Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

" kliedesių iš serijos
Žmogžudžiai, kurie

Išprotėjime, kliedesiuose"

Is psichuskes paleido?

Aiskiai nedagyde

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 30 rugpjūčio 2021 - 14:10
Renee, atsipeikėk, mesk ryt konservus kaip nenormali biggrin.gif Pati tu žmogžudė. Pažiūrėk, kad ir į Klaipėdos merą. Tiek rėkavo dėl Jūros šventės, kad neskiepyti užneš virusą, pats serga dabar, skiepytasis durdur biggrin.gif
Kas saugosi, tas ir saugosi, o durnius, kad ir su 100 skiepų savyje durniumi liks
Atsakyti
Paplepėjimų tema vėl užrakinta, gal šioj bus galima rašyt ax.gif

Ale AIG ne tik pats populizmu užsiima, bet ir komandą tokią susirinko:
Referendumui surengti reikalingų parašų skaičius turėtų būti sumažintas siekiant didesnės galimybės pasisakyti piliečiams, sako prezidento vyriausioji patarėja teisės klausimais Jūratė Šovienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=88812667

Negi nedaeina, kad referendumai pinigus kainuoja blink.gif . 100 tūkst. parašų tikrai sugebės surinkti populistai prieš GP, prieš skiepus, prieš kaukes, kad Seimo nariams algų nemokėti, kad pašalpas padidinti bigsmile.gif . Dar kokį briedą sugalvos ir referendumus skelbs. Kas čia tokio keli milijonai.... Gi ne iš savos kišenės.
Dėl Puteikio. Gal čia jis taip piarinasi, nežino protingo būdo tai nors taip nori, kad žmonės nepamirštų ax.gif
Atsakyti

Paplepėjimų tema vėl užrakinta, gal šioj bus galima rašyt ax.gif

Ale AIG ne tik pats populizmu užsiima, bet ir komandą tokią susirinko:
Referendumui surengti reikalingų parašų skaičius turėtų būti sumažintas siekiant didesnės galimybės pasisakyti piliečiams, sako prezidento vyriausioji patarėja teisės klausimais Jūratė Šovienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=88812667

Negi nedaeina, kad referendumai pinigus kainuoja blink.gif. 100 tūkst. parašų tikrai sugebės surinkti populistai prieš GP, prieš skiepus, prieš kaukes, kad Seimo nariams algų nemokėti, kad pašalpas padidinti bigsmile.gif. Dar kokį briedą sugalvos ir referendumus skelbs. Kas čia tokio keli milijonai.... Gi ne iš savos kišenės.
Dėl Puteikio. Gal čia jis taip piarinasi, nežino protingo būdo tai nors taip nori, kad žmonės nepamirštų ax.gif

Prezidentūra kalba ir kalbės tai, ką nori girdėsi AIG rinkėjai-menkai išsilavinę rėksniai. Jis gi supranta, kad net tie, kurie balsavo už jį, normalūs, nebebalsuos.

Atsakyti
Amadeja, atsakysiu cia, nes ana tema užmušta biggrin.gif
Ne apie politiką, man ji visa šlykšti, o apie žmogaus vidini pasauli.

Kiekvieno zmogaus poziuris I pasauli susiformuoja is to, kokioje aplinkoje jis augo su kuo bendravo, kas zmogui dare didziausia itaką (kokio tipo zmones). Vien tavo poziuris i orgijas duoda suprasti, kad zmones tave supo istvirkę ir nešvarūs. Jie tave butent taip suformavo. Todel kas tau priimtina - man nepriimtina iir atvirksciai.
Atsakyti
Amadeja, kiekviena diena dziaugiuosi skaitydama tavo mintis. Ne, tai nereiskia, kad as visada pritariu. Man patinka skilndanti is taves ramybe, gerumas, padorumas... As zmonese tai labai vertinu.

Ir jei burbanti teisi, na is to ka ji isvardino... Tuomet tu man patinki dar labiau, jei sugebejai isaugti tokiu zmogumu kokiu esi dabar. Bet kazkodel, esu istikinusi, kad ji is muses, eilini karta priskiede, padare drambli. Nes neatskiria kur jos pramanas, o kur realus faktai. Todel nekreipk demesio, manyciau, diduma cia besirenkanciu supranta kas yra kas, as tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 17, 17:16)
Amadeja, kiekviena diena dziaugiuosi skaitydama tavo mintis. Ne, tai nereiskia, kad as visada pritariu. Man patinka skilndanti is taves ramybe, gerumas, padorumas... As zmonese tai labai vertinu.

Ir jei burbanti teisi, na is to ka ji isvardino... Tuomet tu man patinki dar labiau, jei sugebejai isaugti tokiu zmogumu kokiu esi dabar. Bet kazkodel, esu istikinusi, kad ji is muses, eilini karta priskiede, padare drambli. Nes neatskiria kur jos pramanas, o kur realus faktai. Todel nekreipk demesio, manyciau, diduma cia besirenkanciu supranta kas yra kas, as tai tikrai  mirksiukas.gif

Tai vis pasislepus, kaip vagis, seki mane biggrin.gif

Geriau eitum meilužį susirasti, gal pasikeistum kiek.Tau vyro reikia su stovinčiu ant tavęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 vasario 2022 - 17:21
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 17, 16:53)
Amadeja, atsakysiu cia, nes ana tema užmušta  biggrin.gif

AŠ tai praėjau kaip Jėzus per vandenį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 17, 21:06)
AŠ tai praėjau kaip Jėzus per vandenį biggrin.gif

Tai ismete iš barsčių mane, paštininkę ir Moontę? biggrin.gif

Bitė Maja musiet paverkė administracijai mamkų biggrin.gif

Atsakyti
Ne, neišmetė. Tiesiog trukdžiai bus, nes puslapių skaičius prie limito artėja.Tai gerai ir kitą temą turėt.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 17, 21:39)
Ne, neišmetė. Tiesiog trukdžiai bus, nes puslapių skaičius prie limito artėja.Tai gerai ir kitą temą turėt.

Kremliaus agentai matyt uzblokavo, per daug Rusija peikiat.
Rasykit Putinui atsiprasymo laiska.
Mane tai is kitur zino, grasino, kad atsius ka nors ir nuonuodys.
Atsakyti

triusai ne sunys. Sunys vilku giminaiciai, vilku gaujoje atsiveda palikuoniu tik stipriausia pora gaujoje, kitiem jokiu nesklandumu nebuna, bet kale neturi atsivesti nei vienos vados, patinai neturi pradeti poruotis.

Moterim tas pats, jei yra seksas ir nera vaiku, tai nesveika, jei nera sekso, gali ir vaiku nebuti mirksiukas.gif

:D  :D  :D​ 

Atsakyti