QUOTE(Manifesto @ 2017 01 31, 00:01)
Aš visa savo esybe spinduliuoju nelojalumą selektyviam priekabiavimui. Tiek daug postų tam, kad priminti, jog meluoti moka/gali ne tik jie.
Sakote, apgailėtina? Bet demokratiška, kai užsimirštama, kad įstatymai galioja visiems.
Visada stengiuoai remtis tik faktais, ir jau labai persiprašau, jei tie faktai kažkam nepatinka ar yra ne tie, kurių norima.
Jei jūs gerai žinotumėte mano požiūrį, būtumėte gerokai plačiau suvokusi į ką apeliuoja mano patarlė.
Papildyta:
Demokratijos lozungėliai čia ne man išsprūdo, tad jūs ne tuo adresu.
Galimai jūs teisi, o galimai ir ne. Tai parodys tik laikas. Tad jums pacitusiu jus pačią: "Negirk dienos be vakaro".
Supratau, meluoti galima, bet apie tai kalbeti, demaskuoti negalima. Patogu, bet amoralu, beje ir priestarauja visur tamstos kisamai demokratijai.
Butent, todel ir butna viesinti negeroves. Jusu ziniai problema ne viesinimas, o amoralus elgesys. Nors tiesa, sukciams, melagiams ir kitokio plauko amoraliems asmenims, viesumas trukdo ramiai gyventi, todel tai kelia stresa, neleidzia aniem siekti savo amoraliu tikslu.
SAkot faktai. Faktas yra Maldeikienes pateikta pazyma, kuri paneigia Karbauskio teiginius. Karbauskio bandyma moralizuoti faktu nepavadinsi.
Bet itariu, mes faktu visuma suvokiam skirtingai. Kaip beje ir tai kas yra demokratija. Jums gi demokratija tai sirma dangstyti mela ir noras uzciaupti tuos, kurie demaskuoja melagius. Mat viesumas juos traumuoja.
Kai esu ne telepatas, tad nereikalauju is oponentu dometis savo rasliava. Stengiuosi diskusijos metu jiems paaiskinti savo poziuri, o ne dangstyti savo nusikalbejimus mislingu "jus nezinote". TAi ne mano problema, o jusu, kad nesugebat pateikti savo poziurio.
O prie ko cia kiti? Tai jus kisat Demokratija nesuvokdama jos principu esmes. Todel tas kisimas ir gaunasi lozunginiu. Siaip as niekada nesupratau to poreikio dangstytis kitais, kai pats rasai, vejus. Ir visai nesvarbu kad kiti raso. O dar keisciau atrodo, rasyti vejus, suvokiant kad vejus rasai. Cia isvis mano protui nesuvokiama. Bet tiek to, mirsiu kvaila.
O as gyriau? Tai tik prielaidos, ka beje patvirtina ir apkalusu rezultatai.