Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 26, 13:53)
mintim mintim lotuliukas.gif o tu dabar ka tik nerasiai to paties " Pastodavau kai nuspręsdavom nesisaugot, iškart." tai gal irgi mintim prisikietei?  bigsmile.gif

bet kas jai nutiko? ant tiek lengva patapo ją pagauti. Anksčiau daug gudresnė būdavo. Negi rimtai vakcinų poveikis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 26, 12:31)
<p>Lutukė gi rėkė, kad niekaip jie nesisaugo, tik mintimis ksžksip ten prisikvietė 😅😅😅😅</p>

O saugantis naturaliu budu, jei sperma yra stipri ir greita, yra neimanoma, vistiek nors karta gyvenimas lašas nulaša ne laiku ir ne vietoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 26, 12:53)

Man tokios juokingos moterys, kurios 1, 2 pagimdo

Kur mano nevaisingumo karūna? As tik vieną išperėjau, esu pati nevaisingiausia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
https://americasfron...ous-for-others/

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 26, 14:06)
O saugantis naturaliu budu, jei  sperma yra stipri ir greita, yra neimanoma, vistiek nors karta gyvenimas lašas nulaša ne laiku ir ne vietoje  biggrin.gif
Papildyta:
Kur mano nevaisingumo karūna? As tik vieną išperėjau, esu pati nevaisingiausia  biggrin.gif  biggrin.gif

Kitos pastoja ir su spiralem ir su KT smile.gif o kitom belieka saukti, o as tai tikrai buciau 10 pagimdziusi lotuliukas.gif
Tu irgi taip gali sakyti biggrin.gif kak tolka tak srazu biggrin.gif

Ir dar kas keisciausiai vaisinguma, kai gimdytum ir gimdytum vadina normaliu dalyku, bet ima ji slopina, kazkoks neadekvatumas, tai kaip sirdis dizaugiesi, akd sveika, bet vartoji vaistus, kad jos veikla prislpointum...O jei pagimdia tiek , keik nori be jokiu vaistu, tai jau vadina sutrikimu doh.gif

O gal visgi 10 pagimdyti nera jau taip gerai ir tokio vaisingumo nebereikia? tai gal normalu vaisingumas, kur pagimdai 1-4 vaikus ir gana?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 26, 14:22)

nematys ir neskaitys....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 20:52)
Pasitikslinau. Apie tai rasiau varnose 4 dienos atgal  biggrin.gif  biggrin.gif

Žu žu  biggrin.gif  biggrin.gif  tai sakai nesimeldii man?  biggrin.gif  biggrin.gif

Prasyciau biggrin.gif nesusireiksmink, nesi man idomi, kad skaityciau man neidomias temas, kuriose rasineji. jokiu varnu nesu skaiciusi. ir apie daktaro temas rasei cia. pries koki pusmeti...
bet kokiu atveju, jei ir varnose gyreisi apie daktaro temas, nors vaikas dar studijuoja bakalaura, tai siek tiek perdejai, ne? biggrin.gif

Nors pripazinsiu, tavo video googlinau, radau. ir pamenu, kaip cia rasinejai, kad skiepai tai meslo doze. o vat video kalbi kaip svarbu pasiskiepyti ir kaip tu skatini ta daryti... veidmaine?
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2021 08 26, 13:52)
Prasyciau  biggrin.gif  nesusireiksmink, nesi man idomi, kad skaityciau man neidomias temas, kuriose rasineji. jokiu varnu nesu skaiciusi. ir apie daktaro temas rasei cia. pries koki pusmeti...
bet kokiu atveju, jei ir varnose gyreisi apie daktaro temas, nors vaikas dar studijuoja bakalaura, tai siek tiek perdejai, ne?  biggrin.gif 

Nors pripazinsiu, tavo video googlinau, radau. ir pamenu, kaip cia rasinejai, kad skiepai tai meslo doze. o vat video kalbi kaip svarbu pasiskiepyti ir kaip tu skatini ta daryti... veidmaine?

Eik, eik..nejuokink tu zmoniu su savo išsivartymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 26, 00:24)
mazu valytoje dirba ten, zinai dar nuo tarybiniu laiku, tai valytojos buavo didziausi virsininkai, tai taip save ir isivaizduoja  biggrin.gif

cia apie Burbancia rasai? nes ji pati rase, kad kazkokius ofisus vale. man tokio darbo dirbti neteko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2021 08 26, 14:09)
cia apie Burbancia rasai? nes ji pati rase, kad kazkokius ofisus vale. man tokio darbo dirbti neteko  4u.gif

Šoki ant bet kokios temos, nežinai net is kurios puses prieiti, kad ikastum biggrin.gif biggrin.gif ir is vienos puses bandai kasti, is kitos...tiesiog desperatiskas noras atsipusius dantis suleisti I mano sultingą mėsą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 rugpjūčio 2021 - 14:28
Ziurekit, kokia netycia informacija apie Lietuva (ir visa ES) netycia pagarsino ir tuoj paslepe.
Skaitykit, kol neiseme visai.

Tai jau oficialu, mums MELAVO, tuoo metu, kai mums sake, kad karantinais ir vakcinomis virusas bus nugaletas jie uzpirko vakcinu iki 2024

https://www.delfi.lt...s.d?id=88033823
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 26, 15:39)
Ziurekit, kokia netycia informacija apie Lietuva (ir visa ES) netycia pagarsino ir tuoj paslepe.
Skaitykit, kol neiseme visai.

Tai jau oficialu, mums MELAVO, tuoo metu, kai mums sake, kad karantinais ir vakcinomis virusas bus nugaletas jie uzpirko vakcinu iki 2024

https://www.delfi.lt...s.d?id=88033823

senokai jau žinau. Reikia krūtus puslapius facebooke sekti, viską atkapsto. Bus teletabėms po 8 dozes maždaug. Sėkmytės joms badantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 26, 16:41)
senokai jau žinau. Reikia krūtus puslapius facebooke sekti, viską atkapsto. Bus teletabėms po 8 dozes maždaug. Sėkmytės joms badantis smile.gif

FB taii viena, o visai paskelbti oficialiai - tai visai kas kita.

Kazkas baisaus cia vyksta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 26, 15:47)
FB taii viena, o visai paskelbti oficialiai - tai visai kas kita.

Kazkas baisaus cia vyksta

tai FB viskas originalo kalba angliškai buvo paskelbta, originalūs dokai ir teisininko nagrinėta. Jis ir prispaudė matomai SAM arba žurnaliūgoms protingesniems info perėjo ir jie kibo SAm į gerklę
Papildyta:
o su tom tvorom ir pabėgėliais vakar ar skaitei ką iš FB įkėliau? Irgi į tiesą panašu. Net Moonte nekomentavo, į krūmus dėjo
Atsakyti