Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Manifesto @ 2017 01 27, 18:02)
Tegu sprendžia "melagingų" faktų ir įvykių savininkas. 4u.gif

Zinot, kartais neverta i suda ranku kist.... protingas vistiek atsirenka, o kvailiams ir oficialus paneigimas bus tik dar vienas irodymas apie nelieciamuma, pateptuosius, klana, na ir kitus jiems skirtus epitetus, kuriuos Jus zinote daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 01 27, 17:58)
T
blink.gif  blink.gif  jusu prisijungimus kazkas nulauze?

Ne savanoriskai, o todel, kad buvo pagauta.

Ir po kelinto karto skaitosi vagis?
O jei pirma karta apvogsiu Jusu buta, tai busiu dar ne vagis?

kas ten žino, kaip buvo, impulsas gal. Gal tos pačios įmonės, kurios dažnai moko kaip prasukti juodus pinigus. Iš tos 19-etės lipdyk ką nori. Nesikartojo, reiškia, buvo atsitiktinumas arba žmogus stipriai pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 01 27, 17:31)
kas ten žino, kaip buvo, impulsas gal. Gal tos pačios įmonės, kurios dažnai moko kaip prasukti juodus pinigus. Iš tos 19-etės lipdyk ką nori. Nesikartojo, reiškia, buvo atsitiktinumas arba žmogus stipriai pasikeitė.

na bet į Seimą toks žmogus nebetinka, visgi. Nebent jis į tą Seimą patektų su kažkokia tai visuomenei naudinga istorija, kova ar pan. Pvz. kaip koks Drėza, kuris prieš medikų klaną kovojo. Tada gal ir galima palaikyti, bet jei taip šiaip sau ateina dėl geresnio gyvenimo ar pan., tai kategoriškai prieš turėtų būti ir išaiškinus tai, išties verta padėti mandatą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 01 27, 18:31)

Rimtai, o kas zino ar ji vagiliavo ar ne? Jei butu nepagave, nepaviesine ir sito karto galejo neva nebuti...

Nezinau, visi mes nuodemingi. Bet zmogus zinantis apie savo amoralu elgesi, turetu tureti sazine ir nelisti i SEIMA, o demaskuotas, nevaidinti nekaltai uzpulto. Deramai priimti savo paklydimo pasekmes. Tai ka matau, as Gretos reakcijoje nematau atgailos, priesingai arogancija, chamiska agresija. BEnt jau man siuo metu, ne tiek savrbu voge ji ar ne, svarbu kaip ji elgias dabar, kai demsaskuota. dabartiniai jos veiksmai, rekacija yra jos kaip asmenybes atestacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 27 sausio 2017 - 22:47
Jeigu aš amoraliai elgiausi : pvz grįždami iš mokyklos su broliu visada užsukdavome prie kaimynų kriaušės. Neskanios jos buvo, bet labai patikdavo kaimyno reakcija : tuoj išpuldavo su šakėmis ir vydavosi kokius 300 metrų. Mes specialiai greitai nebėgdavome. Dabar atrodo, kad tai buvo pakvailiojimai ir tiek. Gal vos juntamas amoralumas. Tai pagal viską aš jau neturiu jokios moralinės teisės eiti į politiką. O eidama turiu apie tai viešai visiems papasakoti?
Man irgi atrodo, kad G.K atveju tai buvo elementarus pinigų trūkumas. Sakykim, po kažkokio vietinio sutikrinimo nuspręsta, kad reikėjo suprekiauti daugiau. Paprastai pardavėjos ar vadybininkės privalo tuos trūkumus iš savo pinigų padengti. Arba juodieji firmos pinigai.
Pagaliau einant į politiką argi būtinas visiškas " dvasinis striptizas" ?
Beje, Konstitucija numato, kad bet kuris pilietis turi teisę rinkti ar būti renkamas. Apie moralinį aspektą ten neužsimenama.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 11:44)
Jeigu aš amoraliai elgiausi : pvz grįždami iš mokyklos su broliu visada užsukdavome prie kaimynų kriaušės. Neskanios jos buvo, bet labai patikdavo kaimyno reakcija : tuoj išpuldavo su šakėmis ir vydavosi kokius 300 metrų. Mes specialiai greitai nebėgdavome. Dabar atrodo, kad tai buvo pakvailiojimai ir tiek. Gal vos juntamas amoralumas. Tai pagal viską aš jau neturiu jokios moralinės teisės eiti į politiką. O eidama turiu apie tai viešai visiems papasakoti?

