https://www.delfi.lt...u.d?id=88024391
Ale visai nelinksma darosi- 2 iš 9 mirusių pilnai paskiepyti buvo, tai kur ta 98 proc apsauga nuo mirties
https://www.delfi.lt...e.d?id=88053081
Aha... 50 procentu paskiepytu, o mirusiu procentas -20 procentu.
Tai vakcina sumazina mirties tikimybe tik 0.5 / 0.2 = 2.5
Taip Du su puse karto.
Tas pats ir USA.
Izraelyje, kur paskiepyta kur kas daugiau, tai vakcina sumazina mirtinguma tik 0.85/0.64=1.3 karto
Tik 30 procentu.
UK aiskiu daviniu neteikia...
Visai nesenai sake kad Izraelyje ir UK irgi gulejo mirties pataluose praktiskai tik neskiepyti. Matyt pati Delta mutuoja, kas normalu
Kai Airijoje ant pašalpų gyveni, tai visas gyvenimas atostogos, tada tik savam kaime ir atostogauji. Nors kažkada straipsnį skaičiau kaip ant pašalpų už vaikus Anglijoj gyvenantys sugebėdavo ir kelionėm į šiltesnius kraštus susitaupyti
Ale visai nelinksma darosi- 2 iš 9 mirusių pilnai paskiepyti buvo, tai kur ta 98 proc apsauga nuo mirties
https://www.delfi.lt...e.d?id=88053081
Kaip du pasiskiepije mire nuo kovido paneigia 98% proc apsauga nuo mirties?
Tam reikia moketi aritmetika pagrindines mokyklos lygiu ir tureti pora gramu smegenu.
Virsuje paaiskinau,
Tam reikia moketi aritmetika pagrindines mokyklos lygiu ir tureti pora gramu smegenu.
Virsuje paaiskinau,
O ka reikia padaryti idant suprasti, jog vienos dienos skaiciu neuztenka vakcinos vertinimui? Norejau sakyti, kad gal baigti universiteta, bet visgi uztektu sveiko proto.
</p><p>
</p>
Tikrai taip, mes ilgiau vertinsim, ne vieną dieną. Stebėsim jus bandomuosius triušiukus ir praktines išvadas darysimės
Virsuje paaiskinau,</p></div></blockquote><p>O ka reikia padaryti idant suprasti, jog vienos dienos skaiciu neuztenka vakcinos vertinimui? Norejau sakyti, kad gal baigti universiteta, bet visgi uztektu sveiko proto.
</p><p>
</p>
Tai tiesiog šios dienos skaičiai. Tiesiog. Jau 26 mirę pilnai skiepyti. Lyginant su bendru mirusiųjų skaičiumi reiktų neskaičiuoti mirčių kai skiepų dar nebuvo.
P. s. tai nereiškia, kad nepasitikiu skiepais. Jie veikia, bet ne tiek kiek buvo sakoma.
Nu va šian pataikėm į kavinę, kur tik su pasais. Žmonių pilna
Taip. Man tai akivaizdžiai (prisidengiant nenoru skiepytis) kylanti antisemitizmo banga. Jautrumas - čia jau per subtili mentalinė kategorija.
Palyginkim Vilniaus ir Rygos mitingus - neva - prieš skiepus. Abiems nepritariu. Bet Vilniaus buvo su kartuvėm, geto kalinių grotesku, geltonų žvaigždžių individualiais muliažais, o Rygos - su vaikiškais žaislais (jie prieš vaikų skiepijimą). Suvokiant visas povandenines sroves, visus celofaninius "Baltijos kelius" - man Rygos mitingas simpatiškesnis.
Galvokim, kas vyksta, tie kas, ne avys
Papildyta:
Nesek pasaku, mane butent I sia tema pakvietė , kad sutvarkyciau teletabių agresyvumą. Is cia jos ir issinesdino. Bringing tu man, gal as geriau uz tave zinau is kur isvarineju negatyvias personas . O kad jos sugrys, nes pacios yra nuobodzios, tai is karto pasakiau. As gi jas pazystu
Tau kaip aviai pirštu pamojo ir atlėkei pajaco vaidmeniui