QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 09:15)
1. Konservų mylėtojams, kaip matyti, labai artimas ėjimas politikon per giminystes ir protekcijas, todėl jiems protu sunkiai suvokiama, kaip galima tuo "nepasinaudoti". Juk tai garantuota žalia šviesa į taikomą postą. Veryga atėjo savarankiškai ir buvo pasirinktas paties Skvernelio, o ar taip tyliai anūkėlis būtų padaręs tokią svaiginančią karjerą - stipriai abejoju. Skirtumas tame, kad vieni nusprendžia savo jėgomis skintis sau kelią, o kiti gi per klanines protekcijas. Šiaip, Verygai pagarba, kad ėjo ne po Baškienės "sparneliu".
2. Beje, kokie teisės aktai įpareigoja seimūnus deklaruoti "vyro pusbrolius". Žurnaliūgos jau naują bandelę iš vaško spaudžia?
3. Stojasi įtartinas klausimas. Suponuojantis aiškią nuorodą į labai selektyvų ėjimą vieno tikslo link. Dėkui, kad mano įtarimus patvirtinote.
2. Beje, kokie teisės aktai įpareigoja seimūnus deklaruoti "vyro pusbrolius". Žurnaliūgos jau naują bandelę iš vaško spaudžia?
3. Stojasi įtartinas klausimas. Suponuojantis aiškią nuorodą į labai selektyvų ėjimą vieno tikslo link. Dėkui, kad mano įtarimus patvirtinote.
1. Ar teisingai Jus supratau? Ar norite pasakyti, kad jei į politiką ar aukštą postą ateina konservatoriaus giminaitis, tai tik per protekciją, o jei žaliojo valstiečio - tai tik savo jėgomis, ir niekaip kitaip. Nes vienas yra konservatoriaus, o kitas žaliojo valstiečio giminaitis/svainis?
2. Daug kas, ką darė senoji valdžia, nebuvo nusikaltimas ar nusižengimas pagal teisės aktus (kaip sakydavo a.a. AMB, "vsio zakonno"), bet tai piktino visuomenę tuo, kad buvo prasilenkiama su morale. Pasiklausius Karbauskio, panašu, kad žalieji valstiečiai irgi ketina gyventi pagal "vsio zakonno" principą.
3. Nesupratau, ką parašėte, bet ačiū kad dėkojate
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 10:10)
Nepamiršau, todėl po šiai dienai negaliu atsistebėti konservatorių elektorato, kaip čia švelniau pasakius, neišprusimu, kad aklai priima viską, ką stumia senelis. Kiekvieną senelio "briedą" gauja berečių, matomai, priimą kaip Dievo žodį.
O aš niekaip negaliu suprasti balsuojančių už Darba parciją, Drąsiuosius kelienius ar Žaliuosius valstiečius-Moterų partiją. Kiekvienam savo.