Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2017 01 17, 21:24)
Koks apgailėtinas Karbauskis pas Jakilaitį ax.gif . Nežiūrit? Fe kaip nesaknu. Jis nemelagis biggrin.gif

Ziurejau. Ismuse ji is pusiausvyros absoliuciai... Siaip jis turejo suvokti, kad neatlaikys jam bortai.
Atsakyti
Metų ( 4?) citatų pilnas internetas:

"Aš nesuprantu, ką reiškia pažįstu? Aš nesuprantu klausimo. Aš nesuprantu klausimo. Jus aš pažįstu, ar ne? Ką tai reiškia, ką šitas klausimas turėtų reikšti – pažįstu asmenį ar ne? Idėja to klausimo tikriausiai yra, kad jei pažįstu, tai gali būti, jei nepažįstu, tai negali būti?“, – į klausimą, ar pažįsta automobilį išsiperkantį asmenį, sureagavo Seimo narys (R. Karbauskis).

................
Komentatoriai negailestingi. Keletas perliukų:
Beje, žodyje "dėdė" užtenka pakeisti tik keturias raides, ir išeina "mama". Kokia ta kalba nuostabi..

Dėdės nėr. Nepasirašė.

.............
MELAGĖ. Ataskaitos yra, jos niekur nepaslėptos. Koks tikslas čia meluoti:
" Tai aš noriu visiems pasakyti, kad turbūt būsiu pirmoji Seimo narė, kuri parengs tą ataskaitą, nes aš kitaip neįsivaizduoju. Mano suvokimu, jei Seimo narys važiuoja į vieną ar kitą darbinę komandiruotę, akivaizdu, kad taip ir yra, visiems yra puikiai matomas ir mano išvykimo laikas ir tų konferencijų datos, valandos, kiek aš ten ketinu užtrukti, automatiškai sekančios dienos ilgi skrydžiai atgal grįžimui čia, man yra keista, kaip žinias, kurios yra gaunamos ten, neparvežti."

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...u.d?id=73466448
...........
Kaip vertinti tokį atsakymą į paprastą klausimėlį, ar moka anglų kalbą:
– Jeigu aš ketverius metus gyvenau emigracijoje... Tiesiog gerbiant visus reikia suprasti: nori tu ar nenori, keturis metus gyvenant vienoje ar kitoj šaly, tu bet kuriuo atveju mokėsi tą kalbą. Ir duok Dieve, kad kiekvienas iš mūsų, baigęs universitetą ar kažkokį kitą mokslą, turėtų tiek tos kalbos žinių, kiek įgyjama gyvenant toje šalyje. Kiekvienas su manim sutiks, kad kalbos žinios geriausiai įgyjamos tik gyvenant toj šaly ir ne kitaip.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...u.d?id=73466448
.......
Ir ne kitaip. Fe.

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 17, 22:42)
Ziurejau. Ismuse ji is pusiausvyros absoliuciai... Siaip jis turejo suvokti, kad neatlaikys jam bortai.

Žiūrėjau ir aš. Iš pradžių visa ši istorija taip "nekabino", pasijuokdavau iš FB keliamų vaizdelių apie mezgtukus, komentarai po straipsniais taip pat šypseną keldavo.. Šiandieninė laida su E. Jakilaičiu - kažkas siaubingo.Sėdi, juokiasi R.Karbauskis.. Taip užvirė kraujas, tačiau jaučiu, kad "išsisuks". Aplinka kalta.
Atsakyti
Per šiuos seimo rinkimus nuo balandžio 9 d. buvo draudžiamos net menkiausios dovanėlės rinkėjams, o čia Leliukas aiškina, kad Karbauskis panevėžiečiams organizavo ekskursijas į Naisius.
http://tv.lrytas.lt/...omments_section

Galbūt dėl to nereikia stebėtis, kad tokie rezultatai:
Nevėžio apygarda - balsavo už Matelį, neva nepriklausomas, bet Karbauskio sąraše.
Vakarinė apygarda - balsavo už Urbšį, neva nepriklausomas, bet Karbauskio sąraše.
Aukštaitijos apygarda - balsavo už valstietę Burokienę.

O Anykščių -Panevėžio apygardoje išrinko Kildišienę.

