QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 22:55)
Jūs pati apie save rašote. Ar nesąmones - nesiimu spręsti.
Greta išėjo pati. O Masiulis, jei būtų pats to nepadaręs, jam būtų pasiūlyta tai padaryti.
O taip, "paskolas" imti alko dėžutėse labai brandu, o ir visos Lietuvos senelio protekcijų metodai kvepia sena gera sovietine praktika.
Ne iš gero imamasi studentų atidirbimo projekto. Ačiū, masinės evakuacijos krikštatėviams.
Vel demagogija.
As rasiau ne apie savo rasyma apie save, o apie tamstos rasyma. Tai jus vaidenasi, todel primetat man meile konservatoriams. Tad nustokite kliedeti, man nereiks paneigineti jusu eilinius kliedesius.
Butent, jums reikia spresti, savo tokio legesio etiskuma.
Na taip, na taip, ta pati kuri isejo pati. Jei butu jos valia, sedetu ji Seime.
Cia jus apie liberalus ir Masiuli... Ar eilini karta, kai nera argumentu, pradejoti mesla rankioti ir cia metyti, nesvarbu kokios oponento paziuros, nesvabu apie kokia partija buvo kalbeta, svarbu kad meslo butu daug, neva kitu amoralumas turi pateisinti, si karta esanciu valdzioje tariamu sventeivu amoraluma.
Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 23:04)
Galima pagalvoti Latvijoje ir Estijoje kremlinų nėra? Ypač Latvijoje jų masė. Bet su tokia emigracijos banga jie lyg ir nesusidūrė. Ir gana kaltinti aplinką. Dabartinė situacija - buvusios valdžios ketvirtį amžiaus vedama palaida politika su nagais atsuktais į save.
Kai as didziaja laiko dali gyvenu uzsienyje. Neretai tenka sutikti ten dirbancius latvius, estus. Ir tikrai nemaziau nei lietuviu. Beje Nesenai buvau Helsinki, ten labai daug dirba estu, kurie labai yra paklausus, nes diduma kalba rusiskai. Diena jie dirba Suomijoje, darbui baigiantis grista i Estija. Latviu sutikau daugiau Norvegijoje jie dazniausiai dirba laivu remonto-statybu imonese. Beje ir lenku yra labai daug, as nezinau kur ju nera. Todel manau, jusu nuogastavimai pertekliniai. Kita vertus dziaukites kad yra emigrantai, kitokiu atveju tektu moketi nedarbingumo pasalpas.
Perskaiciau apie nagus i save ir pasidare idomu. O kaip jus vertinate Gretos diplomini darba "Greta gretos" imoneje siuvejom mokes uz palto pasiuvima 4 eurus. Cia nagai i kokia puse pasisuke? Kiek pamenu buvo planuojama pasiuti palta per valanda, dirba moteris 8 valandas, 8 paltai, 32 eurai per diena cia yra daug, ar mazai? Sis atlygis TEISINGAS?