Kaip tau patinka čia

Papildyta:

Nesek pasaku, mane butent I sia tema pakvietė , kad sutvarkyciau teletabių agresyvumą. Is cia jos ir issinesdino. Bringing tu man, gal as geriau uz tave zinau is kur isvarineju negatyvias personas

Na ne, is pradziu buvo ivardinta, kaip nevaisingumas mano situacija.
ir ivardinta kaip liga ar sutrikimas, tai ir klausiu, kaip geras dalykas, kuris palengvina gyvenima, gali buti sutrikimas
O del zemo vaisingumo, tai tik tiklsinau, kad mano poziuriu zmogui toks vaisingumas normalus, cia zuzu aiskino, kad nera per didelio vaisingumo, o man atrodo yra. As nemanau, kad siu dienu samoningam zmogui , geria gyvenanciam reikia 10 vaiku, toks didesnis vaisingumas buvo susikures tasmiais , sunkiais periodais
paziurek i augalus, sakei turi darza, jei geros idealios salygos augalai gali is vis neduoti net vaisiu, ar labai mazai, o pats augalas isbujos, kad butu siek tiek daugiau vaisiu, reikia siek tiek sunkumu augalam, tam geles sodinamos i siaurejancius vazonus, kad zydetu gausiau. O jei salygos is vis prastos, iseina augalas is kart i seklas masiskai, vaisiai susmulkeja ir yra esme tik pasidauginti.
Taip ir su gyvunais ir zmonem.....kuo maziau sansu islikti, tuo bus daugiau vaiku, palikuoniu...tai ir vaisingumo reikia, kad pastotu moteris is kart, kas kart...
As matai sneku ne tai, ka sako medikai, o siek tiek kitas mintis, todel gretindamos jas su medicininem jus kraupstat, kaip cia ji taip nusisneka, o uztektu tik siek tiek pamastyti, palyginti...nes ta sritis is tikro pe rmazai tyrineta, priimti kazkokie sablonai ir tiek...o paskui puola moterys i hormoniniu gydymus ir dar apsisunkina sveikata irgalimybe pastoti...
Gimdydavo tiek daug, nes apsaugos nebuvo. Ir šiandien būtų tas pats, ne visos gi kaip tu neva mintimis ....