Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Sveikatele* @ 2017 01 30, 21:55)
Kai nebėra argumentų, belieka išsitraukti senelio ir anūko kortą  biggrin.gif  Na ir Masiulio  biggrin.gif

O kodėl ne? Galima pagavoti, kad ten visi kiti iš šventųjų paveikslų nužengę... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 01 30, 22:00)
Nuo kada jie atsakingi, kur link juda Karbauskio vadovaujamas valstieciu karavanas.

Matau megstate patarles, tai viena ju byloja "Nesakyk op, nepersokus griovio".

Ačiūdie, jie neatsakingi. biggrin.gif

Čia geriau tinka tokia patarlė: "Juokiasi puodas, kad katilas juodas". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 30 sausio 2017 - 22:10
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 30, 23:05)

Ačiūdie, jie neatsakingi. biggrin.gif

Čia geriau tinka tokia patarlė: "Juokiasi puodas, kad katilas juodas". 4u.gif

Manau tureciau priminti patarle "Negirk dienos be vakaro". Itariu, jusu euforija bus gerokai priblesus Seimo kadencijos gale.

Ir as sakau aciu dievui, kad ne visi seimunai diletantai ir moralizuojantys demagogai.

Maldeikiene meluoja? Kaip jums negeda, smeizti zmogu, vien todel kad ji faktiskai irode jog Karbauskis melavo. Uzsakyta Maldeikiene ataskaita del automobiliu nuomos, tai patvirtina.
Atsakyti

Taigi, lokit neloje, o demokratijos karavanas eina, demaskuojamas kiekvienas vyriausiojo melagio vaikiškas melas elementariom švariom pažymom. Maldeikiene dar duos ten šurmulio tai netyciuko valdančiajai partijai. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 01 30, 22:14)
Manau tureciau priminti patarle "Negirk dienos be vakaro". Itariu, jusu euforija bus gerokai priblesus Seimo kadencijos gale.

Ir as sakau aciu dievui, kad ne visi seimunai diletantai ir moralizuojantys demagogai.

Maldeikiene meluoja? Kaip jums negeda, smeizti zmogu, vien todel kad ji faktiskai irode jog Karbauskis melavo. Uzsakyta Maldeikiene ataskaita del automobiliu nuomos, tai patvirtina.

Ar čia buvo pagyrų valstiečiams? Visada akcentuoju, kad jie nė per nago juodymą ne blogesni, nei kiti ten esantys. O ar bus geresni, pamatysim karavano kelio pabaigoje.

Galima pagalvoti, kad išsimokslinimas - tai kokybės ženklas? Apie tokius, nesurezgančius sakinio nebesiplėsiu...

Jūs manęs klausiate, ar Maldeikienė meluoja? Neturiu garbės to žinoti, skirtingai nuo jūsų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2017 01 30, 22:16)
Taigi, lokit neloje, o demokratijos karavanas eina, demaskuojamas kiekvienas vyriausiojo melagio vaikiškas melas elementariom švariom pažymom. Maldeikiene dar duos ten šurmulio tai netyciuko valdančiajai partijai. 

Juokaujate? Manau pamiršote vieną iš esminių demokratijos dogmų - visų lygybę prieš įstatymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 30, 23:34)
Ar čia buvo pagyrų valstiečiams? Visada akcentuoju, kad jie nė per nago juodymą ne blogesni, nei kiti ten esantys. O ar bus geresni, pamatysim karavano kelio pabaigoje.

Galima pagalvoti, kad išsimokslinimas - tai kokybės ženklas?  Apie tokius, nesurezgančius sakinio nebesiplėsiu...

Jūs manęs klausiate, ar Maldeikienė meluoja? Neturiu garbės to žinoti, skirtingai nuo jūsų. 4u.gif

Jus visa esybe spinduliuojate savo lojaluma valstieciams. Tiek daug postu tik tam kad suniveliuoti ju melagystes.

Man asmeniskai, jusu bandymas vienu neetiska elgesi, pateisinti kitu neetiskais elgesiais yra apgailetina.

Ismokslinimas, tai visu pirma gebejimas analizuoti, suvokti esme. Tad tokie zmones nepateikines norima uz fakta.

