Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(rusma @ 2017 01 24, 11:40)
na jūs prisikabinkit prie UAB direktoriaus, kad jis priėmė mergičką su 12 klasių, o nepriėmė mokslų daktarės. Šitoje vietoje turėsit maždaug vienodas galimybes prisikabinti smile.gif

UAB'as, ne valstybinė institucija, išlaikoma iš valstybės biudžeto. Todėl, ką UAB'o direktorius priima - tik jo asmeninis reikalas. "Superinė" tamstos analogiją URM'ą sulyginti su kažkokiu UAB'u... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 24, 11:43)
Gal geriau naivumas, negu visiškas nesugebėjimas atsiriboti nuo asmeninių fantazijų ir pabandyti argumentuoti nuomonę faktais. Galite kreiptis į juos raštu ir Jums atsakys.

Tai faktas jums pateiktas - Gabrielius ministerijon įdarbinamas su tokiu faktu - tik vidurinis išsilavinimas. O gal aš stipriai klystu? Ar šitas faktas jums ne faktas? biggrin.gif Bijau, kad tokių "sėkmės" istorijų šioje ministerijoje daugiau nelabai pasitaikė. O prie progos tikrai pasidomėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 24 sausio 2017 - 11:53
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 24, 11:47)
UAB'as, ne valstybinė institucija, išlaikoma iš valstybės biudžeto. Todėl, ką UAB'o direktorius priima - tik jo asmeninis reikalas. "Superinė" tamstos analogiją URM'ą sulyginti su kažkokiu UAB'u... biggrin.gif

reikalavimai įdarbinimui pagal darbo sutartį yra vienodi - darbuotojo ir darbdavio susitarimo klausimas. Jeigu vienam tinka darbuotojo kvalifikacija, o kitam darbo sąlygos ir atlygis - jūsų galimybės prisikabinti iš šono - nulinės. Galit kiek norit kalbėti apie moralę, gimines ir etc.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 24, 12:47)
Tai faktas jums pateiktas - Gabrielius ministerijon įdarbinamas su tokiu faktu - tik vidurinis išsilavinimas. O gal aš stipriai klystu? Ar šitas faktas jums ne faktas? biggrin.gif  Bijau, kad tokių "sėkmės" istorijų šioje ministerijoje daugiau nelabai pasitaikė. O prie progos tikrai pasidomėsiu.

O aš Jums sakau, kad tokių, kurie įdarbinami tik su vidurinės atestatu, studijuojančių baigiamuosiuose universitetų kursuose, ir dabar valstybinėse institucijose įdarbinama ne vienas ir ne du. Ir tai yra faktas. Ir jie dirba pagal darbo sutartis. Ir ne valytojais. Ir tame nėra jokio kriminalo, ir jokių moralinių ar teisinių pažeidimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 24 sausio 2017 - 11:58
QUOTE(rusma @ 2017 01 24, 11:56)
reikalavimai įdarbinimui pagal darbo sutartį yra vienodi - darbuotojo ir darbdavio susitarimo klausimas. Jeigu vienam tinka darbuotojo kvalifikacija, o kitam darbo sąlygos ir atlygis - jūsų galimybės prisikabinti iš šono - nulinės. Galit kiek norit kalbėti apie moralę, gimines ir etc.

Reziumuojant, kas nekvailas, suprato esmę. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 24, 11:57)
O aš Jums sakau, kad tokių, kurie įdarbinami tik su vidurinės atestatu, studijuojančių baigiamuosiuose universitetų kursuose, ir dabar valstybinėse institucijose įdarbinama ne vienas ir ne du. Ir tai yra faktas. Ir jie dirba pagal darbo sutartis. Ir ne valytojais. Ir tame nėra jokio kriminalo, ir jokių moralinių ar teisinių pažeidimų.

Galima tą faktą į sceną? bigsmile.gif

Beje, Seime tik su vidurinės atestatu iki Kildišienės buvo sėkmingai dirbama. O čia "paskutinio kurso studentė" buvo išniekinta dėl savo "bemoksliškumo", nors matyti, kad smegenų jai tikrai netrūksta. Mano manymu. 4u.gif
Papildyta:
Valentukevičius atisisako trauktis. Man atrodo, tai geras sprendimas.
http://lietuvosdiena...-is-pareigu.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 24 sausio 2017 - 12:14
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 24, 14:11)
Reziumuojant, kas nekvailas, suprato esmę. mirksiukas.gif
Papildyta:

Galima tą faktą į sceną? bigsmile.gif

Beje, Seime tik su vidurinės atestatu iki Kildišienės buvo sėkmingai dirbama. O čia "paskutinio kurso studentė" buvo išniekinta dėl savo "bemoksliškumo", nors matyti, kad smegenų jai tikrai netrūksta. Mano manymu. 4u.gif
Papildyta:
Valentukevičius atisisako trauktis.
http://lietuvosdiena...-is-pareigu.htm

