nesakiau, kad iš draugiškumo. Sakiau, kad man linksta į bizniuką. Arba galbūt abu variantai
Tiesiog labai mylimai meilužei būtų
tiesiog padovanotas automobiliukas, namukas, kailinukai, mezgykla, pelningas sandoris, dar kas nors, bet kam ją į Seimą tempt šitaip rizikuojant? Dėl algos
? Gi neskaičiuoja
Kita tokių reikalų pusė - tarkim, gerokai vyresnis vyras ir jauna gražuolė,
jis dažnai stengiasi tokį ryšį išskirtinai demonstruoti, rodytis, juo didžiuotis, puikuotis, o ne neigti. Trečia, gi yra jaunesnių, ir gražesnių, ir išsilavinusių
Išvada? Ponia
reikalinga tose pareigose į kurias pateko. Ar gal pasakom apie meilę tikit, kad ilgiau nei valandos nematydami vienas kito išgyvent negali
Arba čia toks pats naujausias meilužių slėpimo būdas - padėk labiausiai matomoje vietoje, tada niekas neįtars
. Žodžiu, nežinau, bet konkrečiai, kad čia
tik apsvaigimas nuo meilės aš netikiu, čia gali būti kažkas įdomiau ir giliau.
Gal kazkiek ir reikalinga kaip savas zmogus. Bet greiciau tas variantas, kad ponia pati norejo gerai apmokamo, garantuoto nesunkaus darbo 4 metams. Turtingas meiluzis siandien yra, o ryt jau gali nebuti. Seimunes statusas garantuoja nebloga pragyvenima 4, o gal ir daugiau metu. Jai tai tikrai tik privalumas. Tik neivertino to, iki kokio lygio zurnalistai knisis.
QUOTE(Hmmm... @ 2017 01 19, 18:54)
Aš irgi netikiu. Manau, kad jo reitingai smarkiai nekristų net jei daug labiau prisidirbtų
As irgi taip manau