O kam reikia klausti. Jusu bandymas patarle apie besijuokiancius puodus, kai kalbama apie Karbauskio mela, sugretinti su Maldeikiene, akivaizdziai parodo jusu poziuri. Na galimai yra ir kita prielaida, kad neturite kritinio mastymo ir iki galo nesuvokiat patarles esmes.
Papildyta:

Juokaujate? Manau pamiršote vieną iš esminių demokratijos dogmų - visų lygybę prieš įstatymą. 4u.gif

Pradejote lozungeliais metytis? Nesuvokdama esmes ka rasote? Biltik rasyti, o ka nesvarbu?

Del melagysciu Karbauskio politines akcijos jau krenta ir tai demokratiniu svertu pavyzdys. Jei Karbausis ir toliau meluos, jis taps politiniu lavonu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 01 30, 22:47)
Jus visa esybe spinduliuojate savo lojaluma valstieciams. Tiek daug postu tik tam kad suniveliuoti ju melagystes.

Man asmeniskai, jusu bandymas vienu neetiska elgesi, pateisinti kitu neetiskais elgesiais yra apgailetina.

Ismokslinimas, tai visu pirma gebejimas analizuoti, suvokti esme. Tad tokie zmones nepateikines norima uz fakta.

O kam reikia klausti. Jusu bandymas patarle apie besijuokiancius puodus, kai kalbama apie Karbauskio mela, sugretinti su Maldeikiene, akivaizdziai parodo jusu poziuri. Na galimai yra ir kita prielaida, kad neturite kritinio mastymo ir iki galo nesuvokiat patarles esmes.

Aš visa savo esybe spinduliuoju nelojalumą selektyviam priekabiavimui. Tiek daug postų tam, kad priminti, jog meluoti moka/gali ne tik jie.

Sakote, apgailėtina? Bet demokratiška, kai užsimirštama, kad įstatymai galioja visiems.

Visada stengiuoai remtis tik faktais, ir jau labai persiprašau, jei tie faktai kažkam nepatinka ar yra ne tie, kurių norima.

Jei jūs gerai žinotumėte mano požiūrį, būtumėte gerokai plačiau suvokusi į ką apeliuoja mano patarlė. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 01 30, 22:51)
Pradejote lozungeliais metytis? Nesuvokdama esmes ka rasote? Biltik rasyti, o ka nesvarbu?

Del melagysciu Karbauskio politines akcijos jau krenta ir tai demokratiniu svertu pavyzdys. Jei Karbausis ir toliau meluos, jis taps politiniu lavonu.

Demokratijos lozungėliai čia ne man išsprūdo, tad jūs ne tuo adresu.

Galimai jūs teisi, o galimai ir ne. Tai parodys tik laikas. Tad jums pacitusiu jus pačią: "Negirk dienos be vakaro".

Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 00:01)
Aš visa savo esybe spinduliuoju nelojalumą selektyviam priekabiavimui. Tiek daug postų tam, kad priminti, jog meluoti moka/gali ne tik jie.

Sakote, apgailėtina? Bet demokratiška, kai užsimirštama, kad įstatymai galioja visiems.

Visada stengiuoai remtis tik faktais, ir jau labai persiprašau, jei tie faktai kažkam nepatinka ar yra ne tie, kurių norima.

Jei jūs gerai žinotumėte mano požiūrį, būtumėte gerokai plačiau suvokusi į ką apeliuoja mano patarlė.  4u.gif
Papildyta:

Demokratijos lozungėliai čia ne man išsprūdo, tad jūs ne tuo adresu.

Galimai jūs teisi, o galimai ir ne. Tai parodys tik laikas. Tad jums pacitusiu jus pačią:  "Negirk dienos be vakaro".

Supratau, meluoti galima, bet apie tai kalbeti, demaskuoti negalima. Patogu, bet amoralu, beje ir priestarauja visur tamstos kisamai demokratijai.

Butent, todel ir butna viesinti negeroves. Jusu ziniai problema ne viesinimas, o amoralus elgesys. Nors tiesa, sukciams, melagiams ir kitokio plauko amoraliems asmenims, viesumas trukdo ramiai gyventi, todel tai kelia stresa, neleidzia aniem siekti savo amoraliu tikslu.

SAkot faktai. Faktas yra Maldeikienes pateikta pazyma, kuri paneigia Karbauskio teiginius. Karbauskio bandyma moralizuoti faktu nepavadinsi.

