Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Ašaka @ 2017 01 31, 10:18)
Jei jau kalbam apie moralę, tai pirmiausia ne Kildišienė, o Karbauskis turėjo atsistatydinti: įžuliai melavo tai jis, ponia tik galimai melavo ir tiesą nuslėpė, dar reikėtų įrodyti, kad tai ji darė sąmoningai, o ne "netyčia". Man asmeniškai šlykščiausia, kad aukojama moteris tam, jog "nenukentėtų" feodalas.

Man, pavyzdžiui, būtų labiau patikę, kad į teisiamųjų suolą dėl Wiliams ir Mažeikių naftos būtų sėdusi p.Degutienė, bet vietoj jos ten sėdo ministrai Kaktys, Didžiokas ir Bartulis. Taigi, jūsų pamąstymai yra lygiai tokio paties plauko, kaip ir išdėstyti manieji, t.y. "pageidavimų koncerto" lygio. Ir nė kiek ne daugiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 12:25)
Taigi, jūsų pamąstymai

Bandžiau atsakyti į Jūsų klausimą, paaiškindama, kad, mano supratimu, apeliuojant į MORALĘ, Karbauskis buvo labiau vertas atsistatydinimo, nei Kildišienė.

Ką bendro su Jūsų klausimu ir mano atsakymu turi kažkokie didžiokai beigi kakčiai?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 31, 12:00)
Bandžiau atsakyti į Jūsų klausimą, paaiškindama, kad, mano supratimu, apeliuojant į MORALĘ, Karbauskis buvo labiau vertas atsistatydinimo, nei Kildišienė.

Jūs neatsakėte į mano klausimą:
"Priminkite man, prašau, kiek tokių įstatymiškai švarių politikų tik su apeliacija į MORALĘ paliko Seimą?"
Ir, beje, užsimiršate, kad "valstiečiai" - tai ne išimtinai Karbauskis, o visa grupė žmonių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 31 sausio 2017 - 13:35
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 14:29)
"Priminkite man, prašau, kiek tokių įstatymiškai švarių politikų tik su apeliacija į MORALĘ paliko Seimą?"
Ir, beje, užsimiršate, kad "valstiečiai" - tai ne išimtinai Karbauskis, o visa grupė žmonių. 4u.gif

Ne visai tiksliai, bet pvz Pundzius buvo isbrauktas is partijos pries rinkimus. Del to kad bande pagristi savi turta neva tai paveldejo is tevo.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 01 31, 14:21)
Ne visai tiksliai, bet pvz Pundzius buvo isbrauktas is partijos pries rinkimus. Del to kad bande pagristi savi turta neva tai paveldejo is tevo.

Kalbame apie pasitraukimą iš Seimo, o ne apie išmetimą iš partijos. Beje, Pundzius, šaltu veidu ir toliau dalyvavo Seimo rinkimuose.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 14:29)

Neapsimeskit, kad nepamenat. V. Andriukaičio, V. Kvietkausko, A. Vidžiūno ir E. Masiulio atsistatydinimai buvo būtent dėl moralinių priežasčių: teisiškai būtų pakakę tik imuniteto panaikinimo (priminsiu, A. Butkevičius, net ir kalėdamas, išlaikė Seimo nario mandatą). Beje, trijų pirmųjų atžvilgiu byla buvo nutraukta, taip kad, pasak Jūsų, jie buvo "įstatymiškai švarūs".
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 09:08)
ryžosi prarasti kolegą be jokio teisinio tam pagrindo ir be jokios formalios įstatymo pažeidimo dėmės, vadovaudamiesi tik MORALE.  :

ok. sutinku - morale, nors ir ji prasimuse, kai jau visiskai pagrindiniai herojai buvo prie sienos prispausti, nes švelniia tarinat melavo ir išsisuskinejo
bet kodel ja, ta morale, toliau nesivadovauja? kodel Karbauskis nemūvi vestuvinio žiedo, jeigu jis, kaip pats teigia, sėkmingai vedęs? Taip jis man duoda pretekstą jį kabinti - nu juk turtingas, įtakingas ir savotiškai gražus (tik kad labai jau žemas) politikias ir manyti, kad jis laisvas

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 01 30, 23:21)
Siaip as niekada nesupratau to poreikio dangstytis kitais, kai pats rasai, vejus. Ir visai nesvarbu kad kiti raso. O dar keisciau atrodo, rasyti vejus, suvokiant kad vejus rasai. Cia isvis mano protui nesuvokiama. Bet tiek to, mirsiu kvaila.

good.gif
Tik papildysiu, dabar nesąmonių citavimas vadinamas alternatyvios informacijos skleidimu. Nesvarbu kad briedų briedai cituojami, vienintelis argumentas, kad kažkur buvo parašyta.
.....

