Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2020 10 20, 23:00)
Visų pirma- ji ne mano, nė karto už ją nebalsavau. Bet ji ir nėra vieno žmogaus (oligarcho partija). Visose partijose galima rasti milijonierių, bet ne jų tai partijos. O DP ir valstiečiai, tai vieno žmogaus su savais klapčiukais partijos.

tai ko drauge iklabinejai uz ja balsuoti?
Tikriai tai ne Landsbergiu partija is kartos i karta net perduodama, su savais klapciukais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 21, 00:11)
tai ko drauge iklabinejai uz ja balsuoti?
Tikriai tai ne Landsbergiu partija is kartos i karta net perduodama, su savais klapciukais?  bigsmile.gif


Lanzbergis yra mazesnis blogis uz kolchoza - tik tiek
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 10 21, 00:19)
Lanzbergis yra mazesnis blogis uz kolchoza - tik tiek

garantuotai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 10 21, 00:19)
Lanzbergis yra mazesnis blogis uz kolchoza - tik tiek

Per kuri gala? biggrin.gif
Atsakyti

Ir dar labai įdomu, ar jei dar iki kovido kai 80-90 metų senukai su daugybe gretutinių ligų susirgdavo gripu ir numirdavo, kažin mirties priežastis ar būdavo gripas ax.gif. Greičiausiai ne.
Pavydžiu švedams jų valdžios.

Draugai Svedijoje gyvena. Pas juos testuoja tik su "teisingais" simptomais ir testa gauni uz savaites. I ligonines guldo tik priklausant rizikos grupei. Viena 30ete sirgo, alpo namuose del deguonies trukumo, atvaziavusi greitoji paliko namie, nes pasakyta ne rizikos ligoniu neimt. Cia tai ka man pasakojo. Nezinau ar cia labai verta pavydeti. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 21, 09:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72722258" data-time="1603220884"><div><p>Ir dar labai įdomu, ar jei dar iki kovido kai 80-90 metų senukai su daugybe gretutinių ligų susirgdavo gripu ir numirdavo, kažin mirties priežastis ar būdavo gripas vartotojo įkelta nuotrauka. Greičiausiai ne.
Pavydžiu švedams jų valdžios.
</p></div></blockquote><p>Draugai Svedijoje gyvena. Pas juos testuoja tik su "teisingais" simptomais ir testa gauni uz savaites. I ligonines guldo tik priklausant rizikos grupei. Viena 30ete sirgo, alpo namuose del deguonies trukumo, atvaziavusi greitoji paliko namie, nes pasakyta ne rizikos ligoniu neimt. Cia tai ka man pasakojo. Nezinau ar cia labai verta pavydeti. smile.gif
</p>


Lietuvoje tai bent deguonies gali nusipirkti

https://www.skelbiu....s-49061593.html
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 21, 09:24)
Draugai Svedijoje gyvena. Pas juos testuoja tik su "teisingais" simptomais ir testa gauni uz savaites. I ligonines guldo tik priklausant rizikos grupei. Viena 30ete sirgo, alpo namuose del deguonies trukumo, atvaziavusi greitoji paliko namie, nes pasakyta ne rizikos ligoniu neimt. Cia tai ka man pasakojo. Nezinau ar cia labai verta pavydeti. smile.gif
</p>

Ar jinai numirė? Gal gydytojai geriau žino kada reikia į ligoninę guldyt. Nes yra ir tokių, kurie ir nuo slogos "miiršta".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 20, 15:19)
tai, kaip matau kalbates, tai ko kalbates su radija?  bigsmile.gif

Taip, man atrodo absurdiska didinti seimo nariu, atstovaujanciu uzsienyje gyvenanciu lietuviu, skaiciu. Jau ir per siuos debatus ne kazin ka tu problemu atrado suristu su emigracija: pilietybe, veikiancios mokykleles, ju finansavimas, remimas, dokumentu keitimas ir tarnavimas kariuomeneje. Tai cia vienai problemai po seimo nari?  biggrin.gif ar specialiai kurs komisja atrasti problemu?  biggrin.gif

jus tik ten gyvenantys susitvarkykit ir musm uzsienyje nuo to bus geriau  4u.gif

Kas jus įgaliojo kalbėti emigrantų vardu? Pati matote, jog jūsų nuomonė visiškai neatitinka kitų užsienio lietuvių nuomonės. Pažiūrėkim kas antram turre, kokia partija pirmauja ir ką jūs rinkote. Kardinaliai priešingi dalykai.
Nei ten nei čia jums nėra gerai. Tik bloginate viską kiek išgalite. Teistą partiją su juodąja buhalterija bandėte prastumti. Bet neišdegė. Ką besakote apie politiką, viską reikia apversti aukštyn kojom. Taip kad Landsbergis yra gėrių gėris, šviesa ir išmintis. Užtai jums jis ir nepatinka ir niekada nepatiks.
Atsakyti

Ar jinai numirė? Gal gydytojai geriau žino kada reikia į ligoninę guldyt. Nes yra ir tokių, kurie ir nuo slogos "miiršta".

