Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 27, 12:30)
Tiesiog primine, kad kazkas zadejo, kad toje bendroje temoje nesilankys.

O kas žadėjo, gali priminti? Gal ta/tos ir nesilanko, o kitos nieko nežadėjo ir daro, ką nori ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 27, 12:42)
Nepastojau kelis metus, nes ir nenorejau pastoti, nebandziau pastoti specialiai is vis niekad gyvenime, tik mylejomes, paprasciausiai,o kai jau nuspredziau, kad laikas vaikam tai ir pastojau labai greit per 2-3 menesius, o paskui ir antras vaikas labai  greit, kai tik sugrizo ciklai po gimdymo ir zindymo.

Nu ir ka as buciau galvojusi, jei pries tai buciau gerusi Kt ir po antro gimdymo buciau kokia spirale isidejusi?

Aha, papasakok bobutei...
Jeigu viskas priklausytų nuo noru, tai nebūtų nei abortų, nei vaikų namų, nes visos nenorinčios pastot ir nepastotų.
Jeigu nenaudojai nei hormonų, nei barjerinės kontracepcijos, nei nšp, tai turi žemą vaisingumą ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 08 27, 13:51)
O kas žadėjo, gali priminti? Gal ta/tos ir nesilanko, o kitos nieko nežadėjo ir daro, ką nori ax.gif

Pacios tai neliecia nes visa laika dalyvavai dviem frontais. Ir nieko ta tema nepareiskiai.
Bet buvo tokios kurios pasizada trenkia durimis ir vel grizta. Moonte tai ryskiausis pavyzdys ir kitos, maziau kartu prisiekusios
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 12:22)
Nustok nusikalbėt,  nesuprasdama, kas buvo parašyta. Paskutinį kartą rašau paprastais pavyzdžiais.

Vakar kalbėjau su aklu nuo gimimo savo draugu. Sakau, kaip sveikata? Oi, sako, šiuo metu sveikas kaip ridikas. Taigi.

Ryt susitinku su kita bičiule, ji gimė be plaštakų, visą gyvenimą taip gyveno, šeštoj dešim jau. Irgi perklausiau, ar sveika - sveika šiuo metu, sakė, galim susitikt.

Taip kad skirk ligą ir negalią (kaip organizmo būklę) ir neaiškink apie tai, apie visiškai nerauki.

Viskas, daugiau ta  tema komentarų nebus.

šeštoj dešimtyyyy rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 27, 12:53)
Pacios tai neliecia nes visa laika dalyvavai dviem frontais. Ir nieko ta tema nepareiskiai.
Bet buvo tokios kurios pasizada trenkia durimis ir vel grizta. Moonte tai ryskiausis pavyzdys ir kitos, maziau kartu prisiekusios

liečia. 25 dieną teigė, kad neina į kitas temas, kad neįdomu ir va, atlėkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 08 27, 11:51)
O kas žadėjo, gali priminti? Gal ta/tos ir nesilanko, o kitos nieko nežadėjo ir daro, ką nori

Tqi Nakviša tau ne autoritetas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 11:13)
Ne, ne iš šitos temos jos išėjo - tai bendra tema. Raminkis!

Nu kaip ne, kaip ne..dar Nakviša riebiai nusikeikė išeidama. As jai tada dar atrasiau - ajajaj, ka pasakys tavo kplegos, kad taip mužikiškai keikiesi? biggrin.gif biggrin.gif

Amnezija nesergu, taip kad pasaku nesekit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 rugpjūčio 2021 - 12:40
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 13:21)
Tqi Nakviša tau ne autoritetas?
Papildyta:

Nu kaup ne, kaip ne..dar Nakviša riebiai nusikeikė išeidama. As jai tada dar atrasiau - ajajaj, ka pasakys tqvo kplegos, kad taip mužikiškai keikiesi?  biggrin.gif  biggrin.gif

Amnezija nesergu, taip kad pasqku nesekit

Ne šitoj temoj, o toj apie vyrų paieškas mirksiukas.gif Tai iš ten ir varinėk, jei turi ūpo.

O ši tema buvo, yra ir bus bendra!

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 27, 12:26)
Ne šitoj temoj, o toj apie vyrų paieškas mirksiukas.gif Tai iš ten ir varinėk, jei turi ūpo.

O ši tema buvo, yra ir bus bendra!

Nu ka tu pasakoji...kiba as neatsimenu tos laimingos dienos, kai teletabės paskelbe qpie savo isejimą? biggrin.gif biggrin.gif Gi prie to ir buvo eita, visos pajegos tam buvo sutelktos butent tuo laiku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 08 27, 12:51)
Papildyta:

Aha, papasakok bobutei...
Jeigu viskas priklausytų nuo noru, tai nebūtų nei abortų, nei vaikų namų, nes visos nenorinčios pastot ir nepastotų.
Jeigu nenaudojai nei hormonų, nei barjerinės kontracepcijos, nei nšp, tai turi žemą vaisingumą ir tiek.

zmones nevienodi, negali visu maut ant vieno kurpaliaus, as ne visos smile.gif
bet as nei teigiu, nei neigiu, kad priklauso, as kitka sakau, jei as buciau naudojusi kt, ka as galvociau?
as pvz esu naudojusi NSP pirmus kelis metus, kai pradejom santykius, tada galvojau, kad veikia, o jei nebuciau naudojusi, gal vis tiek nebuciau pastojusi? tai jei buciau visa laika kankinusi save su tuo NSP (gumytem ar hormonais), buciau isitikinusi, kad nepastojau tik del to biggrin.gif Pagauni minti?

