Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2016 12 14, 09:22)
Dėl jūsų būsiu pats šėtonas, bile kentėtumėt biggrin.gif

Aišku. Argumentų nulis, bet jumoras (o ne normatyvinis humoras) ir Archangelas (bet ne taisyklingai rašomas Arkangelas) trende.

Vardan demokratijos, tokai Jums patinkančiai valdžiai duodu metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 gruodžio 2016 - 09:40
QUOTE(paštininkė @ 2016 12 14, 09:32)
Aišku. Argumentų nulis, bet jumoras (o ne normatyvinis humoras)  ir Archangelas (bet ne taisyklingai rašomas  Arkangelas) trende.

Vardan demokratijos, tokai Jums patinkančiai valdžiai duodu metus.

Mokytojauti jums sekasi prastai (kas jums miš viso gerai sekasi?), išsitaisykite savo senas žinutes su gramatinėmis klaidomis, prieš baksnodama į kitą. Ir iš viso, pradėkite suvokti situaciją adekvačiai. Gal ir kokių Dviračio žinių peliukus pastoviai persekiojate ir gyvent neduodate? Nenustebčiau, kai tokia įkyri ir nesupratinga esate.

Jūs tikrai nežinote kas man patinka ir kas ne. Jums neduota tai žinoti. Prašovėte ir vėl tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 14, 10:50)
Mokytojauti jums sekasi prastai
Jūs tikrai nežinote kas man patinka ir kas ne. Jums neduota tai žinoti. Prašovėte ir vėl tongue.gif

Na, mokytoja aš nesu, tik skaitytoja. Tad ramiai. Rašai neįtikinamai, kreivai. Čia tiesiog skaityt mokėt reikia - didesnių galių galima neturėt. Ir apskritai esi tiesiog durna, valstietiškai tariant. Ne dėl ligos, dėl mentaliteto. Ypač, kai gydytojus kritikuoji. Ir neįgalius žmones žemini. Todėl aš tau ramybės neduosiu, nesitikėk. Tiesiog taip - valstietiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 gruodžio 2016 - 11:02
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 13, 18:33)
Jūs irgi buvot vaikas, senas irgi būsit (jei sulauksit). Tai ne blogas įprotis. Įkirtot skirtumą ar dar ne?

Buvimo vaiku, blogas iprotis daznai isgydomas subrestant. Gi jau buvimo senu, bloga iproti isgydo tik grabas.

QUOTE(paštininkė @ 2016 12 14, 09:58)
Ir neįgalius žmones žemini.

As neigaliu tiesiog NEKENCIU. O kodel as juos tureciau TOLERUOTI?
Na gerai, pajuokavau, man jie visai netrukdo, tik tegu NESIREKLAMUOJA, sedi kur namuose ar invalidu centruose ir nepiktina sveiku zmoniu.
Juk jie irgi mazuma?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 14, 11:21)
As neigaliu tiesiog NEKENCIU. O kodel as juos tureciau TOLERUOTI?

Kodėl turėtumėt toleruoti? Gal todėl, kad didžiosiomis raidėmis nerašytumėt ir savo bendruomenę surastumėt? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 12 14, 10:58)
Na, mokytoja aš nesu, tik skaitytoja.  Tad ramiai. Rašai neįtikinamai, kreivai.  Čia tiesiog skaityt mokėt reikia - didesnių galių galima neturėt. Ir apskritai esi tiesiog durna, valstietiškai tariant. Ne dėl ligos, dėl mentaliteto. Ypač, kai gydytojus kritikuoji. Ir neįgalius žmones žemini. Todėl aš tau ramybės neduosiu, nesitikėk. Tiesiog taip - valstietiškai.

Kas man ramybės neduoda - gauna per galvelę nuo paties gyvenimo victory.gif Jūs ir taip gavusi su kaupu, bet smagu, kad norite dar bigsmile.gif Norai - pildosi, ypač kalėdiniu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 12 14, 10:31)
Kodėl turėtumėt toleruoti? Gal todėl, kad didžiosiomis raidėmis nerašytumėt ir savo bendruomenę surastumėt? smile.gif

Didziosios raides, paryskinimas, pabraukimas- tam kad geriau suprastu sakinio akcentus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 14, 11:37)
Kas man ramybės neduoda - gauna per galvelę nuo paties gyvenimo victory.gif Jūs ir taip gavusi su kaupu, bet smagu, kad norite dar bigsmile.gif Norai - pildosi, ypač kalėdiniu metu mirksiukas.gif

Ir po tokio posto rimtai aktualias naujienas vertinsi? Smagaus žaidimo. Bet kas skaityt moka - tas suprato.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 14, 11:39)
Didziosios raides, paryskinimas, pabraukimas- tam kad geriau suprastu sakinio akcentus.

Taip, Jūs visiškai teisi. Ypač matant Jūsų niko grafiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 12 14, 12:31)

Negi jūs nesupratot, kad tai buvo ironija ax.gif . Tip top apie homoseksualus kai kas sako mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 14, 11:58)
Negi jūs nesupratot, kad tai buvo ironija ax.gif . Tip top apie homoseksualus kai kas sako mirksiukas.gif .

Su ironija pas ją - problemos. Netgi ir su elementariu pajuokavimu. Probleminis žmogus, na bet visokių reikia. Taip įdomiau, paįvairinama bendruomenė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 14, 12:43)
Su ironija pas ją - problemos. Netgi ir su elementariu pajuokavimu. Probleminis žmogus, na bet visokių reikia. Taip įdomiau, paįvairinama bendruomenė smile.gif

Ne tai ne visai ironija. Bendruomene/ visuomene puikiai ismokina neapykantos ir nezmoniskumo. O visokiu mazumu, slabaku, nuskriaustu greitai galima surasti.

geriausia isgyvena ziauriausi, Jei susidurei su ziaurumu - tapk dar ziauresniu ir laimesi
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 12 14, 15:15)
Ne tai ne visai ironija. Bendruomene/ visuomene puikiai ismokina neapykantos ir nezmoniskumo. O visokiu mazumu, slabaku, nuskriaustu greitai galima surasti.

geriausia isgyvena ziauriausi, Jei susidurei su ziaurumu - tapk dar ziauresniu ir laimesi

Mat kaip ax.gif . Buvau geresnės nuomonės ax.gif.
Po šiuo niku kaip suprantu JIS, o ne JI biggrin.gif
Atsakyti