QUOTE(Maja Di @ 2017 01 20, 00:44)
Man tai visiškai dzin kas su kuo miega. Nors ir visas Seimo damas tas Karbauskis pamylėjęs būtų, man kaip rinkėjai, nuo to nebūtų nei šilta nei šalta. Tai kad Seimo narė naudojasi stambios įmonės dovana (visai kas kita būtų jei tas automobilis būtų pirktas Karbauskio kaip dovana jai, tada nemanau kad kam kliūtų, nebent geltonajai spaudai), tai jau ir yra įrodymas. Aišku pasitvarkys reikaliukus, gerus teisininkus turi. O kaip žinia pinigai viską gali. Pinigų plovimas per PVM, matyt, Karbauskui labai artimas, nepagalvojo, kad kada nors užklius.
Butent, man irgi visai dzin su kuo Ramunas miega. Su zmona, be zmonos, su Greta ar kazkuo dar. Svarbu, kad jo, kaip politiko darbo tai neveiktu. Situacija yra tokia, kad ji turetu buti svarbi ir idomi vieninteliam zmogui - Linai Karbauskienei. O gaunasi taip, kad ji idomi ir svarbi visiems, isskyrus ja. Paradoksas Greta Kildisiene laisva moteris - ji isvis ka nori ta daro, jeigu jai vyras nuperka auto, tai puiku.
Del dovanos, tai kaip ir irodyta, kad tai ne dovana, o parduodama preke. Net jeigu butu buvusi dovana, tai pernai si dovana galejo buti iteikta ne seimo narei ir net ne kandidatei, bet simpatiskai moteriai Gretai Kildisienei. Todel ir sakau, kad kazkokia nesamone puciama. Si istorija turetu rupeti tik oficialiai zmonai ir niekam daugiau.