Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 27, 11:02)
<p>🤭 iš pat ryto žodinės diarėjos </p><p>Nesisaugant vaisinga pora prisidaugintų greit. </p>

Kaip tau patinka čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 12:46)
Burbe, aš tau draugiškai sakau: ne šitoj temoj! Tu į šią temą irgi tik po "skyrybų" anoj temoj atėjai. Taip kad ramiai mirksiukas.gif

Nesek pasaku, mane butent I sia tema pakvietė , kad sutvarkyciau teletabių agresyvumą. Is cia jos ir issinesdino. Bringing tu man, gal as geriau uz tave zinau is kur isvarineju negatyvias personas biggrin.gif . O kad jos sugrys, nes pacios yra nuobodzios, tai is karto pasakiau. As gi jas pazystu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 14:10)
Kaip tau patinka čia  biggrin.gif
Papildyta:

Nesek pasaku, mane butent I sia tema pakvietė , kad sutvarkyciau teletabių agresyvumą. Is cia jos ir issinesdino. Bringing tu man, gal as geriau uz tave zinau is kur isvarineju negatyvias personas  biggrin.gif . O kad jos sugrys, nes pacios yra nuobodzios, tai is karto pasakiau. As gi jas pazystu  biggrin.gif  biggrin.gif

Kai turėsiu laiko - nuorodą įkelsiu, jei įdomu. O šiaip tai, Burbe, pasismagint, aišku, gali, bet neklauso niekas tavęs ir neklausys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 11:26)
Suvokėjas didysis. ČIA BENDRA TEMA. Visų.

Net jūs čia savo nesąmones galit skleist.

Ne, ru visiskai nesuvoki.

Atsiversk sios temos puslapius, kai jos cia draskesi, kad iseis I uzdara tema ir sitai twemai bus kaput be ju.

Baik juokinti zmones, nu jeibogu.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 13:14)
Kai turėsiu laiko - nuorodą įkelsiu, jei įdomu. O šiaip tai, Burbe, pasismagint, aišku, gali, bet neklauso niekas tavęs ir neklausys mirksiukas.gif

As tai nekelinesiu nieko, nes mano atmintis dar neslubuoja. O ikelti kazkoki posta, istraukiant ji is konteksto - teletabiu arkliukas. Paziuresiu ar nesuteletabejai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 27, 11:53)
Pacios tai neliecia nes visa laika dalyvavai dviem frontais. Ir nieko ta tema nepareiskiai.

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2021 - 13:30
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 14:23)
Ne, ru visiskai nesuvoki.
Atsivers sios temos  puslapius, kai jos cia draskesi, kad iseis I uzdara tema ir sitai twemai bus kaput be ju.
Baik juokinti zmones, nu jeibogu.
Papildyta:
As tai bekelinesiu nieko, nes mano atmintis dar neslubuoja. O ikelti kazkoki posta, istraukiant ji is kontwksto - teletabiu arkliukas. Paziuresiu ar nesutelwtabejai.
Papildyta:
biggrin.gif  biggrin.gif

ka tu aiskini pastininkei, kuri pati gi ne taip seniai "isejo" is to baisaus forumo, kur neigalieji izeidinejami ir adminai nieko nedaro...cia gal koks naujas zmogus su tuo niku panasiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 27, 13:26)
ka tu aiskini pastininkei, kuri pati gi ne taip seniai "isejo" is to baisaus forumo, kur neigalieji izeidinejami ir adminai nieko nedaro...cia gal koks naujas zmogus su tuo niku panasiu?  bigsmile.gif

Na taip...
Atsakyti
Cia zinokit pasidare visiskas bobincius... Riejates be jokios prasmes ir net pamirsote del ko prasidejo.
Reikia tiesiog pagalvot, kas mazareiksmiska ir del to neeikvotti energijos.
O ne "Mirsiu bet nenusileisiu"
Tokias paskui diedai lupa, gauna i kaili tai nusiramina... Va kur smurto nauda
Atsakyti
Kai bus pazabotas nevaldomas noras buti 'kazkuo' tuscioje erdveje, tai ir negatyvas savaime išgaruos. O dabar - ateina bobeles I forumą ir nori parodyti kokios jos šustros cia, kaip ir gyvenime. Kada jos supras, kad tikrai sustras zmogus forume nesipikiruos, kad jis toks?

As pries kelis metus sakiau, kai teletabes dar nebuvo teletabemis, bet jau pradejo eiti mada girtis ka jos gali ir turi gyvenime, sakiau - neikit cia girtis, nes juokingai atrodot, niekam cia nerupi jusu savigyra. Self-esteem kur nors kitur didinkit, cia jums ne psichologo kabinetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2021 - 13:46
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 14:45)
Self-esteem kur nors kitur didinkit, cia jums ne psichologo kabinetas.

