3 savaitės kalbama apie mano nuomone ne tokius ir reikšmingus dalykus, bet iš jų išpūstas burbulas toks, kad tauta tada nemato jokių kitų aplink vykstančių dalykų. Geležinkelių vieši pirkimai liko nuošalyje, VMI dalykėliai taip pat. už tai lojama apie kailinius, mašiną ir paltą gal jau trečia savaitė.
Sugeba pas mus taip gerai įsukt visus į tokius dalykus , tauta užimta, tai kitur galima viską ramiai užglaistyti
As tai nesuprantu kuo cia stebites tuo Gabrieliaus darbu. Mano grupioku puse dirbo 4ame kurse. Magistro pirmame kurse vaziavau i tarptautine konferencija uz atlanto. Visi grupiokai, kurie rode iniciatyva, kurie nuejo i istaiga, kuri domino, susirado direktoriu ir paprase darbo - ji gavo. Is pradziu neapmokamai, bet po keliu menesiu jau ir alga buvo, ir ka i CV irasyti. Mano laikais reikejo tik studento noro laisva laika aukoti darbui, o ne tusams. Seubas, ne?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 01 25, 23:36)
As tai nesuprantu kuo cia stebites tuo Gabrieliaus darbu. Mano grupioku puse dirbo 4ame kurse. Magistro pirmame kurse vaziavau i tarptautine konferencija uz atlanto. Visi grupiokai, kurie rode iniciatyva, kurie nuejo i istaiga, kuri domino, susirado direktoriu ir paprase darbo - ji gavo. Is pradziu neapmokamai, bet po keliu menesiu jau ir alga buvo, ir ka i CV irasyti. Mano laikais reikejo tik studento noro laisva laika aukoti darbui, o ne tusams. Seubas, ne?
Ir į Europos parlamentą taip galima "nueiti ir pasiprašyti"? Na, nebent, Gabrieliui. Juk tokiam "sėkmės kūdikiui" nėra uždarų durų. Tik Seimo rinkimai biški per snapą trinktelėjo. Juk čia nei pats "pasiprašysi" nei senelis paproteguos, o megztųjų berečių, kurios senelio klauso ne tiek jau daug ir belikę. O anūkas,matomai, pralaimėti nepratęs. Tada atsirado "pažymos" Karbauskiui iš Ukrainos - neišdegė. Tada vieną nekaltą šeštadienio rytą, matomai žinant, kad valstiečių viešųjų ryšių vadovas išvykęs, metė tinklą ant Kildišienės be abejo tikintis, kad laimikis bus dvigubas. Vėl neišdegė - pakliuvo tik nereikalinga undinėlė. Įvykių chronologija pasilieka galimybę pasipildyti.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2017 01 25, 22:05)
Ar vietoj Henytės ne Uspaskis turėjo pozicionuot?
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 07:47)
Ir į Europos parlamentą taip galima "nueiti ir pasiprašyti"?
Jau užmiršote, kad vyko rinkimai ir kad Landsbergis į EP nebūtų patekęs, jei rinkėjai jo nebūtų išreitingavę iš trečios į pirmą vietą?
"Kitokie" valstiečiai: http://www.delfi.lt/...i.d?id=73553628
Noriu pabrėžti - tai, kad kažkas, būdamas kažkieno giminaitis (nesvarbu, ar tiesioginis, ar sutuoktinio giminė), užima aukštą postą savaime nėra joks blogis, bet kai į viešumą paleidžiami tokie tekstai, nereikia vapėti, kad valstiečiai yra "Kitokie": Tikrai žinojau, kad A. Veryga mano vyro giminaitis, bet specialiai to niekam nesakiau, kad neatrodytų, jog R. Baškienė jį kažkam proteguoja. O dabar jis jau paskirtas (ministru LRT.lt). Tokį žmogų pasirinkti, žinant jo darbus, tikrai ne sarmata, kalbėjo R. Baškienė. Man atrodo, kad giminystės/svainystės ryšiai turėtų būti viešinami prieš paskiriant asmenį, nes antraip apie kokį skaidrumą galima kalbėti.
Taigi, kad nekiltų bereikalingų diskusijų, dar kartą kartoju: blogai ne tai, kad vyro pusbrolis, o tai, kad tai buvo nutylėta.
