Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 13:22)
Pirma reikėjo darbais įrodyti, ko yra vertas, o ne su užklijuota pavarde ant kaktos per politikos  senbuvius ir kompetencijos su kaupu turinčių bendrapartiečių galvas šokinėt.

O jis ir irode. EP kai dirbo. Ir nesuprantu to pykcio, kad pavarde tokia biggrin.gif

Beje, taip, man patinka konservatoriai, ju darbai, daryti sprendimai, todel renkuosi juos. Man patiko Vytauto politika, gerbiu ji kaip zmogu, daug padariusi Lietuvos naudai, tai kodel tureciau eliminuoti jo anuka? Jei man artima tai ka jis daro?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 26, 13:41)
Na bet kiek pažįstu valstiečių rinkėjų, visi alei vieno Niaringą kažkada labai mylėjo biggrin.gif

O dar pries tai darba parcija
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 01 26, 12:42)
O jis ir irode. EP kai dirbo. Ir nesuprantu to pykcio, kad pavarde tokia  biggrin.gif

Beje, taip, man patinka konservatoriai, ju darbai, daryti sprendimai, todel renkuosi juos. Man patiko Vytauto politika, gerbiu ji kaip zmogu, daug padariusi Lietuvos naudai, tai kodel tureciau eliminuoti jo anuka? Jei man artima tai ka jis daro?

Ką jau jis įrodė, ko nebūtų įrodę kiti konservai ar net daugiau įrodę? biggrin.gif

Nieko nėr baisiau už rinkėjo simpatijas politikoje - tai tiesus kelias į prarastą objektyvumą ir blaivų protą. 4u.gif O tuo netrunka pasinaudoti visokie seneliai, anūkai, radvilės etc. Demokratija, kaip ir nenumato tokio valdžios perdavimo pagal dinastinę liniją, metodo, kurią senelis taip uoliai stūmė. Tik turiu vilties, kad tas dinastijos Aukso amžius prarastas nesugrįžtamai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 26, 12:41)
Na bet kiek pažįstu valstiečių rinkėjų, visi alei vieno Niaringą kažkada labai mylėjo biggrin.gif

Kiek aš pažįstu konservų fanatų - visi naftalininiai diedukai ir bobutės su trispalve atlape. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 sausio 2017 - 12:53
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 13:53)

Kiek aš pažįstu konservų fanatų - visi naftalininiai diedukai ir bobutės su trispalve atlape. rolleyes.gif

Na bet tie jau geriau nei fanatai įtikėję klanais. Tokius bet kuo įtikint galima biggrin.gif . Svarbu kuo mistiškiau.
Beje Druskininkų bosas irgi greta žavisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 26, 13:00)
Na bet tie jau geriau nei fanatai įtikėję klanais. Tokius bet kuo įtikint galima biggrin.gif . Svarbu kuo mistiškiau.

Beje Druskininkų bosas irgi greta žavisi wub.gif

Dar ir kaip įtikėje - senelio šventumu. 4u.gif Mano anyta viena tokių. Namie turi ir senelio, ir prezidentės portretą. Laiko labai garbingoj vietoj. Nežinau, gal kartais ir pasimeldžia ten. rolleyes.gif

Nestebina. smile.gif Nu nesakykit, graži Greta moteris. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 sausio 2017 - 13:06
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 14:05)
Nestebina. smile.gif  Nu nesakykit, graži Greta moteris. tongue.gif

Taip, grazi vagilka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 01 26, 13:08)
Taip, grazi vagilka  biggrin.gif

Pagal įstatymo raidę, jokia ji ne vagilka. "Vsio zakonno". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 14:11)
Pagal įstatymo raidę, jokia ji ne vagilka. "Vsio zakonno". 4u.gif

Tai be abejo! Verta susizavejimo tiesiog biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 01 26, 13:15)
Tai be abejo! Verta susizavejimo tiesiog  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nė kiek ne daugiau verta "susižavėjimo" nei kiti, pakaitomis prie lovio buvę ir per 26-erius metus "v zakone" papumpavę ne viena milijoną "kam reikia" ir į postus susodinę "ką reikia". 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 sausio 2017 - 13:21
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 14:05)
Dar ir kaip įtikėje - senelio šventumu. 4u.gif  Mano anyta viena tokių. Namie turi ir senelio, ir prezidentės portretą. Laiko labai garbingoj vietoj. Nežinau, gal kartais ir pasimeldžia ten. rolleyes.gif

Mano tėvas toks pat, vienam kambary Landsbergio portretą, kitam Grybauskaitės pasikabinęs. Na ir ką, lai žavisi biggrin.gif . Bet kai Landsbergis prie Niaringos šaikos prisidėjo, sakė, kad atleistina jo amžiuj, gal ir portretą buvo nuėmęs, nepamenu. Dabar vėl garbina, atleido smulkias nuodėmes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 26, 13:23)
Mano tėvas toks pat, vienam kambary Landsbergio portretą, kitam Grybauskaitės pasikabinęs. Na ir ką, lai žavisi biggrin.gif . Bet kai Landsbergis prie Niaringos šaikos prisidėjo, sakė, kad atleistina jo amžiuj, gal ir portretą buvo nuėmęs, nepamenu. Dabar vėl garbina, atleido smulkias nuodėmes biggrin.gif .

Nu va, o įsivaizduokit KIEK tokių buvo prieš kokį desietką metų ir daugiau. Jie juk bet kokią š... krūvelę priims, kaip karštą bandutę, jei tik iš paties patriarcho rankų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 13:00)
Vieną dieną Baškienė Gretutę turi gint, kitą dieną jau save ir Aurelijų. Tame tarpe dar visokiems reikia patikinimo, kad valstiečiai "neskyla". Dar vėliau reikia paaiškinti kelių metų senumo mašina važinėji ir iš kur ją pirkai. Tai kada dirbt, jūs man pasakykit? biggrin.gif  4u.gif

Bijai vilko - neik į mišką. Ateiti į politiką ir paskui verkti, kad "negaliu dirbti, nes žurnalistai straipsnius rašo" yra vaikiška ir rodo tik nekompetenciją. Rašo apie vieną ar du žmones, o seime jų daugiau nei šimtas, vyriausybės narių niekas išskirtinai nepuola, Seimo daugumos - taip pat. Ką veikia kiti? Verkia kartu už rankučių laikydami? Jei Jums patinka valstiečiai - mylėkit juos iki grabo lentos. Man iš jų tik darbų reikia. Ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 14:29)
Nu va, o įsivaizduokit KIEK tokių buvo prieš kokį desietką metų ir daugiau. Jie juk bet kokią š... krūvelę priims, kaip karštą bandutę, jei tik iš paties patriarcho rankų.  rolleyes.gif

Na bet jei jie gerai dirba, kodėl gi ne. Aš nesu konservatorių rinkėja, bet už Kubilių pirmoj eilėj balsuočiau. Nes savo darbais įrodė, kad dirbo Lietuvai.
Atsakyti