Ir nieko jam nebus. Sedes kaip Olekas naglu snukiu ir viskas. Paskubejo ir Kildisiene atsitatydinti, va, siandien jau kiek atkniso su automobiliu nuomom is savu arba kitu privaciu bendroviu ir nieko, beveik jokio skandalo. Visi toliau zulins Seimo kedes. Pas mus laimi tik nagliausi.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2017 01 24, 12:43)
Jau tik netirstinkit spalvu. Koks ten vaikui kosmaras buvo? Ejo koridorium su mama pro zurnalistus ir nuejo. Dar niekad negirdejau, kad vestis vaika mamai i viesa vieta butu kosmaras? Jeigu vaikas imamas kartu, socializuojamas, jis neturetu bijoti zmoniu. Nebent jus savuosius kaip laukinukus uzdarytus namie laikete mirksiukas.gif Dabar gripo epidemija, vaikas po ligos, jos mamos sveikata prasta, kas cia nuostabaus, kad teko pasiimti kartu? Tikriausiai nesitikejo, kad gauja pusprociu atsivilks net ir i diplomo gynima. Kaip suprantu, daugiau niekas jai su vaiku nepadeda. Nebent galejo Ramuno paprasyti pasaugoti biggrin.gif

Ko tuomet piktinatės žurnalistais? Vaikas gi "socializavosi"?

QUOTE(Manifesto @ 2017 01 24, 13:11)

Buvo tokių ir bus, nes kandidatavimui į Seimą nėra išsimokslinimo cenzo. Negi, jau antra savaitė besidomėdama istorija iki šiol nesupratote, kad esmė ne ta, ar ji turi išsilavinimą, ar ne, bet kad klastojo, nuslėpė ar suklydo (jeigu būtų neatsistatydinusi, būtų buvę išsiaiškinta, kuris iš žodžių taikytinas), pateikdama savo biografijos faktus.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 24, 12:22)
bet kad klastojo, nuslėpė ar suklydo (jeigu būtų neatsistatydinusi, būtų buvę išsiaiškinta, kuris iš žodžių taikytinas), pateikdama savo biografijos faktus.

Ar nemanote, kad prieš kaltinant reiktų išsiaiškinti kuris žodis taikytinas? Ar ji turi aiškintis dėl galimai techninių klaidų, kurios atsirado, kaip supratau ne dėl jos kaltės. Tuo labiau, kad vrk puslapyje tuo pat metu anketos duomenys neskelbė jokios klaidingos informacijos. Kodėl taip šališkai buvo užsikabinta už klaidos, o ne už teisingai pateiktos viešai anketos?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 24, 11:57)

Ihm. Ateina direktoriai, viršininkai ir patys pakviečia: vaikiukai, jūs tik eikite, dirbkite biggrin.gif
Arba ateina koks iš gūdaus kaimo vardas, pavardaitis, neturintis įtakingų giminių į valstybinę instanciją ar į panašią, sako: labas, aš labai gabus, mokiausi dešimtukais, priimsite? bigsmile.gif

Plia, kokios pasakos biggrin.gif
Atsakyti
Nors neturiu nieko prieš Gabrielių, bet netikiu, kad be pavardės jis 20-ies būtų įsidarbinęs. Čia tokia pati pasaka kaip apie Gretą, kuri nebūdama Ramūno meiluže į Seimą pakliuvo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 01 24, 12:33)
Nors neturiu nieko prieš Gabrielių, bet netikiu, kad be pavardės jis 20-ies būtų įsidarbinęs. Čia tokia pati pasaka kaip apie Gretą, kuri nebūdama Ramūno meiluže į Seimą pakliuvo.

Įdomu, kieno "meiluže" kadais buvo Salamakinas? O Džiugelis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 01 24, 13:35)
Įdomu, kieno "meiluže" kadais buvo Salamakinas? O Džiugelis? biggrin.gif

Norit pasakyti, kad kei ne Karbauskio pagalba, žmonės ją būtų išrinkę? Vien dėl to kad graži? Nors ir visiškai nežinoma? Taip kaip Miliūtė? Bet ši nors pavardę turėjo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 24, 12:26)
Ihm. Ateina direktoriai, viršininkai ir patys pakviečia: vaikiukai, jūs tik eikite, dirbkite biggrin.gif
Arba ateina koks iš gūdaus kaimo vardas, pavardaitis, neturintis įtakingų giminių į valstybinę instanciją ar į panašią, sako: labas, aš labai gabus, mokiausi dešimtukais, priimsite? bigsmile.gif

Plia, kokios pasakos biggrin.gif

eiliniu, tikėtina, kad gabų priims. Juk VT irgi kažkas turi dirbti, kad užtikrintų patogų egzistavimą ten poilsiaujantiems. Būdavo atvejų, kai nerasdavo, ypač kokio pakaitinio, skelbimus kabindavo universitete, kad įdarbintų magistrantą ir t.t. KLAUSIMAS tik kiek toks be užnugario padarys karjeros. Tie, kurie sugeba ateiti ir pasakyti, aš noriu dirbti ir pabendravus išskėstomis rankomis priimami, nes yra akivaizdžiai tinkami būtent DARBUI, kaip taisyklė ilgai neužsibūna. Įgauna patirties ir ieško geriau apmokamo darbo, nei gali pasiūlyti valstybės tarnyba žemiausios grandies darbuotojui, ypač Vilniuje. O su karjera VT jau kiek sudėtingiau, ten kita kalba, šviežia kakta sienos nepramuši lengvai, net jeigu ji ir labai kieta nuo išminties ir patirties.
Atsakyti