O tau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 13:48)

Tu su kuo mane maišai?

Na taip biggrin.gif , as dalinai pradejau joms nosis sluostyti, kad truputi nusileistu ant zemes. Bet cia buvo tai daroma tik jas nusodinti biggrin.gif nes tos ju pagyros pradejo darytis tokios juokingos biggrin.gif Bet seip bendrai paemus as joms esu Saulė, todėl pacios iesko info apie mane biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2021 - 13:56

Na ne, is pradziu buvo ivardinta, kaip nevaisingumas mano situacija. biggrin.gifir ivardinta kaip liga ar sutrikimas, tai ir klausiu, kaip geras dalykas, kuris palengvina gyvenima, gali buti sutrikimas biggrin.gif

O del zemo vaisingumo, tai tik tiklsinau, kad mano poziuriu zmogui toks vaisingumas normalus, cia zuzu aiskino, kad nera per didelio vaisingumo, o man atrodo yra. As nemanau, kad siu dienu samoningam zmogui , geria gyvenanciam reikia 10 vaiku, toks didesnis vaisingumas buvo susikures tasmiais , sunkiais periodais
paziurek i augalus, sakei turi darza, jei geros idealios salygos augalai gali is vis neduoti net vaisiu, ar labai mazai, o pats augalas isbujos, kad butu siek tiek daugiau vaisiu, reikia siek tiek sunkumu augalam, tam geles sodinamos i siaurejancius vazonus, kad zydetu gausiau. O jei salygos is vis prastos, iseina augalas is kart i seklas masiskai, vaisiai susmulkeja ir yra esme tik pasidauginti.
Taip ir su gyvunais ir zmonem.....kuo maziau sansu islikti, tuo bus daugiau vaiku, palikuoniu...tai ir vaisingumo reikia, kad pastotu moteris is kart, kas kart...

As matai sneku ne tai, ka sako medikai, o siek tiek kitas mintis, todel gretindamos jas su medicininem jus kraupstat, kaip cia ji taip nusisneka, o uztektu tik siek tiek pamastyti, palyginti...nes ta sritis is tikro pe rmazai tyrineta, priimti kazkokie sablonai ir tiek...o paskui puola moterys i hormoniniu gydymus ir dar apsisunkina sveikata irgalimybe pastoti...

Gimdydavo tiek daug, nes apsaugos nebuvo. Ir šiandien būtų tas pats, ne visos gi kaip tu neva mintimis ....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 27, 15:08)
Gimdydavo tiek daug, nes apsaugos nebuvo. Ir šiandien būtų tas pats, ne visos gi kaip tu neva mintimis

Pgristi sugebetum? biggrin.gif
Didele dalis moteru nesisaugodamos pagimdo 1-2 vaikus, kai kurios nei vieno. Na 4 jau max buna, cia zaidziant su visokiasi NSP ar nutrauktais, kartais pataikant i dienas, kartais ne biggrin.gif
Medikai tai ivardina, kaip liga ar problema, su kuria susiduria, kas 4,5 seima.
Na taip, tikrai buna ir problemu, ypac, kai jau nutesia gimdyma i 40 metus. Daznai buna su sintetiniais hormonais issikraipo ar nesveiku gyvenimo budu. Visko buna. Ir taip mediciniskai skaitoma, kad pora kas metus turetu gimdyti, jei nesisaugotu, bet kai pasiziuri i gyvenima, faktus ir realybe, kazko tai visai ne taip gaunasi biggrin.gif
Bet faktas lieka faktu, tokios kaip tu nezino ir negali teigti kiek jos prigimdytu, jei visai niekaip nesisaugotu, cia tik spejimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 27, 12:20)
nu ir vel klaidele, jauciu irgi netycia, kaip ir salutiniai nuos skiepu...is anos temos isejo i tema apie medu ir bites, o is cia isejo i uzdara ir tu buvai isejusi, bet matyt liudna vienai , sugrizai...

Čia gi tik temos, smulkmena... biggrin.gif Va tu emigravai, o sėdi ir sėdi lietuviškam forume, godžiai skaitai viską kas parašyta apie Lietuvą, matyt liūdna vienai Airijoje, kad vis čia ir čia. Toks jausmas, kad Lietuva ir jos reikalai yra visas tavo gyvenimas, toks didžiulis ilgesys ir skausmas pas tave. Net gaila... 4u.gif

Vasara baigiasi. cray.gif
Atsakyti