Anais laikais beveik visi eidavom kaimynų kriaušių vogti. Tai buvo norma. Vogti. Iš fabriko net ne vagim, o gražiai kombinatorium vadindavo. Mano vaikas net nesupranta (kai kalbėjom apie mano vaikystės išdaigas) kodėl eit vogti kriaušių pas kaimyną, galima gi paprašyti ax.gif . Džiaugiuosi, kad nauja karta auga su kitu mąstymu. To paties nori ir iš išrinktųjų .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 28, 11:22)
Anais laikais beveik visi eidavom kaimynų kriaušių vogti. Tai buvo norma. Vogti. Iš fabriko net ne vagim, o gražiai kombinatorium vadindavo. Mano vaikas net nesupranta (kai kalbėjom apie mano vaikystės išdaigas) kodėl eit vogti kriaušių pas kaimyną, galima gi paprašyti  ax.gif . Džiaugiuosi, kad nauja karta auga su kitu mąstymu. To paties nori ir iš išrinktųjų .

Manau, kad niekam ne paslaptis, kad kai kurių versliukų atstovai savo verslo pinigėlius varto ir ne visai teisėtais metodais. Vienas iš tokių - pinigų, turėjusių pakliūti į kasą, slėpimas. Kaip manote, kieno rankomis jie visa tai daro? Ogi naiviųjų mergaičiukių, kurioms aiškiai pasakoma kaip ir ką reikia daryti - nepatinka, eik lauk, už tavo nugaros eilė stovi. Kartu, tokiu būdu, įgyjamas kompromatas prieš darbuotoją, jei per daug kilnos bangas. Taip, kad kaltinti, nežinant visų aplinkybių nelabai objektyvu. Jokiu būdu nepateisinu vagysčių, tačiau ar viskas, kas pavadinama vagyste, iš tiesų ja ir yra? Manau, kad Gretos atvejo "vagystė" bus viena iš tokių, aukščiau aprašytų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 11:44)
Man irgi atrodo, kad G.K atveju tai buvo elementarus pinigų trūkumas. Sakykim, po kažkokio vietinio sutikrinimo nuspręsta, kad reikėjo suprekiauti daugiau. Paprastai pardavėjos ar vadybininkės privalo tuos trūkumus iš savo pinigų padengti. Arba juodieji firmos pinigai.
Pagaliau einant į politiką argi būtinas visiškas " dvasinis striptizas" ?
Beje, Konstitucija numato, kad bet kuris pilietis turi teisę rinkti ar būti renkamas. Apie moralinį aspektą ten neužsimenama.

Priminkite man kiek jums metu buvo?

Labai idomu, 19 metu gili vaikyste?
Ar jus zinote kodel vaikai nenesa teisines atsakomybes. O todel kad jie neuri kritinio mastymo.
Tai dabar apeliuojate i tai, kad 19 metu Gretute, buvo ne visai adekvati, nesuvokianti ka daro, savo veiksmu pasekmes? Negi budama 19 metu ji turejo socialines, psichologines raidos sutrikima?

Kai musuose, 19 metu zmogus, gali dalyvauti rinkimuose, tuoktis, gimdyti vaikus. Jau nekalbu apie suaugsiu zmoniu pareigas ir teises.

Byla gi buvo iskelta, cia ne kaimynu kriause, o darbdavio seifas. Pasinaudota darbdavio pasitikejimu... Kad buvo nutraukta byla, tai tia rodo darbdavio geranoriskuma, nenoras gadinti jaunam zmogui gyvenimo, bet ne Gretos veiksmo etiskuma.

Sakot dvasinis striptizas, o kas vercia ji atlikti. Sedek mezgykloje ir nelisk i sfera, kur tampi viesu asmeniu.

