Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Aimejaa @ 2021 08 27, 19:34)
Burba, juk pati supranti, kad nusišnekėjai.  mirksiukas.gif Čia būna tada, kai tiesa akis bado. Sakai bet ką.
Tu gi nesi kvaila, juk gerai supranti, kad Lutukė apgailėtinai vieniša, pati ne kartą jai sakei ir šitas forumas yra vienintelė vieta, kur ji gali pabendrauti.  smile.gif

Nesuvoki.
Va visai neidomu butu snekuciuotis kaip ten USA kazkas atostogauja prie vandenyno...
O va Afganistane, kaip zmones sprogdina, tai zinok veza.
Kai UK buvo fashitiniai karantinai ar Brexitas tai daug idomiu diskusiju turedavau su vietiniais.
Dabar gi... nuobodu.
O Lietuvoje meshlas ir nesamones, dabar jau teroras ir atviras vogimas liejasi be pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 27, 17:53)
isivaizduok, kaip blogai turi buti LIetuvoje, akd rizikuodama leidziasi vakcina, kad tik galetu istrukti. pabreziu nesivakcinuoja del naudos, kad sustabdytu virusa, bet isskirtinai, kad galetu isvaziuoti is Lietuvos.... unsure.gif

Bet kokia nesamone... Tai testą padarai ir keliauk, nereikia ir vakcinos.
Beje, susirgo mūsų kaimynas... Skiepas paskutinis gegužės mėn.. būklė lb sunku verysad.gif

"Japonija nebenaudos 1,63 mln. dozių savo turimos „Moderna“ vakcinos nuo COVID-19, gavusi informacijos, kad kelios šių preparatų partijos yra užterštos"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 27 rugpjūčio 2021 - 21:01
QUOTE(uarda @ 2021 08 27, 21:58)
Bet kokia nesamone... Tai testą padarai ir keliauk, nereikia ir vakcinos.
Beje, susirgo mūsų kaimynas... Skiepas paskutinis gegužės mėn.. būklė lb sunku verysad.gif

"Japonija nebenaudos 1,63 mln. dozių savo turimos „Moderna“ vakcinos nuo COVID-19, gavusi informacijos, kad kelios šių preparatų partijos yra užterštos"

Skiepų komplikacijos ar vis tik kovidas jam?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 27, 22:27)
Skiepų komplikacijos ar vis tik kovidas jam?

Kovidas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 27, 23:39)

O mano viena pažįstama antivakserė neleido mamos skiepyti, pati apsikrėtė ir parvežė mamai. Praeitą savaitę palaidojo mamą, bet kalti gydytojai, kad negydė, jokiu būdu ne ji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 27, 22:47)
O mano viena pažįstama antivakserė neleido mamos skiepyti, pati apsikrėtė ir parvežė mamai. Praeitą savaitę palaidojo mamą, bet kalti gydytojai, kad negydė, jokiu būdu ne ji blink.gif

Tai čia nenuostabu-kasdien mirsta. Bet va pasiskiepiję kai sunkiai serga ir miršta...
Visgi moonte turi blogą akį (ne per seniausiai rūpinosi dėl kaimynų)
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 27, 22:47)

žmogus kuris nesisaugo, neturi imuniteto ir su skiepais užsikrėstų, dar labiau, nes atsipalaiduotų. Ir nebūtinai mama išgyventų, jei būtų paskiepyta. Virusais apskritai geriausiai nesirgti, jokiais ir niekada. Tai neprognozuojama ir neaišku kaip organizmas sureaguos. Juk būna senis išgyvena, o jaunas miršta
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 27, 23:47)

Kiek ta mamai metu buvo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 27, 13:05)
šeštoj dešimtyyyy rolleyes.gif

Teisingai pastebėjai (su 1 žinute korektūros pataisyt nespėjau). Bet esi šaunuolė! O dar man sako: kodėl tu SM? Montevertė - geriausias pavyzdys wub.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 14:52)
Tu su kuo mane maišai?

Na taip  biggrin.gif , as dalinai pradejau joms nosis sluostyti, kad truputi nusileistu ant zemes. Bet cia buvo tai daroma tik jas nusodinti  biggrin.gif nes tos ju pagyros pradejo darytis tokios juokingos  biggrin.gif Bet seip bendrai paemus  as joms esu Saulė, todėl pacios iesko info apie mane  biggrin.gif  biggrin.gif

Va už tai aš tave gerbiu. Ir man su tavim net aštriai diskutuoti yra smagu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 17:31)
Vartykit sava akius litofcams Palangoje  biggrin.gif

O šitie ką tau blogo padarė? Lutukei geriniesi? bigsmile.gif

-----
Klausyk, Burbe, bet man vis tiek įdomiausia: kas tave į šią temą tvarkos daryt pakvietė? Ta slabna trejukė? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 rugpjūčio 2021 - 01:55
Gamta rimtai nori mumis atsikratyti. Dar keli metai, ir šiaip metai atgal nebuvo tokių vaizdų. 5 tai jau rimta.
https://www.gismeteo.lt/city/gm/4230/

Atsakyti
Kai Airijoje ant pašalpų gyveni, tai visas gyvenimas atostogos, tada tik savam kaime ir atostogauji. Nors kažkada straipsnį skaičiau kaip ant pašalpų už vaikus Anglijoj gyvenantys sugebėdavo ir kelionėm į šiltesnius kraštus susitaupyti ax.gif
Ale visai nelinksma darosi- 2 iš 9 mirusių pilnai paskiepyti buvo, tai kur ta 98 proc apsauga nuo mirties ax.gif
https://www.delfi.lt...e.d?id=88053081
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 28, 10:33)
Kai Airijoje ant pašalpų gyveni, tai visas gyvenimas atostogos, tada tik savam kaime ir atostogauji. Nors kažkada straipsnį skaičiau kaip ant pašalpų už vaikus Anglijoj gyvenantys sugebėdavo ir  kelionėm į šiltesnius kraštus susitaupyti ax.gif
Ale visai nelinksma darosi- 2 iš 9 mirusių pilnai paskiepyti buvo, tai kur ta 98 proc apsauga nuo mirties ax.gif
https://www.delfi.lt...e.d?id=88053081

Sveikinu imant suprasti, kad tau meluoja smile.gif
Atsakyti