Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

UOBA bigsmile.gif Bus dar linksmiau bigsmile.gif http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Atsakyti

Nepamiršau, todėl po šiai dienai negaliu atsistebėti konservatorių elektorato, kaip čia švelniau pasakius, neišprusimu, kad aklai priima viską, ką stumia senelis. Kiekvieną senelio "briedą" gauja berečių, matomai, priimą kaip Dievo žodį. rolleyes.gif

Man tai geriausias valstieciu rinkeju isprusimo irodymas buvo Miliutes reitingavimas. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 26, 09:46)

reikėjo tikėtis biggrin.gif bus tikrai įdomu smile.gif
Atsakyti

Ir į Europos parlamentą taip galima "nueiti ir pasiprašyti"? bigsmile.gifNa, nebent, Gabrieliui. Juk tokiam "sėkmės kūdikiui" nėra uždarų durų. biggrin.gifTik Seimo rinkimai biški per snapą trinktelėjo. Juk čia nei pats "pasiprašysi" nei senelis paproteguos, o megztųjų berečių, kurios senelio klauso ne tiek jau daug ir belikę. O anūkas,matomai, pralaimėti nepratęs. Tada atsirado "pažymos" Karbauskiui iš Ukrainos - neišdegė. Tada vieną nekaltą šeštadienio rytą, matomai žinant, kad valstiečių viešųjų ryšių vadovas išvykęs, metė tinklą ant Kildišienės be abejo tikintis, kad laimikis bus dvigubas. Vėl neišdegė - pakliuvo tik nereikalinga undinėlė. Įvykių chronologija pasilieka galimybę pasipildyti. mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar vietoj Henytės ne Uspaskis turėjo pozicionuot?

Tai jus apsispreskite apie ka kalba eina, ar darba studijuojant, ar rinkimus. I EP G buvo isrinktas, patinka tai jums, ar ne. Pianiste baigusi mokslus, aktyviai dalyvauja politikoje, raso straipsnius ir t.t. Ir velgi - buvo isrinkta. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 26, 11:01)
I EP G buvo isrinktas, patinka tai jums, ar ne. Pianiste baigusi mokslus, aktyviai dalyvauja politikoje, raso straipsnius ir t.t. Ir velgi - buvo isrinkta. </p>

Senelis matyt balsus nupirko, ne kitaip biggrin.gif

Ir nepabosta Jums diskutuot su tais, kurie diskutuot nemoka doh.gif Respects 4u.gif
Man kantrybės neužtenka 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 26 sausio 2017 - 10:44
QUOTE(rusma @ 2017 01 26, 09:36)
Oponavimas nuolatiniu lyginimu, kad pas valstiečius viskas gerai, net ir tai, kas akivaizdžiai negerai, nes pas kitus irgi galimai blogai - manęs neveikia kokia nors kryptimi smile.gif Kaip pateisinimo nepriimu, o kaip murkdymo - juo labiau smile.gif Manymas, kad jeigu kiti vagia, tai ir aš galiu sau leisti vogti, man svetimas. Į pasiaiškinimą, kad dariau, nes kiti darė, tradiciškai atsakau klausimu-citata iš savo laikų vaikiškos knygutės - "o jeigu kiti valgys žolę nuo tako, ar tu irgi valgysi?". Kad pati nevalgysiu supratau, kai man buvo kokie 4 m., įsisąmoninau ir dar iki šiol atsimenu.

O man svetimas patiems, persiprašau, apsišikusiems iki ausų baksnoti į kitų griekus. Iš esmės aš apeliuoju į žiniasklaidos šlykščiai selektyvų darbą ir ruporinį veiklos stilių savų patronų kliedesius, nekompetencijas, melus ir kitokias potencialias garbės nedarančias sensacijas nutylint ir bandant pridangstyti kitų nuodėmėmis. Padorumo dėlei, pirmiausia derėtų savam kieme apsikuopt, ir tik tuomet apeliuoti į kitų moralę, kompetenciją ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 26, 09:58)
Man tai geriausias valstieciu rinkeju isprusimo irodymas buvo Miliutes reitingavimas.

Tai ką aš ir noriu pasakyti. Konservų rinkėjas nė per nago juodymą ne labiau mąstantis ar išrpusęs. Tiesiog banda apdujusių, apakusių ir apkurtusių Mesijo sekėjų. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 sausio 2017 - 10:55
[quote=Manifesto,2017 01 26, 11:55]
O man svetimas patiems, persiprašau, apsišikusiems iki ausų baksnoti į kitų griekus. Iš esmės aš apeliuoju į žiniasklaidos šlykščiai selektyvų darbą ir ruporinį veiklos stilių savų patronų kliedesius, nekompetencijas, melus ir kitokias potencialias garbės nedarančias sensacijas nutylint ir bandant pridangstyti kitų nuodėmėmis. Padorumo dėlei, pirmiausia derėtų savam kieme apsikuopt, ir tik tuomet apeliuoti į kitų moralę, kompetenciją ir t.t.

biggrin.gif Apie ką jūs kalbat? Linkiu kuo greičiau nusiimti rožinius akinius. Oh.. wait..
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 26, 10:01)
Tai jus apsispreskite apie ka kalba eina, ar darba studijuojant, ar rinkimus.
Pianiste baigusi mokslus, aktyviai dalyvauja politikoje, raso straipsnius ir t.t. Ir velgi - buvo isrinkta. 