Atsakyti
Išsukt Karbauskiui uodegą istorijoj su auto šansų yra. Tiesiog - lizingo sutarties sąlygose galbūt nurodytas labai ilgas išsimokėjimo laikotarpis, kad išneštų pajamos. O dėl pvm - nuo auto ši vertė kai kuriais atvejais atskaitoma, bet įprastai nuo keleivinių auto pvm neatskaitomas, tai šioje vietoje, jei nesusigundė dar ir pvm susigrąžint - viskas bus tvarkoj.
Atsakyti
Naisių serialo tęsinys
http://www.delfi.lt/...e.d?id=73487766
Atsakyti
Gretos Kildišienės motinos įmonė pajamas iš „valstiečių“ gauna, bet mokesčių nemoka

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...emoka-56-742664

niekas taip nemoka mokesčių nemokėt, kaip zelionkės valstiečiai.
Atsakyti
Iš Facebook platybių:

"O kas, jeigu savaitgalį Ramūnas Karbauskis viešai būtų pasakęs:

"Taip, mus su Greta Kildišiene sieja sena draugystė. Meilužiais nesame, esame kolegos, draugai, bendražygiai, todėl daug laiko praleidžiame kartu.

Būtent todėl nusprendžiau jai padėti ir leidau naudotis man priklausančio koncerno automobiliu. Tuo metu Greta nebuvo Seimo narė.

Sutinku, kad Seimo narys negali naudotis privataus koncerno automobiliu. Tai supranta ir G.Kildišienė, todėl juo daugiau nevažinės. Turėjome tai padaryti iš karto po rinkimų, bet žmogiškai pamiršome. Manau, kad Seimo nario atlyginimo tikrai pakanka automobiliui įsigyti. Atsiprašau, dėl šio nesusipratimo, nes taip pat jaučiuosi dėl jo kaltas"

Jokių dėdžių, jokių įmokų, pavedimų, jokių medžiotojų būrelių ir farmacininkų mafijos. Viskas suprantama, klausimas uždarytas, o G.Kildišienė dėl savo kalbos žinių ir išsilavinimo toliau aiškinasi pati. Kam reikėjo taip giliai bristi į šitą balą?"

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 18, 23:22)
Viskas suprantama, klausimas uždarytas, o G.Kildišienė dėl savo kalbos žinių ir išsilavinimo toliau aiškinasi pati. Kam reikėjo taip giliai bristi į šitą balą?"[/i]

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 19, 00:22)
Iš Facebook platybių:

"O kas, jeigu savaitgalį Ramūnas Karbauskis viešai būtų pasakęs:

"Taip, mus su Greta Kildišiene sieja sena draugystė. Meilužiais nesame, esame kolegos, draugai, bendražygiai, todėl daug laiko praleidžiame kartu.

Būtent todėl nusprendžiau jai padėti ir leidau naudotis man priklausančio koncerno automobiliu. Tuo metu Greta nebuvo Seimo narė.

Sutinku, kad Seimo narys negali naudotis privataus koncerno automobiliu. Tai supranta ir G.Kildišienė, todėl juo daugiau nevažinės. Turėjome tai padaryti iš karto po rinkimų, bet žmogiškai pamiršome. Manau, kad Seimo nario atlyginimo tikrai pakanka automobiliui įsigyti. Atsiprašau, dėl šio nesusipratimo, nes taip pat jaučiuosi dėl jo kaltas"

Jokių dėdžių, jokių įmokų, pavedimų, jokių medžiotojų būrelių ir farmacininkų mafijos. Viskas suprantama, klausimas uždarytas, o G.Kildišienė dėl savo kalbos žinių ir išsilavinimo toliau aiškinasi pati. Kam reikėjo taip giliai bristi į šitą balą?"

Labai teisingai. Ir greiciausiai, toks atsakymas butu buves zymiai maziau melagingas. Ir greiciau uzgesines visus isiliepsnojusius lauzus. O dabar tai belieka pries miega pasiskaitineti komentarus vietoj anekdotu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 01 18, 22:22)
Iš Facebook platybių:

Toks variantas ištrauktų R., bet paskandintų G. O akivaizdu, kad R. jos skandinti nenori.

nebijodama jokių teismų už privačios informacijos paviešinimą, kurių taip bijojo pagrindiniai veikėjai, atsiranda paslapties atskleidėja iš šalies http://www.delfi.lt/...r.d?id=73489334

dabar belieka paaiškinti kaip darželio auklėtoja stebuklingu būdu praturtėjo, bet čia jau nesunku. Tuoj uždanga nusileis. Įdomu, kiek bus aplodismentų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 01 19, 07:41)
Toks variantas ištrauktų R., bet paskandintų G. O akivaizdu, kad R. jos skandinti nenori.

nebijodama jokių teismų už privačios informacijos paviešinimą, kurių taip bijojo pagrindiniai veikėjai, atsiranda paslapties atskleidėja iš šalies http://www.delfi.lt/...r.d?id=73489334

dabar belieka paaiškinti kaip darželio auklėtoja stebuklingu būdu praturtėjo, bet čia jau nesunku. Tuoj uždanga nusileis. Įdomu, kiek bus aplodismentų smile.gif

Kodėl manot, kad toks logiškas paaiškinimas skandintų ponią gretą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 19 sausio 2017 - 08:38