Nezinau ar numire, neklausiau toliau. Tai butent tuo atveju ne gydytojai sprendzia ar imti i ligonine. Jei jiems pasakyta neguldyti ligoniu, kurie nera rizikos grupeje, cia politinis sprendimas, ne medicininis. :mirksiukas: 

Tau labai patinka Svedija, nes atliepia tavo nuomone, bet kai pasneki su tais, kurie ten gyvena, tai jiems daug maziau faina ten buti koronos viruso metu. :)

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 10 21, 12:32)
Kas jus įgaliojo kalbėti emigrantų vardu? Pati matote, jog jūsų nuomonė visiškai  neatitinka kitų užsienio lietuvių nuomonės. Pažiūrėkim kas antram turre,  kokia partija pirmauja ir ką jūs rinkote. Kardinaliai priešingi dalykai.
Nei ten nei čia jums nėra gerai. Tik bloginate viską kiek išgalite. Teistą partiją su juodąja buhalterija bandėte prastumti. Bet neišdegė. Ką besakote apie politiką, viską reikia apversti aukštyn kojom. Taip kad Landsbergis yra gėrių gėris, šviesa ir išmintis. Užtai jums jis  ir nepatinka ir niekada nepatiks.

Ir vel su radija snekat, diagnoze jau unsure.gif pasireguliuokit diapazona , nes blogai jum girdisi biggrin.gif

Kodel man nera dabar gerai? Man visada buvo gerai, dabar dar geriau, nepavydekit. tongue.gif

Nuomone apie partijas visai kas kita, nei nuomone del seimo nariu skaiciaus atstovaujant emigrantus, as isakau savo nuomone ir visada tik savo, is kur istrauket, kad kazka atstovauju? blink.gif O jus tiesa zinot, uz kuri zmogu as balsavau musu apygardoje? bigsmile.gif

Apie kuri cia is Landsbergiu snekat? Vytautas V. Landsbergis rasytojas, man tikrai patinka kiek esu jo klausiusi, skaiciusi. mirksiukas.gif
O kalbeti sitaip apie zmogu, jau irgi diagnoze, panasiai paie Lenina snekejo, jum tik sukeite dievukus, visa kita pasiliko taip pat... unsure.gif


Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 10 21, 12:40)
Tau labai patinka Svedija, nes atliepia tavo nuomone, bet kai pasneki su tais, kurie ten gyvena, tai jiems daug maziau faina ten buti koronos viruso metu. smile.gif

Kiek lietuviu ten gyvenanciu sneka, visiem viskas gerai. Is kur tu nuolat trauki baisiausias istorijas del daugelio gyvenimo aspektu, panasu esi siek tiek linkusi i perspaudima ivykiu...tokiem zmonem tikrai sunku siuo metu visur. unsure.gif
Papildyta:
apie Svedija

Pradžioje buvo žmonių, dvejojančių, ar tai (pasirinkta strategija – LRT) teisinga. Buvo ir panikuojančių žmonių, kurie labai išsigando ir patys save izoliuodavo namie, bet pabrėžiu – tai vyravo daugiau viruso pradžioje. Dabar tokių dvejonių ar panikos nebepastebiu“, – pažymi R. Žičkienė.

https://www.lrt.lt/l...iskinti-kitiems

Jei pridesim, kad ten susirgimu mazeja, vieninteleje salyje Europoje, tai matomai jie visgi pasirinko teisinga kelia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 21, 12:48)


Kodel man nera dabar gerai? Man visada buvo gerai, dabar dar geriau, nepavydekit. tongue.gif

Nėr tau gerai ir niekada nebuvo. Vis trysčioji ant Lietuvos, niekaip negali pamiršti šitos siaubo šalies. Keiki vakarus, o pati sėdi vakaruose. Šlovini Putką su Batka, bet kodėl gi ten neemigruoji, jei taip gerai žmonės gyvena- nei išvogta kas, nei gėjų nėra, nei vaikus atiminėja, niekas nebadauja. Normalaus taikoj su savim žmogaus ir žodžiai, ir veiksmai sutampa. O asmenybės susidvejinimas jau rimtas psichikos sutrikimas. O ligos iš gero gyvenimo neatsiranda. unsure.gif Tai susimąstyk, progresuoja tavo liga labai smarkiai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 spalio 2020 - 12:10
Lietuvoje tai situacija gėdinga, tuoj pavys Tadžikistaną. Aišku, kokia Slovakija irgi pasišikusi, labai silpni žmogeliai. Turėtų būti mažiau užkrato tokio dydžio šalyse.
Atsakyti