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 06:47)
Tada vieną nekaltą šeštadienio rytą, matomai žinant, kad valstiečių viešųjų ryšių vadovas išvykęs, metė tinklą ant Kildišienės be abejo tikintis, kad laimikis bus dvigubas. Vėl neišdegė - pakliuvo tik nereikalinga undinėlė. Įvykių chronologija pasilieka galimybę pasipildyti.
Siūlyčiau nueiti valstiečių partijos puslapį ir panagrinėti kitų Karbauskio pavaduotojų biografijas. Ir tada įsivaizduoti, kad esate žurnalistė. Kuria kita biografija susidomėtumėte? Pabandykite pabūti objektyvi sau per savų, artimų savo požiūriui, prizmę. Mano nuoširdus patarimas. Nežinau, ko ten dar yra pas juos, bet taip aukštai nei vieno labiau įtartino neiškėlė. Natūraliai žurnalisto intuicija ir profesionalumas turėjo pašnibždėti, kad pradėti perliukų ieškoti reikia ten. O kad taip nesunku pasirodys - kas galėjo žinoti
Apie įvykius kurie vyko - na, kas ką sugebėjo ar norėjo, tas tą matė. Kas knaisiojimąsi triusikuose ir paltuose, o aš tai mačiau kryptingą ėjimą siekiant parodyti visuomenei kokių savybių asmuo yra išrinktas atstovauti tautai. Ir tokio įvykio, kad per tokį trumpą laiką, Seimo narys padėtų mandatą išaiškėjus nuslėptoms aplinkybėms dar nebuvo. Taigi, kad jis nereikšmingas, pasakyti negalėčiau niekaip. Įvykis buvo istorinis. IMHO. Besikeikiantys pareigūnai nublanksta tokiam fone.
Beje, įdomus žingsnis - apsvarstys PVM lengvatą kai kuriems maisto produktams. Įdomu, jie patys tuo rezultatu tiki ar čia kažkas daugiau, pvz. koks nors saldainis, tik klausimas kam skirtas
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 26, 07:54)
Noriu pabrėžti - tai, kad kažkas, būdamas kažkieno giminaitis (nesvarbu, ar tiesioginis, ar sutuoktinio giminė), užima aukštą postą savaime nėra joks blogis, bet kai į viešumą paleidžiami tokie tekstai, nereikia vapėti, kad valstiečiai yra "Kitokie": Tikrai žinojau, kad A. Veryga mano vyro giminaitis, bet specialiai to niekam nesakiau, kad neatrodytų, jog R. Baškienė jį kažkam proteguoja. O dabar jis jau paskirtas (ministru LRT.lt). Tokį žmogų pasirinkti, žinant jo darbus, tikrai ne sarmata, kalbėjo R. Baškienė. Man atrodo, kad giminystės/svainystės ryšiai turėtų būti viešinami prieš paskiriant asmenį, nes antraip apie kokį skaidrumą galima kalbėti.
Taigi, kad nekiltų bereikalingų diskusijų, dar kartą kartoju: blogai ne tai, kad vyro pusbrolis, o tai, kad tai buvo nutylėta.
Konservų mylėtojams, kaip matyti, labai artimas ėjimas politikon per giminystes ir protekcijas, todėl jiems protu sunkiai suvokiama, kaip galima tuo "nepasinaudoti". Juk tai garantuota žalia šviesa į taikomą postą. Veryga atėjo savarankiškai ir buvo pasirinktas paties Skvernelio, o ar taip tyliai anūkėlis būtų padaręs tokią svaiginančią karjerą - stipriai abejoju. Skirtumas tame, kad vieni nusprendžia savo jėgomis skintis sau kelią, o kiti gi per klanines protekcijas. Šiaip, Verygai pagarba, kad ėjo ne po Baškienės "sparneliu".
Beje, kokie teisės aktai įpareigoja seimūnus deklaruoti "vyro pusbrolius". Žurnaliūgos jau naują bandelę iš vaško spaudžia?