Siaip as nevagiliavau ir kaifo niekada nejauciau provokuodama zmonese agresija. Jau karta rasiau, kad kai buvau kokiu 5 metu. Ejome is darzelio su drauges teciu namo, pakeliui uzejome i jos mamos darba, ji buvo pardaveja, pemiau keleta kapeiku, suma apie 20 kapeiku nominalas po 1, 2 kapeikas tam kad zaisti parduotuve kieme, juk tu kapeiku ten buvo, bent jau mano akimis, labai daug. Per ta diduma pardavejos ju neskaiciuodavo o sverdavo. Mano tevai suzinojo, as pati jiems papasakojau. Pakalbejome, nuejau atsiprasiau, atidaviau. Musu seimoje nebuvo priimta ieskoti pateisinimu, tam kad pateisinti amoralu elgesi. Iki siol nemalonus "poskonis' taip ir liko. Ir tikrai tuo nesidiziuoju, nors buvau vaiku. Budama 19 metu, suvokiau savo veiksmu pasekmes, zinokau kas yra blogai ir gerai, tad kritinio mastymo nestokojau, buvau veiksni, kad galeciau atsakyti uz savo veiksmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 sausio 2017 - 12:12
Arkadijus Vinokuras parašė, kad socdemų Etikos ir procedūrų komisijos nutarimu yra išmetamas dėl komisijos negerbimo ir rekomenduojama jį paśalinti ir iš partijos. Arkadijus prisipažino, kad komisijos tikrai negerbia ir dar išvadino juos ... žemės kirmėlėm, oi ne, ne taip, čia netyčia taip parašiau. Išvadino sovietiniais papuasais.

Šiandien kalbintas ponas Gaidys papasakojo, kad Skvernelis su vyriausybe pliusiniuose reitinguose, o nabagėlis R ir valstiečių partija patyrė ženklų rinkėjo simpatijų praradimą. Po plepalų, kad 19 metų asmuo nėra atsakingas už vagystę, tie reitingai dar labiau nukris.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 01 28, 11:46)

Labai idomu, 19 metu gili vaikyste?
Ar jus zinote kodel vaikai nenesa teisines atsakomybes. O todel kad jie neuri kritinio mastymo.
Tai dabar apeliuojate i tai, kad 19 metu Gretute, buvo ne visai adekvati, nesuvokianti ka daro, savo veiksmu pasekmes? Negi budama 19 metu ji turejo socialines, psichologines raidos sutrikima?

Kai musuose, 19 metu zmogus, gali dalyvauti rinkimuose, tuoktis, gimdyti vaikus. Jau nekalbu apie suaugsiu zmoniu pareigas ir teises.

o dar + kad mama darzelyje dirbo - VAIKUS AUKLEJO KITUS, matyt savo gretutei laiko neturejo
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 10:44)
grįždami iš mokyklos su broliu visada užsukdavome prie kaimynų kriaušės. 

gerai, kad jums ant kelio buvo kriauses , o jeigu jusu vaikai kazka panasaus darytu? pvz., is parduotuves pagriebtu sureli ir isbegtu
kol pagautu/ vaikiskos seliones..?

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 28, 10:44)

Tai pagal viską aš jau neturiu jokios moralinės teisės eiti į politiką. O eidama turiu apie tai viešai visiems papasakoti?

pasakoti gal ir neturite, bet vaikams pasakoti, kaip ir kodel NESIELGIAMA, manau, butina
Atsakyti
Pjautynės tarp konservatorių ir liberalų įgauna pagreitį, o Seimo opozicija net po trijų mėnesių dar vis neturi lyderio. rolleyes.gif
http://www.alfa.lt/s...atoriu-saspyris
Atsakyti

Tapinas :
Na, valstiečiai ir žalieji, štai jums šansas. Vaiko krauju, smūgiais ir neviltimi aplaistytas šansas. Programa pateikta, balsai gauti, pamirškit fortepijonus, tautinius kostiumus, vienkartinius puodelius ir visas kitas savo pirmųjų dienų nesąmones. Norėjote dirbti – dirbkit, dirbkit kaip juodi jaučiai, darykit permainas, keiskite sistemą ir telkite aplink save visus, kurie nori keistis.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...a.d?id=73568396

Atsakyti