Panevėžyje įdomiai viskas klostosi. Meras lyg ir miesto vadovas, lyg ir ne. Ponas K kišasi buldozeriu, ponia Greta neatsilieka. P.Urbšio vaidmuo ir įtaka irgi labai keista.
Manisfesto mėtomi paslaaaaptiiiingi kaltinimai B.Mateliui nemažiau keisti. Kuom Matelis užkliuvo?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 31, 15:54)
Neapsimeskit, kad nepamenat. V. Andriukaičio, V. Kvietkausko, A. Vidžiūno ir E. Masiulio atsistatydinimai  buvo būtent dėl moralinių priežasčių: teisiškai būtų pakakę tik imuniteto panaikinimo (priminsiu, A. Butkevičius, net ir kalėdamas, išlaikė Seimo nario mandatą). Beje, trijų pirmųjų atžvilgiu byla buvo nutraukta, taip kad, pasak Jūsų, jie buvo "įstatymiškai švarūs".

Visi jūsų paminėti seimūnai turėjo rimtų reikalų su teisėsauga: Andriukaitis, Vidžiūnas ir Kvietkauskas, pagal surinktus operatyvinius duomenis prokurorų buvo įtraukti į ikiteisminį tyrimą dėl korupcijos, Masiulis išvis prokuratūroj murkdosi iki šiol, o Butkevičius buvo nuteistas dėl sukčiavimo stambiu mastu. Taigi, kokias paraleles jūs čia vedate su Kildišiene? bigsmile.gif

O dėl jūsų paminėtų personažų "švarumo" leiskite pacituoti:
2004 metų liepą, niekaip nenutylant parlamentarų korupcijos skandalui, iš Seimo pasitraukė jo epicentre atsidūrę socialdemokratas Vytenis Andriukaitis, su Naująja sąjunga į Seimą patekęs Vytautas Kvietkauskas ir konservatorius Arvydas Vidžiūnas. Prieš tai Generalinė prokuratūra prašė leisti Seimo patraukti juos baudžiamojon atsakomybėn dėl kyšininkavimo, bet Seimas šį prašymą atmetė. Palikdami Seimą V.Andriukaitis ir A.Vidžiūnas gavo po beveik 25 tūkst. Lt dydžio išeitinių kompensacijų, V.Kvietkauskas – 16 tūkst. Lt. Remdamiesi 2001-2004 metais surinktais operatyviniais duomenimis, prokurorai bandė įrodyti, kad A.Vidžiūnas, V.Kvietkauskas ir V.Andriukaitis, būdami Seimo nariais, galėjo imti kyšius nuo 25 iki 95 tūkst. litų iš tuomet „Rubicon group” besivadinusios įmonių grupės vadovo Andriaus Janukonio už įtaką priimant įvairius teisės aktus. Nors įtarimai skambėjo baisiai, tačiau vos po kelių mėnesių Generalinė prokuratūra paskelbė, kad ikiteisminis tyrimas trijų politikų atžvilgiu yra nutraukiamas. Tuometis generalinio prokuroro pavaduotojas Gintaras Jasaitis teigė, kad bylos nutraukimas dar neįrodo minėtų parlamentarų nekaltumo.

Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2017 01 31, 18:02)
good.gif
Tik papildysiu,  dabar nesąmonių citavimas vadinamas alternatyvios informacijos skleidimu. Nesvarbu kad briedų briedai cituojami, vienintelis argumentas, kad kažkur buvo parašyta. 
.....

Panevėžyje įdomiai viskas klostosi. Meras lyg ir miesto vadovas, lyg ir ne. Ponas K kišasi buldozeriu, ponia Greta neatsilieka. P.Urbšio vaidmuo ir įtaka irgi labai keista.
Manisfesto mėtomi paslaaaaptiiiingi kaltinimai B.Mateliui nemažiau keisti. Kuom Matelis užkliuvo?

