Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 09:10)
Kiekvieną senelio "briedą" gauja berečių, matomai, priimą kaip Dievo žodį. rolleyes.gif

Sausio 13-oji irgi senelio briedas?
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl visi/visos diskutuojate su akivaizdžiu troliu.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 11:04)
Senelis pasakė, prastūmė, vadinasi taip reikia.

linkiu, kad kada nors jusu anukai galetu kalbeti ir dziaugtis: jeigu ne mano SENELIAI... grabe apsiverstumete ?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 01 26, 16:58)
Jūs ką nors skanų turite apart Ramūno?
Seni kadrai blogi, jauni -blogi. Patirtis- blogai, nepatyrę blogai. Šakalienė smirdi, Matelis dvokia. Socdemokratai partneriai netikę. Sunku jums.

Norėčiau turėti. O ar bus, laikas parodys. Aš nei etiketėmis, nei ruporinėmis technologijomis nelabai tikiu. 4u.gif

Ir seni kadrai geri, ir jauni man tinka, tik kai yra už ką juos vertinti ar push'inti į aukštumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 sausio 2017 - 18:01
QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 26, 11:43)
Tėvai vaikus užmušinėja, tarnybų veiksmingumas (dėl objektyvių ar subjektyvių priežasčių) - nulinis, o valdžia ką daro? Nieko. Jau n metų nieko. Dirbt bl... tegu eina. Žadėjo gi... 

nu priims ta įstatymą dėl prievartos, smurto ir kitu ziaurumu prieš vaiką uždraudimo. ir ka? normalūs tėvai savo vaikų nemuša ir neužmuša, taip elgiasi asocialūs, girti ir neišsilavinę - jie ir apie jokį įstatymą nežinos, o jeigu ir žinos, vistiek elgsis taip kaip jų pragertas protelis pasakys
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 01 26, 17:47)
Sausio 13-oji irgi senelio briedas?

Ką turit omeny? Faktą? Jo tikrai neneigiu ir begalinį žmonių indėlį labai gerbiu. Suprantu, kur lenkiat. biggrin.gif Senelis vienas to tikrai nebūtų padaręs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 11:51)
Nesuprarote esminio skirtumo? Nesitikėjau iš jūsų. 4u.gif  Aš matau esminį momentą: ar eini į politiką su etikete ant kaktos, kad visi žinotų kieno stumiamas esi. Ir jei rinkėjas jaučia senas simpatijas prastūmėjui, balsuos ir už kažkokį pilypą iš kanapių. Svarbiausias čia neva kokybės ženklas - etiketė ant kaktos. Ir visai kas kita, kai eini be jokių etikečių su žinomų giminių/pažįstamų pavardėmis ir neapeliuoji į kito asmens užsitarnautų simpatijų priedangą. 

kas su senelio, kas - su naisiu piziaus
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 01 26, 17:52)
linkiu, kad kada nors jusu anukai galetu kalbeti ir dziaugtis: jeigu ne mano SENELIAI... grabe apsiverstumete ?

Mano vaikai ir, tikiuosi, anūkai ateity, kelią skinasi sau patys be protekcijų ir lipdukų ant kaktos su nuoroda į įtakingą giminaitį.
Atsakyti
Ričardas Savukynas. "Rašiau jau, kad Valstiečių rinkiminis sąrašas yra nerišlus tarpusavy nelabai ką bendro turinčių žmonių kratinys. Todėl subyrėjimo klausimas susiveda pirmiausiai į tai, kas pirmas išeis. Pirmas yra Bronius Matelis."
Labai įdomios diskusijos išsirutuliojo. Šakalienė labiau priklausoma nuo K.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 01 26, 18:04)
kas su senelio, kas - su naisiu piziaus

Tai ir sakau, pirmieji nė kiek ne geresni už antruosius.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 12:22)
Pirma reikėjo darbais įrodyti, ko yra vertas, o ne su užklijuota pavarde ant kaktos per politikos  senbuvius ir kompetencijos su kaupu turinčių bendrapartiečių galvas šokinėt.

vaikas, turintis TOKIUS: A) TĖVĄ ir B) SENELĮ negali būti joks pilypas iš kanapių smile.gif genai veikia. dabar kartais pagalvoju, kad respect jam uz tai, kad nenuejo su nausiu piziumi
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 01 26, 18:07)
Ričardas Savukynas. "Rašiau jau, kad Valstiečių rinkiminis sąrašas yra nerišlus tarpusavy nelabai ką bendro turinčių žmonių kratinys. Todėl subyrėjimo klausimas susiveda pirmiausiai į tai, kas pirmas išeis. Pirmas yra Bronius Matelis."
Labai įdomios diskusijos išsirutuliojo. Šakalienė labiau priklausoma nuo K.

Ką turit omeny dėl Šakalienės?
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2017 01 26, 18:10)
vaikas, turintis TOKIUS: A) TĖVĄ ir B) SENELĮ negali būti joks pilypas iš kanapių smile.gif genai veikia. dabar kartais pagalvoju, kad respect jam uz tai, kad nenuejo su nausiu piziumi

Mūsų šalyje valdžia renkama tautos, o ne pereina pagal genų ryšį palikuonims. Užsimiršote, kad ne komunistinėje Šiaurės Korėjoje gyvename? biggrin.gif
Atsakyti