QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 26, 13:49)
Bijai vilko - neik į mišką. Ateiti į politiką ir paskui verkti, kad "negaliu dirbti, nes žurnalistai straipsnius rašo" yra vaikiška ir rodo tik nekompetenciją. Rašo apie vieną ar du žmones, o seime jų daugiau nei šimtas, vyriausybės narių niekas išskirtinai nepuola, Seimo daugumos - taip pat. Ką veikia kiti? Verkia kartu už rankučių laikydami?
Jei Jums patinka valstiečiai - mylėkit juos iki grabo lentos. Man iš jų tik darbų reikia. Ir nieko daugiau.
Jei Jums patinka valstiečiai - mylėkit juos iki grabo lentos. Man iš jų tik darbų reikia. Ir nieko daugiau.
Kad jie tik straipsnius rašytų. Tupi po kiekvienu patvoriu ir už kiekvieno kampo ir laukia aukos. Tai tu jiems apie automobilį papasakok, tai apie Gretutės žuvusį brolį, tai apie savo šeiminius ryšius su devintu vandeniu nuo kisieliaus. Jiems gi fantazijos nestinga. Manot, neužtrunka laiko visas tas fantazijas ir amžinus įtarimus atremt. Va dabar jau į kampą remia dėl Matelio. Vėl aiškinasi, tenkina taip sakant smalsumą viešą. O viešoms fantazijoms, kaip žinia ribų nėra, o seimūno pareiga tas fantazijas su šypsena paneiginėt. Va taip ir dirba. Nuo ryto iki vakaro. Su žurnalistais.
Ar iš pirmatakų irgi taip uoliai tų darbų reikėjo? Ar tik iš valstiečių?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 26, 13:55)
Na bet jei jie gerai dirba, kodėl gi ne. Aš nesu konservatorių rinkėja, bet už Kubilių pirmoj eilėj balsuočiau. Nes savo darbais įrodė, kad dirbo Lietuvai.
O taip. Vien Kubiliaus naktinė mokesčių reforma ko verta. Net pačių ekspertų supeikta į šipulius. O apie emigracijos piką tos reformos pasekoje jau net nekalbu. Ar begalima "dirbti" geriau? Bijau, kad taip "gerai" mokėtų ir jūsų taip nemylimi valstiečiai.