Na ką, Gabrieliukas toliau kala pleištą partijoje. Bus įdomūs rinkimai.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=73621172
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 01, 15:47)
Patenkinsiu jūsų smalsumą - santykiai kaip eilinio Lietuvos piliečio.
bet koks fanatizmas! aklas
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 02 01, 21:16)
bet koks fanatizmas! aklas
Nes nesergu fanatine neapykanta "valstiečiams"?
tai, kad cia niekas ja neserga. delioja faktus, aptaria juos, bet tamstos reakcija tikrai nuo fanatizmo lentyneles
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 02 01, 21:27)
tai, kad cia niekas ja neserga. delioja faktus, aptaria juos, bet tamstos reakcija tikrai nuo fanatizmo lentyneles
Kokius faktus? Žvakę laikėt šalia G. ir R. bendros lovos? Ikiteisminio tyrimo dokumentus matėt dėl G. vagystės ir jos aplinkybių? G. motinos banko sąskaitų išklotines analizavote? Kas tie jūsų FAKTAI? Bobų pletkai ir davatkų paistalai, persiprašau. Šai ir visi jūsų "faktai".
su jumis diskusija lyg aklo su kurciu pokalbis
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 02 01, 21:42)
su jumis diskusija lyg aklo su kurciu pokalbis
Jei jūs pratusi tik su savo bendraminčiais diskutuoti, išties, su manimi jums seksis sunkiai.
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 01, 09:39)
taigi teisinė valstybė, ko jūs norite? Žmogaus teisės ir laisvės. Ji gi advokatė, o kiekvienas net didžiausias teroristas ar serijinis žudikas, gali samdyti advokatus ir jie privalo dirbti jų naudai, privalo labai sąžiningai ginti, kad ir kokį ŽMOGŲ
Tai kas čia jums negerai? mementoo, jūs nebepanaši į save, kas nulaužė jūsų paskyrą?
Tai kas čia jums negerai? mementoo, jūs nebepanaši į save, kas nulaužė jūsų paskyrą?
Monteverte, kažką painiojate. Aš nesu liberalių pažiūrų, kai kalbama apie pamatinius dalykus. Jei nusikaltai malonėk atgailauti ir išpirkinėti kaltę. Nesu tolerantiška dalykams, kuriuos priskiriu prie žmogiškumo žlugdymo ir naikinimo. Teisę į gynybą turi visi. Bet bandymas išteisinti kaltą yra nusikaltimas. Nebent advokatas yra įsitikinęs priešingai ir gina savo klientą kiek pajėgia. Šiuo atveju yra kitaip. Advokatė suvokia, kad jos klientas girtas užmušė 3 asmenis ir 2 sužalojo, o gynybai bando panaudoti įstatymo spragą. Čia jau pasijungia moraliniai dalykai. Kaip jūs tokį advokatą vertinate? Ir dar toks dvilypis faktas. Žentulis blaivinykas, klientas girtas žudikas. Ir abu geručiai nekaltučiai, nekaltai puolami.
Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 01, 21:25)
Nes nesergu fanatine neapykanta "valstiečiams"?
Tai jau tuom niekas nesuabejos. Fanatiškai nekenčiate kitų.
QUOTE(mementoo @ 2017 02 01, 22:04)
Tai jau tuom niekas nesuabejos. Fanatiškai nekenčiate kitų.
Sakyčiau, per skambiai pasakyta. O, kad kažkam kažko fanatiškai mielo, negaliu taip pat fanatiškai "mylėti", kaip čia kažkam norėtųsi - apgailestauju.
QUOTE(mementoo @ 2017 02 01, 22:04)
Monteverte, kažką painiojate. Aš nesu liberalių pažiūrų, kai kalbama apie pamatinius dalykus. Jei nusikaltai malonėk atgailauti ir išpirkinėti kaltę. Nesu tolerantiška dalykams, kuriuos priskiriu prie žmogiškumo žlugdymo ir naikinimo. Teisę į gynybą turi visi. Bet bandymas išteisinti kaltą yra nusikaltimas. Nebent advokatas yra įsitikinęs priešingai ir gina savo klientą kiek pajėgia. Šiuo atveju yra kitaip. Advokatė suvokia, kad jos klientas girtas užmušė 3 asmenis ir 2 sužalojo, o gynybai bando panaudoti įstatymo spragą. Čia jau pasijungia moraliniai dalykai. Kaip jūs tokį advokatą vertinate? Ir dar toks dvilypis faktas. Žentulis blaivinykas, klientas girtas žudikas. Ir abu geručiai nekaltučiai, nekaltai puolami.
Bet kažkodėl anksčiau negirdėjau jūsų smerkiančių uoliai advokatų? Įdomu kodėl? Juk kasdien gina. Ar tik ši byla užkliuvo? Gal kuo asmeniškai tada palietė?
O prie ko čia uošvienė ir žentas? Gi net sūnussu motina skirtingos asmenybės, o čia uošvienė. Jei kas mano mamą koneveiktų, kad ji kažką ne taip daro ar sako kaip mano vyras, tai galvočiau, kad visai nudūro tas žmogelis
P.S. man ta advokatė šlykšti, taigi nieko asmeniško. Aš tiesiog visada stengiuosi objektyviai viską vertinti, niekam išimčių netaikau. Man irgi visi šlykštūs, žudikus ginantys, bet tenka susitaikyti, toks dabar laikmetis 2017 metai, su kūju nebeatbėgsi, jei pats gyventi laisvėj nori, kad ir koks karingas būtum
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 01, 23:41)
Bet kažkodėl anksčiau negirdėjau jūsų smerkiančių uoliai advokatų? Įdomu kodėl? Juk kasdien gina. Ar tik ši byla užkliuvo? Gal kuo asmeniškai tada palietė?
O prie ko čia uošvienė ir žentas? Gi net sūnussu motina skirtingos asmenybės, o čia uošvienė. Jei kas mano mamą koneveiktų, kad ji kažką ne taip daro ar sako kaip mano vyras, tai galvočiau, kad visai nudūro tas žmogelis
P.S. man ta advokatė šlykšti, taigi nieko asmeniško. Aš tiesiog visada stengiuosi objektyviai viską vertinti, niekam išimčių netaikau. Man irgi visi šlykštūs, žudikus ginantys, bet tenka susitaikyti, toks dabar laikmetis 2017 metai, su kūju nebeatbėgsi, jei pats gyventi laisvėj nori, kad ir koks karingas būtum
AS pameginsiu isversti ka norejo pasakyti mementoo.
Taip, Jus teisi, advokato darbas ginti, atstovauti zmogaus interesus teisme. Bet tas pats advokatas turi teise atsisakyti dirbti, jei kertasi jojo vertybes, vidiniai isitikinimai. Siuo atveju galima kalbeti apie profesionaluma, ir kitus su profesija aspektais, bet tai buna, tarkim, nedaug rasis advokatu ginanciu pedofilus. ADvokatai pripazista, kad jie emociju itakoti, negali atlikti deramai savo darbo, todel atsisako.
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 01, 21:52)
Jei jūs pratusi tik su savo bendraminčiais diskutuoti, išties, su manimi jums seksis sunkiai.
o tamsta tu bendraminciu nelabai cia daug turite... su objektyvumu tikrai striuka... aklai sekate piziaus pedomis - jis irgi savo nuomones, istransluiotus viesai zodzius keicia it suslapusias pirkstine... o is Butkeviciaus saiposi, kad jis jas triskart per diena keite...