Bet itariu, mes faktu visuma suvokiam skirtingai. Kaip beje ir tai kas yra demokratija. Jums gi demokratija tai sirma dangstyti mela ir noras uzciaupti tuos, kurie demaskuoja melagius. Mat viesumas juos traumuoja.

Kai esu ne telepatas, tad nereikalauju is oponentu dometis savo rasliava. Stengiuosi diskusijos metu jiems paaiskinti savo poziuri, o ne dangstyti savo nusikalbejimus mislingu "jus nezinote". TAi ne mano problema, o jusu, kad nesugebat pateikti savo poziurio.

O prie ko cia kiti? Tai jus kisat Demokratija nesuvokdama jos principu esmes. Todel tas kisimas ir gaunasi lozunginiu. Siaip as niekada nesupratau to poreikio dangstytis kitais, kai pats rasai, vejus. Ir visai nesvarbu kad kiti raso. O dar keisciau atrodo, rasyti vejus, suvokiant kad vejus rasai. Cia isvis mano protui nesuvokiama. Bet tiek to, mirsiu kvaila.

O as gyriau? Tai tik prielaidos, ka beje patvirtina ir apkalusu rezultatai.
Atsakyti
Gal p. Maldeikienė ir čia galėtų taip pat uoliai pasiknisti? biggrin.gif
http://www.alfa.lt/s...ia-kiti-teisina
Atsakyti
Ar čia buvo pagyrų valstiečiams? Visada akcentuoju, kad jie nė per nago juodymą ne blogesni, nei kiti ten esantys.

QUOTE(Manifesto @ 2017 01 25, 00:01)
Valstiečiai ir yra KITOKIE.

Apsispreskite, pagaliau, tokie ar KITOKIE?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 31, 08:45)
Apsispreskite, pagaliau, tokie ar KITOKIE?

Pasikartosiu, kuo jie KITOKIE pastarųjų įvykių šviesoje - ryžosi prarasti kolegą be jokio teisinio tam pagrindo ir be jokios formalios įstatymo pažeidimo dėmės, vadovaudamiesi tik MORALE. Priminkite man, prašau, kiek tokių įstatymiškai švarių politikų tik su apeliacija į MORALĘ paliko Seimą? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 31 sausio 2017 - 09:09
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 10:08)
Pasikartosiu, kuo jie KITOKIE pastarųjų įvykių šviesoje - ryžosi prarasti kolegą be jokio teisinio tam pagrindo ir be jokios formalios įstatymo pažeidimo dėmės, vadovaudamiesi tik MORALE. Priminkite man, prašau, kiek tokių įstatymiškai švarių politikų tik su apeliacija į MORALĘ paliko Seimą?  bigsmile.gif

Jei jau kalbam apie moralę, tai pirmiausia ne Kildišienė, o Karbauskis turėjo atsistatydinti: įžuliai melavo tai jis, ponia tik galimai melavo ir tiesą nuslėpė, dar reikėtų įrodyti, kad tai ji darė sąmoningai, o ne "netyčia". Man asmeniškai šlykščiausia, kad aukojama moteris tam, jog "nenukentėtų" feodalas.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 09:08)
Pasikartosiu, kuo jie KITOKIE pastarųjų įvykių šviesoje - ryžosi prarasti kolegą be jokio teisinio tam pagrindo ir be jokios formalios įstatymo pažeidimo dėmės, vadovaudamiesi tik MORALE. ?  bigsmile.gif

Moralė Seimo nariui ir yra svarbiausia, nes jis kuria taisykles, kaip gyventi man, tau ir visiems kitiems paprastiems žmonėms.
Greta melavo, išsisukinėjo, nutylėjo ir kitaip davė peno nepasitikėjimui aiškindama apie
1. apie mokymosi įstaigą
2. apie šeimyninę padėtį
3. apie auto
4. apie santykius su piziumi
5. apie pajamas neaiskina, o turimi daiktai rodo, kad ji gyvena ne is savo pajamu
6. neįrodo anglų kalbos žinių
7. jos praeitis tik parodo, kad ji turi tokiu skeletų, kurių ji nelaiko skeletais.
ir dar buvusį vyra kaltina negražiais dalykais
slykstu
as nenoriu, kas taisykles, kaip man gyventi rašytu ji ir ačiūdie neberašys.
Atsakyti