Na koks skirtumas, kaip ta vaisinguma ivardinsi zemas, ar is vis nevaisingumas ar kaip nori, faktas, kad man tokio pilnai uztenka, manau ir daug kas dziaugtusi del tokio zemo, anot taves vaisingumo... biggrin.gif
Gal pas dauguma irgi toks, tik zmones bijo ismeginti....

Matyt tikrai kazkas mane saugo is auksciau, turiu visa gyvenima gera seksa, nereikia susilaikyti , kai labiausiai nori, nereikia naudoti gumyciu, kas atima puse malonumo, ir laimei nereikia vartoti hormonu, su visais ju salutiniais. Niekaip nesuprantu, kaip sia situacija vadinti kazkokiu sutrikimu, jei tai geris?
Gal matai, kai turi gera rysi su Dievu, juo pasitiki, tai ir jis tavim pasitiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 27, 13:05)
šeštoj dešimtyyyy rolleyes.gif
Papildyta:

liečia. 25 dieną teigė, kad neina į kitas temas, kad neįdomu ir va, atlėkė smile.gif

Kad jau pasisuko kalba, kaip jūs springstat savo šūduose negalėdamos pas mus užeit, tai ir užsukau biggrin.gif O tu, matau, tvarkingai viska konspektuoji, su datom laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 27, 13:41)
Nu ka tu pasakoji...kiba as neatsimenu tos laimingos dienos, kai teletabės paskelbe qpie savo isejimą?  biggrin.gif  biggrin.gif  Gi prie to ir buvo eita, visos pajegos tam buvo sutelktos butent tuo laiku  bigsmile.gif

Burbe, aš tau draugiškai sakau: ne šitoj temoj! Tu į šią temą irgi tik po "skyrybų" anoj temoj atėjai. Taip kad ramiai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 27, 13:43)
zmones nevienodi, negali visu maut ant vieno kurpaliaus, as ne visos smile.gif
bet as nei teigiu, nei neigiu, kad priklauso, as kitka sakau, jei as buciau naudojusi kt, ka as galvociau?
as pvz esu naudojusi NSP pirmus kelis metus, kai pradejom santykius, tada galvojau, kad veikia, o jei nebuciau naudojusi, gal vis tiek nebuciau pastojusi? tai jei buciau visa laika kankinusi save su tuo NSP (gumytem ar hormonais), buciau isitikinusi, kad nepastojau tik del to  biggrin.gif  Pagauni minti?

Na koks skirtumas, kaip ta vaisinguma ivardinsi zemas, ar is vis nevaisingumas ar kaip nori, faktas, kad  man tokio pilnai uztenka, manau ir daug kas dziaugtusi del tokio zemo, anot taves vaisingumo... biggrin.gif
Gal pas dauguma irgi toks, tik zmones bijo ismeginti....

Matyt tikrai kazkas mane saugo is auksciau, turiu visa gyvenima gera seksa, nereikia susilaikyti , kai labiausiai nori, nereikia naudoti gumyciu, kas atima puse malonumo, ir laimei nereikia vartoti hormonu, su visais ju salutiniais. Niekaip nesuprantu, kaip sia situacija vadinti kazkokiu sutrikimu, jei tai geris?
Gal matai, kai turi gera rysi su Dievu, juo pasitiki, tai ir jis tavim pasitiki  mirksiukas.gif

Aš ir nesakiau, kad tai blogai, šiandieninei moteriai netgi gerai. Čia tu taip krataisi to "žemo vaisingumo" etiketės, lyg tai būtų kažkas siaubingo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 08 27, 13:45)
Kad jau pasisuko kalba, kaip jūs springstat savo šūduose negalėdamos pas mus užeit, tai ir užsukau biggrin.gif  O tu, matau, tvarkingai viska konspektuoji, su datom  laugh.gif

negalėdamos konspektuojam. Įdomi logika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 08 27, 13:47)
Aš ir nesakiau, kad tai blogai, šiandieninei moteriai netgi gerai. Čia tu taip krataisi to "žemo vaisingumo" etiketės, lyg tai būtų kažkas siaubingo  rolleyes.gif

Na ne, is pradziu buvo ivardinta, kaip nevaisingumas mano situacija. biggrin.gif ir ivardinta kaip liga ar sutrikimas, tai ir klausiu, kaip geras dalykas, kuris palengvina gyvenima, gali buti sutrikimas biggrin.gif

O del zemo vaisingumo, tai tik tiklsinau, kad mano poziuriu zmogui toks vaisingumas normalus, cia zuzu aiskino, kad nera per didelio vaisingumo, o man atrodo yra. As nemanau, kad siu dienu samoningam zmogui , geria gyvenanciam reikia 10 vaiku, toks didesnis vaisingumas buvo susikures tasmiais , sunkiais periodais
paziurek i augalus, sakei turi darza, jei geros idealios salygos augalai gali is vis neduoti net vaisiu, ar labai mazai, o pats augalas isbujos, kad butu siek tiek daugiau vaisiu, reikia siek tiek sunkumu augalam, tam geles sodinamos i siaurejancius vazonus, kad zydetu gausiau. O jei salygos is vis prastos, iseina augalas is kart i seklas masiskai, vaisiai susmulkeja ir yra esme tik pasidauginti.
Taip ir su gyvunais ir zmonem.....kuo maziau sansu islikti, tuo bus daugiau vaiku, palikuoniu...tai ir vaisingumo reikia, kad pastotu moteris is kart, kas kart...

As matai sneku ne tai, ka sako medikai, o siek tiek kitas mintis, todel gretindamos jas su medicininem jus kraupstat, kaip cia ji taip nusisneka, o uztektu tik siek tiek pamastyti, palyginti...nes ta sritis is tikro pe rmazai tyrineta, priimti kazkokie sablonai ir tiek...o paskui puola moterys i hormoniniu gydymus ir dar apsisunkina sveikata irgalimybe pastoti...
Atsakyti