Kalba eina apie visą klaniuko įtakos ir veiklos zoną. O ji, kaip žinia, ties vienu postu neapsiribojo. 4u.gif
Galima pagalvoti, kad partijoje nebuvo kitų ryškių politikų, baigusių ir mokslus, ir aktyvių visuomeninėje veikloje, ir prirašiusių ne tik straipsnius, bet ir knygas ir t.t. Bet seneliui susisaspnavo, kad 25-erių mergaičiukė ištraukta iš už pianino kompetencijos Europos parlamente turės daugiau nei kiti dėdės ir tetos, esantys politikoje kai tos mergaičiukės dar net nebuvo. Bet gi ar beretiniai mąsto? Senelis pasakė, prastūmė, vadinasi taip reikia. Kuo ne komunizmo laikai, kai visi žinojo už ką reikia pliusiuką padėti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 11:55)
Papildyta:

Tai ką aš ir noriu pasakyti. Konservų rinkėjas nė per nago juodymą ne labiau mąstantis ar išrpusęs. Tiesiog banda apdujusių, apakusių ir apkurtusių Mesijo sekėjų. rolleyes.gif

Oi, Manifesto, mane labiausiai glumina Jusu uzsispyrimas irodyti, kad valstieciai labai geri, nes konservatoriai labai blogi. Ir visas uzsispyrimas paremtas tik tikejimu.
Jei jau apie Lansbergius nieko nerado - tai tik todel, kad neleido, uzdraude (idomu kas? Apie senelio itakas gal jau pamirskit, jis itakingas buvo pries 20 metu. O kaip zinia si pavarde kelia pusei Lietuvos seikstuli, tai su malonumu butu suvalgytas).
Jei apie Karbauski nieko nerado (cia apie Prunskienes pagalba agrokonsernui) - tai tik del to, kad nieko nebuvo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2017 01 26, 10:58)
biggrin.gif  Apie ką jūs kalbat? Linkiu kuo greičiau nusiimti rožinius akinius. Oh.. wait..

Jūs dar vis nesusivokėt apie ką kalba? Tik patvirtinot porą minčių iš ankstesnių mano postų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 12:04)
Kalba eina apie visą klaniuko įtakos ir veiklos zoną. O ji, kaip žinia, ties vienu postu neapsiribojo. 4u.gif
Galima pagalvoti, kad partijoje nebuvo kitų ryškių politikų, baigusių ir mokslus, ir aktyvių visuomeninėje veikloje, ir prirašiusių ne tik straipsnius, bet ir knygas ir t.t. Bet seneliui susisaspnavo, kad 25-erių mergaičiukė ištraukta iš už pianino kompetencijos Europos parlamente turės daugiau nei kiti dėdės ir tetos, esantys politikoje kai tos mergaičiukės dar net nebuvo. Bet gi ar beretiniai mąsto? Senelis pasakė, prastūmė, vadinasi taip reikia. Kuo ne komunizmo laikai, kai visi žinojo už ką reikia pliusiuką padėti. rolleyes.gif

Ja isrinko zmones, ne senelis. Kaip ir Garbieliu, beje. Zmones. Neatejo man senelis ir nepasake kur pliusiuka det, dejau sava valia.

Kaip ir Kildisiene isrinko. Irgi zmones. Ar jei jau isrenka Greta, tai isrinktoji, jei Radvile - tai prastumtoji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 01 26, 11:08)
Oi, Manifesto, mane labiausiai glumina Jusu uzsispyrimas irodyti, kad valstieciai labai geri, nes konservatoriai labai blogi. Ir visas uzsispyrimas paremtas tik tikejimu.
Jei jau apie Lansbergius nieko nerado - tai tik todel, kad neleido, uzdraude (idomu kas? Apie senelio itakas gal jau pamirskit, jis itakingas buvo pries 20 metu. O kaip zinia si pavarde kelia pusei Lietuvos seikstuli, tai su malonumu butu suvalgytas).
Jei apie Karbauski nieko nerado (cia apie Prunskienes pagalba agrokonsernui) - tai tik del to, kad nieko nebuvo.  bigsmile.gif

Lyg ir niekur neskandavau, kad valstiečiai geresni, nei kiti. Bet, kad visi geresni nei valstiečiai - trimituojama ir vedamos paralelės nons stop. Tai jums susirūpinimo nekelia? O man net labai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2017 01 26, 11:11)
Ja isrinko zmones, ne senelis. Kaip ir Garbieliu, beje. Zmones. Neatejo man senelis ir nepasake kur pliusiuka det, dejau sava valia.

Sorry, bet panašu, kad dedantys tą pliusiuką vietoj Radvilės už pianino, matė senelio abrozdėlį. Ir tik ant masės besimeldžiančių berečių tie prastumtieji ir stūmėsi. 4u.gif
Atsakyti