Aš jus puikiai suprantu. biggrin.gif Nepatogią informaciją geriausiu atveju belieka pavadinti "briedu". Ir tai visos pajėgos jai paneigti? bigsmile.gif

Manau, kad Matelis dar leis apie save išgirsti. Beje, su Maldeikiene būtų puikus duetas Seime. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 31 sausio 2017 - 18:44
L.Karbauskienės mama ( K uošvė) dirbo advokate žymiojoje uteniškio Manto Širono, nuteisto už tai, kad 2014 m. girtas sukėlė avariją, kurioje žuvo trys ir buvo sužeisti du žmonės, byloje. Vaikino padarytas Kelių eismo taisyklių pažeidimas pirmą kartą Lietuvos istorijoje buvo prilygintas tyčinei žmogžudystei. Uteniškis nuteistas 14 metų kalėti. 2016 m. istorija pasiekė Europos Žmogaus Teisių Teismą.
„Esame padavę dokumentus į Strasbūrą. Gal prieš pusmetį, tačiau jokio atsako iš Europos Žmogaus Teisių Teismo dar negavome. Jie neaiškina daug. Parašo, yra konvencijos pažeidimas ar ne, ir tiek. Kai kaliniai kokie kreipiasi, tai labai greit ir operatyviai nagrinėja. Nusiunčiau jiems ir susijusias dviejų policininkų bylas, išverstą Kelių eismo taisyklių taikymo praktiką.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...-ozys-56-746088

Straipsnyje kaip ir čia, nuolatos pasikartojantis leitmotyvas : Žentas yra auka ( paverstas atpirkimo ožiu), Konservatoriai labai blogi dėl elektrinės ( landsbergizmas ir ne kitaip).
O įdomiausia, kad dievinanti žentą uošvė net per Strasbūrą bando visus įtikinti, kad girtas erelis, užmušęs 3 žmones ir 2 sužalojęs irgi yra nekalta auka ir dabar blogai jaučiasi už grotų.

Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 18:42)

Aš jus puikiai suprantu.  biggrin.gif Nepatogią informaciją geriausiu atveju belieka pavadinti "briedu". Ir tai visos pajėgos jai paneigti?  bigsmile.gif
....
Manau, kad Matelis dar leis apie save išgirsti. Beje, su Maldeikiene būtų puikus duetas Seime. biggrin.gif

Tikėti briedų informacija, ją pavadinus alternatyvia informacija, tai tas pats, kad atsigerti iš kanalizacijos, kad pajausti alternatyvų vandens skonį.

Ką čia neigti. Atsiverskite ( ne jums taikau, kitiems) Justinos Vidzėnės, Mildos Bartašiūnaitės, Kristinos Sulikienės, Jono Kovalskio ir t.t. FB. Aš to mėšlo čionai nenešiu ir necituosiu, užteks jau pricituoto, kaip "nepatogios " informacijos.

..
oi oi, koks stiprus argumentas. Dar leis išgirsti, tai dar P.Urbšys nespėjo ko nors atkapstyti?
Duetas, kuris nebesuokia K garbei. Duetas, kuris pasipiktino naglu melavimu, liuks.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 01 31, 18:50)
Straipsnyje kaip ir čia, nuolatos pasikartojantis leitmotyvas :  Žentas yra auka ( paverstas atpirkimo ožiu),  Konservatoriai labai blogi dėl elektrinės ( landsbergizmas ir ne kitaip).
O įdomiausia, kad dievinanti žentą uošvė net per Strasbūrą bando visus įtikinti, kad girtas erelis, užmušęs 3 žmones ir 2 sužalojęs irgi yra nekalta auka ir dabar blogai jaučiasi už grotų.

Kuo jūsų "alternatyvioji informacija" yra susijusi su Karbauskiu ir valstiečiais? biggrin.gif Pasiknebinėkite dar vaikystės smėlio dėžėje, tetų ir dėdžių biografijose ir profesijose...
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 19:04)
Kuo jūsų "alternatyvioji informacija" yra susijusi su Karbauskiu ir valstiečiais? biggrin.gif Pasiknebinėkite dar vaikystės smėlio dėžėje, tetų ir dėdžių biografijose ir profesijose...

"Alternatyvią" jūs čia atnešate, toli nereikia eiti, čia yra, šioje temoje. Ir pateikiate kaip argumentą apginti valstiečius. Va taip va ir susiję. Kažkas yra labai labai blogas, nes taip prirašyta pamazgų tinklapiuose. Nors kalbame apie K melavimus, o ne apie tuos blogus blogus.
Atsakyti