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2017 01 26, 08:02)
Siūlyčiau nueiti valstiečių partijos puslapį ir panagrinėti kitų Karbauskio pavaduotojų biografijas. Ir tada įsivaizduoti, kad esate žurnalistė. Kuria kita biografija susidomėtumėte? Pabandykite pabūti objektyvi sau per savų, artimų savo požiūriui, prizmę. Mano nuoširdus patarimas. Nežinau, ko ten dar yra pas juos, bet taip aukštai nei vieno labiau įtartino neiškėlė. Natūraliai žurnalisto intuicija ir profesionalumas turėjo pašnibždėti, kad pradėti perliukų ieškoti reikia ten. O kad taip nesunku pasirodys - kas galėjo žinoti
Stojasi įtartinas klausimas. Suponuojantis aiškią nuorodą į labai selektyvų ėjimą vieno tikslo link. Dėkui, kad mano įtarimus patvirtinote.
Ir tie, ir tie geri, ir patys Lietuvos žmonės moraliai degradavę, todėl Lietuvoje ir turime šudą, iš kurio vargu ar įmanoma išsikapstyti.
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 08:15)
Stojasi įtartinas klausimas. Suponuojantis aiškią nuorodą į labai selektyvų ėjimą vieno tikslo link. Dėkui, kad mano įtarimus patvirtinote.
Negaliu žinoti koks įtartinas klausimas jums kilo, bet galiu pasakyti, kad didžiausiu politiko privalumu laikau jo sugebėjimą dirbti naudingai Lietuvai. Ir kaip sakė Valatka, net Viktoras suprato ir sakė, kad "nireikia i parlamentą tempti nikompetetingų". Jeigu jūs manote kitaip, mūsų nuomonės šiuo klausimu kategoriškai išsiskiria. Ir tas skirtumas nei partijose, nei personalijose, o skirtingame supratime apie žmogaus DALYKINES savybes.
QUOTE(rusma @ 2017 01 26, 08:40)
Negaliu žinoti koks įtartinas klausimas jums kilo, bet galiu pasakyti, kad didžiausiu politiko privalumu laikau jo sugebėjimą dirbti naudingai Lietuvai. Ir kaip sakė Valatka, net Viktoras suprato ir sakė, kad "nireikia i parlamentą tempti nikompetetingų". Jeigu jūs manote kitaip, mūsų nuomonės šiuo klausimu kategoriškai išsiskiria. Ir tas skirtumas nei partijose, nei personalijose, o skirtingame supratime apie žmogaus DALYKINES savybes.
Yra vienas esminis arkliukas kuriuo sėkmingai joja viktorai, seneliai ir kitokie proteguotojai - vieną sako, kitą daro. Įdomu, kokia kompetencija be jaunojo anūko Europos parlamente "blizgėjo" taip pat senelio protežė pianistė panelytė Radvilė.
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 26, 07:54)
Jau užmiršote, kad vyko rinkimai ir kad Landsbergis į EP nebūtų patekęs, jei rinkėjai jo nebūtų išreitingavę iš trečios į pirmą vietą?
Nepamiršau, todėl po šiai dienai negaliu atsistebėti konservatorių elektorato, kaip čia švelniau pasakius, neišprusimu, kad aklai priima viską, ką stumia senelis. Kiekvieną senelio "briedą" gauja berečių, matomai, priimą kaip Dievo žodį.
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 26, 08:52)
Yra vienas esminis arkliukas kuriuo sėkmingai joja viktorai, seneliai ir kitokie proteguotojai - vieną sako, kitą daro. Įdomu, kokia kompetencija be jaunojo anūko Europos parlamente "blizgėjo" taip pat senelio protežė pianistė panelytė Radvilė.
Tiek vienas, tiek kitas, sugebėjo savo laiku baigti mokslus, moka ne vieną kalbą ir negirdėjau nusišnekant.
Oponavimas nuolatiniu lyginimu, kad pas valstiečius viskas gerai, net ir tai, kas akivaizdžiai negerai, nes pas kitus irgi galimai blogai - manęs neveikia kokia nors kryptimi Kaip pateisinimo nepriimu, o kaip murkdymo - juo labiau Manymas, kad jeigu kiti vagia, tai ir aš galiu sau leisti vogti, man svetimas. Į pasiaiškinimą, kad dariau, nes kiti darė, tradiciškai atsakau klausimu-citata iš savo laikų vaikiškos knygutės - "o jeigu kiti valgys žolę nuo tako, ar tu irgi valgysi?". Kad pati nevalgysiu supratau, kai man buvo kokie 4 m., įsisąmoninau ir dar iki šiol atsimenu.