ir tik 20dol kainavo  wub.gif

bigsmile.gif

Sveiki, 4u.gif o kaip dydis? su 96klubais idomu 2 ar 4 imti reiketu...
Atsakyti
Laba diena mergaites, ar renkat harney -30% nuolaidai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 10 gruodžio 2016 - 12:54
QUOTE(wetriuke @ 2016 12 10, 12:49)
Sveiki, 4u.gif  o kaip dydis? su 96klubais idomu 2 ar 4 imti reiketu...

As su tokiais klubais emiau 4 x-long. Mano ugis 175cm.
2dydis tikrai butu per mazas, 4 labai aptemtas, bet kadangi jie laaabai tamposi tai labai patogus! Seip is ilgio butu ir 4 long uzteke.
Atsakyti
Jums gymbo deda i krepsiuka? Man nieko nededa, nors dydzius kaip ir rodo
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2016 12 10, 12:52)
Laba diena mergaites, ar renkat harney -30% nuolaidai?  biggrin.gif

Uzsakymu neturim, rinkti nepradesim, ruosiames atostogoms
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2016 12 10, 13:49)
Sveiki, 4u.gif  o kaip dydis? su 96klubais idomu 2 ar 4 imti reiketu...

Manau kad 4. Nes su 88cm tai 0 pats tas, o jau su 90cm galvoju kad 2 gal geriau būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 12 10, 13:57)
As su tokiais klubais emiau 4 x-long. Mano ugis 175cm.
2dydis tikrai butu per mazas, 4 labai aptemtas, bet kadangi jie laaabai tamposi tai labai patogus! Seip is ilgio butu ir 4 long uzteke.

aciukas 4u.gif , nelabai kas is dydziu like gal papildys tai reikes ir man juos pasiimti vis ziuriu,bet del dydzio vis abejojau. mano ugis 168cm tai turbut regular reiktu
Papildyta:
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2016 12 10, 14:14)
Manau kad 4. Nes su 88cm tai 0 pats tas, o jau su 90cm  galvoju kad 2 gal geriau būtų rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 12 10, 13:41)

Neatsidziaugiu siais dzinsais! Aciu patarusioms del ae dydziu! Tokiu super super stretch dar nesu turejus! Grazus modelis, grazi spalva! O dar ir kudina! Ir tik 20dol kainavo  wub.gif

bigsmile.gif

Ir aš juos gavau. Tik keista kad kažkuriai su 180 užtenka L ilgio, bet man su 178 cm XLongas kaip tik. Ir dar patiko kad liemuo normalus jų o ne bais trumpas kaip rašo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 10, 13:23)
Ir aš juos gavau. Tik keista kad kažkuriai su 180 užtenka L ilgio, bet man su 178 cm XLongas kaip tik. Ir dar patiko kad liemuo normalus jų o ne bais trumpas kaip rašo.

Seip x long man irgi geras, bet jei long butu kokiu 1 cm trumpesnis tai irgi tiktu, aisku jei jau daugiau tai nzn gal per trumpi tada, nors dabar madoj tokie trumpesni smile.gif
su 180 longas tikrai turetu but trumpoki mano akims...
O liemuo normalus, zemas, bet kaip ir visu kelniu... ne kazkoks nesveikai zemas, kad zandai matytusi atsisedus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 12 10, 14:39)
Seip x long man irgi geras, bet jei long butu kokiu 1 cm trumpesnis tai irgi tiktu, aisku jei jau daugiau tai nzn gal per trumpi tada, nors dabar madoj tokie trumpesni smile.gif
su 180 longas tikrai turetu but trumpoki mano akims...
O liemuo normalus, zemas, bet kaip ir visu kelniu... ne kazkoks nesveikai zemas, kad zandai matytusi atsisedus smile.gif

Gal kaip kuriai biggrin.gif aš su tais 3/4 atrodau kaip išaugtiniais. Man žiauriai netinka. Tai džiaugiuos kad pagaliau žmoniško ilgio kelnės. Tik man jie didoki. Ir kadangi labai tamprūs smunka žemyn. Bet gal išgyvensiu biggrin.gif šiaip tikrai minkšti ir patogūs.
Papildyta:
Šiaip ką norėjau dar pasakyt biggrin.gif po to kai nebeliko black ir blue label iš RL daugiau nieko sau nepirkdavau išskyrus marškinėlius sportui ir vaikui. Surizikavau nusipirkt marškinius laureno. Kokius marškinius gavau! blink.gif nerealūs. Beveik blue jei ne black biggrin.gif tiek modelis tiek medžiaga graži. Žodžiu atsiprašiau aš jo biggrin.gif galėtų dar kelnių prisiūt ilgesnių nei 27" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 10, 14:51)
Papildyta:
Šiaip ką norėjau dar pasakyt biggrin.gif po to kai nebeliko black ir blue label iš RL daugiau nieko sau nepirkdavau išskyrus marškinėlius sportui ir vaikui. Surizikavau nusipirkt marškinius laureno. Kokius marškinius gavau!  blink.gif nerealūs. Beveik blue jei ne black biggrin.gif tiek modelis tiek medžiaga graži. Žodžiu atsiprašiau aš jo biggrin.gif galėtų dar kelnių prisiūt ilgesnių nei 27" biggrin.gif

va va, sakiau, kad be reikalo ginčiniesi 😜

Mergiukai, kada Sierra imsit ? 😊
Atsakyti