Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 19:05)
Na taip ji sake desto medikam.... unsure.gif
net nezinau jauciu ir tada tokiu nesamoniu niekas nekliedejo, kiek ji apie medicina , zmogaus kuna cia yra prirasiusi briedu, atrodo net biologijos elementarios nesimokius......

Eik irnesakyk.gif ...cia ji mamkų pasaulyje dėsto būsimiems medikams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2021 - 19:36
QUOTE(Žu žu @ 2021 08 25, 14:35)
<p>prie pora metu rasei, kad vaikas istojo mokytis. pries koki pusmeti gal, rasei disertacijos pavadinima. tik tiek. </p>
<p> </p>
<p>dar del ko kilo abejoniu del tavo supratimo apie akademini mksla, tai kaip uzsipuolei Cambala, del jos vaiko mainu programas kituose univeruose. kad erasmus skirta ubagams, o jau tu turtuole geriau ispirktum moksla kitam univere, nei kad dziaugtumeis, jog vaikas laimejo granda pastudijuot kitur </p>

siaip nieko keista, kad zmogus po 2 m mokslu zino disertacijos tema, nes ta pati, ka darai bakalaure gali testi magistraturoj, tai matomai pati salia mokslo istaigos nesi nei stovijusi....

ir burbanti niekur cia nerase apie tai, nei sioje temoje, nei anoje, taigi kur tu ta iskaitei tai klausimas, nebent toje ju bendraminciu temoje, kur jos susirasineja...arba tau kazkas papletkino biggrin.gif

su lietuvisku mentalitetu, nemacius pasaulio neisiviazduoji, kad jei is kart istoji i gera universiteta, nereikia jokiu erazmu, cia kad gabiem bedniem zmonem padeti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 25, 19:18)
Tarkim, musu masazuotojas pries masazuojant mano vyra, praso kad jis pasidarytu stuburo rentgena. Man svarbu atsakingas darbas.

Hmm...as masazuojuos karta I menesi jau bene 20 metų, zinau kodel praso pasidaryri reentgena pas klientus. Jei masazistas tavo vyrui lieoia pasidaryti stuburo rentgena, . tai tavo vyras jau sulinkęs, nugaros nebeištiesia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 19:37)

ir burbanti niekur cia nerase apie tai, nei sioje temoje, nei anoje, taigi kur tu ta iskaitei tai klausimas, nebent toje ju bendraminciu temoje, kur jos susirasineja...arba tau kazkas papletkino  biggrin.gif

Einu ziureti arrasiau ten biggrin.gif Kad rasiau varnoms, tai taip, bet neatsimenu temoje ar fb grupeje. Ot idomu bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 rugpjūčio 2021 - 19:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 20:41)
Hmm...as masazuojuos karta I menesi jau bene 20 metų, zinau kodel praso pasidaryri reentgena pas klientus. Jei masazistas tavo vyrui lieoia pasidaryti stuburo rentgena, . tai tavo vyras  jau sulinkęs, nugaros nebeištiesia.

Cia manai, kad mane uzkabinai...
Manyk ka nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 20:36)
Eik  irnesakyk.gif ...cia ji mamkų pasaulyje dėsto būsimiems medikams  biggrin.gif

Burba, na kam taip viesintis...
O paskui pyksti, kai tau prikaiso valytojos darba, kai esi pabam... Privalu skaityti isdidziai "Dirba net ... MUZIEJUJE"
Atsakyti
Pasitikslinau. Apie tai rasiau varnose 4 dienos atgal biggrin.gif biggrin.gif

Žu žu biggrin.gif biggrin.gif tai sakai nesimeldii man? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 20:37)
siaip nieko keista, kad zmogus po 2 m mokslu zino disertacijos tema, nes ta pati, ka darai bakalaure gali testi magistraturoj, tai matomai pati salia mokslo istaigos nesi nei stovijusi....

