QUOTE(mjforever @ 2017 01 23, 22:09)
a joo, esu mačiusi tokius, pažinojau, kai mažamečiai du palikti namuose vieni dūkti, vienas nuskendo, o į laidotuves motina atėjo apsauginius pasisamdžiusi.
Gretutė panaši. Prabangą mėgsta, tik vaiko saugumui nelieka.
Suprantu, kad vis norisi prisikabinti, ikasti, bet gal bent jau ne lygioj vietoj. Palaukit kokios "Nuo Iki" laidos, gal daugiau ir svaresniu kabliuku rasite
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 23, 22:20)
1. Visi, Graužinienės neįgalus sūnus irgi buvo viešinamas, Malinausko visos žmonos ir meilužės aprašytos ir visaip kaip išfotografuotos, tik Vėsaitės asmeninis gyvenimas nekedentas, gal kad nebuvo ką kedent. O Uspackich gal pamiršot? Taigi žurnalistai po Filipovič langais dieną naktį budėjo, pirmą žmoną atkapstė, vaikus aprašinėjo. Netikit, paieškokite internete.
2. Nesupratote, ką norėjau parašyti. Gynimas yra
viešas ir niekas
negali uždrausti jame dalyvauti nei Jums, nei man, nei žurnalistams. Kitas dalykas, jei žurnalistai būtų kaip nors trukdę gynimo metu, triukšmavę ir lindę su klausimais? Matyt, ne, jei komisija jų nepaprašė išeiti.
Zurnalistai buvo ant tiek nagli, kad komisijai su ginamaja teko palikti patalpas ir uzsidaryti kitur
Nezinau, jeigu besiginancioji, dar pries pradedama, apsiverkia ir viesai pareiskia, kad jai labai sunku gintis salia zurnalistu, man panasu, kad tai yra totalus ribu perzengimas. Bet aisku, jeigu visuomenei idomu, sekanti karta siulyciau i kokios nors zymios personos gimdyma atvykti su kameromis. Dzin, kad biski sutrukdys, svarbu visuomene patenkinta bus