Tik seimūno darbas (jeigu jis sąžiningai dirbamas) ir gyvenimo būdas man kaip tik atrodo labai sunkus. Beprotiškai sunkus. Ir absoliučiai nepatrauklus.
Jeigu esi aktyvus Seimo narys, gal ir reikia daug dirbti. Bet jeigu tik kokia viena, kita istatymo pataisele per 4 metus del vaizdo parengi, o ir ja, realiai, turbut, ruosia padejejai ir patarejai, dar kolegos pataria, tai kelis kartus per metus i sesijas pavazineti ar i susitikimus su rinkejais, ne taip jau ir sudetinga. As tai sutikciau toki darba dirbti, manau tikrai istengciau Be to, sako, kad Greta veikli ir aktyvi moteris, ji gal veiklos kaip tik iesko ir jai patinka bendrauti su zmonemis.
Nenustebino, taip ir maniau, kad formino ant mamos del to, jog ji galejo pagristi savo pajamas jeigu kazkas tikrintu. Nieko jiems neprikisi, isskyrus tai, jog su Karbauskio viesaisiais rysiais yra labai labai blogai. Gera PR agentura butu pamokiusi ir uzgesinusi gaisra per diena ar dvi. O dabar, viskas rieda nevaldomai.
Be abejo. Man irgi ju zmogiskai gaila. Zmoniu tarpusavio santykiai tik ju reikalas, net jeigu tai ir viesi zmones. O ka zmogus daro su savo imones pinigais irgi turetu buti tik jo reikalas. Kam nori, tam masinas ir perka. Toks ziaurus, pikdziugiskas ziniasklaidos puolimas, isnagrinejant iki triusiku net seimo nares gimines yra nezmoniskas ir visai nepateisinamas. Man atrodo, kad net Masiulio seima, gimines ir ju pinigu kilme nebuvo taip viesai analizuojama, nors anas konkreciai pagautas su pinigais dezuteje.