ir burbanti niekur cia nerase apie tai, nei sioje temoje, nei anoje, taigi kur tu ta iskaitei tai klausimas, nebent toje ju bendraminciu temoje, kur jos susirasineja...arba tau kazkas papletkino  biggrin.gif

su lietuvisku mentalitetu, nemacius pasaulio neisiviazduoji, kad jei is kart istoji i gera universiteta, nereikia jokiu erazmu, cia kad gabiem bedniem zmonem padeti... mirksiukas.gif

Man tai nekeista, kad pati pasiruosusi pas medike uarda gydytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 20:52)
Pasitikslinau. Apie tai rasiau varnose 4 dienos atgal  biggrin.gif  biggrin.gif

Žu žu  biggrin.gif  biggrin.gif  tai sakai nesimeldii man?  biggrin.gif  biggrin.gif

Man linksma, kad juokeisi is mano atminties. BEt pacios gi ziauriai slubuoja, nepameni ka rasei cambalai? Vo cia tai geras.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 25, 19:52)
Cia manai, kad mane uzkabinai...
Manyk ka nori  biggrin.gif
Papildyta:
Burba, na kam taip viesintis...
O paskui pyksti, kai tau prikaiso valytojos darba, kai esi pabam... Privalu skaityti isdidziai "Dirba net ... MUZIEJUJE"

As sakau, kad tavo vyras turi rimtu problemu su stuburu, jei masazistas liepia pasidaryti stuburo nuotrauka.

Pati raso apie savo vyra, o paskui reks, kad issigqlvoju...nu pyzdiec... biggrin.gif

Ziuriu vienatve taves nieko nrismoke. Tu turbut net nesupranti kodel niekas su tavimi neatostogauja is seiminyksciu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 25, 19:54)
Man tai nekeista, kad pati pasiruosusi pas medike uarda gydytis  biggrin.gif
Papildyta:
Man linksma, kad juokeisi is mano atminties. BEt pacios gi ziauriai slubuoja, nepameni ka rasei cambalai? Vo cia tai geras.

Va...va!!!!!!
Pastininke, atsimeni ka tau rasiau, kad nesidarytum, kaip Moontė, kuri ne jai skirtus postus pati prisiskiria sau ir uzpyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 20:57)
As sakau, kad tavo vyras turi rimtu problemu su stuburu, jei masazistas liepia pasidaryti stuburo nuotrauka.

Pati raso apie savo vyra, o paskui reks, kad issigqlvoju...nu pyzdiec... biggrin.gif
Ziuriu vienatve taves nieko nrismoke. Tu turbut net nesupranti kodel niekas su tavimi neatostogauja is seiminyksciu?

Ale kaip tu issiduoti.
O tu noretum, kad as rekciau...

Nesulauksi mirksiukas.gif

O kodel tu manai, kad "jie" su manimi neatostogauja?
Vel issiduodi. Oi burba, burba, paprasta kai trys kapeikos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 25, 20:18)
Tarkim, musu masazuotojas pries masazuojant mano vyra, praso kad jis pasidarytu stuburo rentgena. Man svarbu atsakingas darbas.

koks siaubas. Jau visiškai perlenkta. Pagal tavo rašliavą, tai turėtumėt su vyru 200 metų išgyventi. Pažiūrėsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 20:59)

Va...va!!!!!!
Pastininke, atsimeni ka tau rasiau, kad nesidarytum, kaip Moontė, kuri ne jai skirtus postus pati prisiskiria sau ir uzpyksta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ale tau si vakara ryskiai vaidenasi. Ok, kiba as gincysiuos. BAndyk is naujo, gal pavyks. Pazadu pasakyti jei pataikysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 25, 20:21)
Pasakos, tai pasakos.
Ot nustebinai.

o į antrą klausimą neatsakysi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 25, 21:01)
koks siaubas. Jau visiškai perlenkta. Pagal tavo rašliavą, tai turėtumėt su vyru 200 metų išgyventi. Pažiūrėsim biggrin.gif

Dar viena pakasinas uzsake...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rimtai ir reaguoti negali i visa tai.
Atsakyti