Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 10:09)
Neteko daryt nė vieno .
Papildyta:

O, ačiū 😅😅😅
Papildyta:

Eik skaityk ką rašei, Dore , perliukų prišikaliojus tu ten daug 😅😅😅
Papildyta:
Menstruacijas turi nesveiką gyvenimo būdą gyvenančios 😆😆😆😇😆 nu ir ar reikia kas mėnesį tos ovuliacijos? biggrin.gif  biggrin.gif

Nu va skaityk , skaityk akvariumo zuvele, kur ten parasyta, kad ovuliacija nesveika? o kad draskeisi bliuske, kad irodinejai su caps lock , moonte jau butu vel tavim patikejusi, jei ne pastininke su nuorodom lotuliukas.gif na kaip jausmas eilini kart apsmeizus zmogu? bigsmile.gif bet jauciu tau jau nieko ipratusi gyvenime ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 11:20)
Tai tada, kai tu rasai, jog Lutukė, turėdama du vaikus, yra nevaisinga, tai reiskia tu tokia pati nevaisinga, tavo logika sekant... biggrin.gif  biggrin.gif    fool.gif

Na, matai, jie visą gyvenimą niekaip nesisaugo, tai Dorė deklaravo ne sykį. Ir..tik du vaikai? Aga , tiesiog vaisingumo simbolis.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 25, 10:59)
Aš uzdaviau paprastą klausimą tau. Negali atsakyti?

negales, nes panasu ji tame visai nesigaudo, jai ovuliacija tas pats kas menesines....jei yra menesines, ji isivaizduoja, kad yra ir ovuliacija doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 11:23)
.jei yra menesines, ji isivaizduoja, kad yra ir ovuliacija doh.gif  biggrin.gif

Butent.
Ir dar, jeigu patikros metu buvo ovuliacija, reiškia kas mėnesį ir bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 rugpjūčio 2021 - 10:30
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 11:21)
Nu va skaityk , skaityk akvariumo zuvele, kur ten parasyta, kad ovuliacija nesveika? o kad draskeisi bliuske, kad irodinejai su caps lock , moonte jau butu vel tavim patikejusi, jei ne pastininke su nuorodom lotuliukas.gif na kaip jausmas eilini kart apsmeizus zmogu? bigsmile.gif bet jauciu tau jau nieko ipratusi gyvenime ar ne? unsure.gif

Ovtu skaityt savo pačios paklodes moki? Kakton gavusi savo nusišnekėjimus.
Tai ko nesveikai gyveni, papasakok, a? Beje, Aušvice visos sveikuolėm patapo, mėnesinių nebeturėjo.
Žo, sveikuole, prajuokinai ir tebesivartai 😆😆😆😇
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:16)
Ir? Aš gi nekalta, kad kol jas nepapuolu į statistikas 😆dar paieškok argumentų Lutukės durnumui  kad menstruacijos kas mėnesį nesveika. Nu? 😅

nu ir vel meluoji,net su ikeltom nuorodom, pacituk nesunku jau bus, kur rasiau sitaip? doh.gif bet ant keik moki izuliai meluoti, net priespastatyta pires faktus, baisu ir pagalvoti kokia saferas atlieki gyveniem kad tau kaip vanduo nuo zasies viskas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 11:23)
negales, nes panasu ji tame visai nesigaudo, jai ovuliacija tas pats kas menesines....jei yra menesines, ji isivaizduoja, kad yra ir ovuliacija doh.gif  biggrin.gif

Ir vėl pro šalį biggrin.gif turėtum-žinotum, kad tam tikrom dienom kūnas siunčia signalus (būna, kad ovul būna ir be simptomų, juntamų moteriai). Aš juos aiškiai juntu ir net dienų skaičiuot nereiktų.
Vargšiukė, jau senstelėjai, o taip ir nežinai, kaip veikia tavo kūnas:(
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 10:22)
Na, matai, jie visą gyvenimą niekaip nesisaugo, tai Dorė deklaravo ne sykį. Ir..tik du vaikai? Aga  , tiesiog vaisingumo simbolis.

Nei tu zinai ka ji daro gyvenime, nei mes zinome ka tu darai. Pas ja du vaikai ir pas tave du. Ir tu ant tiek gluša, kad ja vadini nevaisinga, vaisinfoji tu musu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:25)
Ovtu skaityt savo pačios paklodes moki? Kakton gavusi savo nusišnekėjimus.
Tai ko nesveikai gyveni, papasakok, a? Beje, Aušvice visos sveikuolėm patapo, mėnesinių nebeturėjo.
Žo, sveikuole, prajuokinai ir tebesivartai 😆😆😆😇

bet tai koks ignoravimas faktu blink.gif
Tai kakton tu gavai , visi pamate kokia melage esi ir kai nesigaudai pasimetusi tarp ovuliaciju ir menesiniu....
ko as sveikai negyvenu, nes gimiau sioje civilizacijoje, seniau zinai moterim kokios menesines buvo, keli lasiukai kraujo ir tiek.
Apie tai ir anose tekstose rasau, bet tu nu nesupranti nu dub dubam esi ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 25, 11:26)
nu ir vel meluoji,net su ikeltom nuorodom, pacituk nesunku jau bus, kur rasiau sitaip? doh.gif bet ant keik moki izuliai meluoti, net priespastatyta pires faktus, baisu ir pagalvoti kokia saferas atlieki gyveniem kad tau kaip vanduo nuo zasies viskas.... unsure.gif

Eik į nuorodas, ten aš net pasitikslinu dar sykį, ar taip supratau, ir tu patvirtini, žiople tu žiople 🤣🤣🤣🤣
Nu gana, gavai kakton savo pačios teiginius, nagrinėkis, nėr laiko tau į tavo š... baksnot 😅😅😅😅
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:27)
Ir vėl pro šalį biggrin.gif turėtum-žinotum, kad tam tikrom dienom kūnas siunčia signalus (būna, kad ovul būna ir be simptomų, juntamų moteriai). Aš juos aiškiai juntu ir net dienų skaičiuot nereiktų.
Vargšiukė, jau senstelėjai, o taip ir nežinai, kaip veikia tavo kūnas:(

tai visai gali buti, kad tu perdetai vaisinga, nes ir perdetai rujoji, tai nieko nuostabaus, visokiu sutrikimu buna, tik kazkodel siais laikais daznai sutrikimai laikomi norma...

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 25, 11:28)
Nei tu zinai ka ji daro gyvenime, nei mes zinome ka tu darai. Pas ja du vaikai ir pas tave du. Ir tu ant tiek gluša, kad ja vadini nevaisinga, vaisinfoji tu musu  biggrin.gif

Man tas ir juokingiausia, cia 3 vaiku lyg nieka si rneturi, bet va as esu nevaisinga, o jos jau baisiai vaisingos lotuliukas.gif

Zinoma buna visokiu sutrikimu zmonem, bet manau 1-4 vaikai tai visai normalu ir vaisingumas normalus. Man nevaisingas zmogus, kai is vis neturi vaiku.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:29)
Eik į nuorodas, ten aš net pasitikslinu dar sykį, ar taip supratau, ir tu patvirtini, žiople tu žiople 🤣🤣🤣🤣
Nu gana, gavai kakton savo pačios teiginius, nagrinėkis, nėr laiko tau į tavo š... baksnot 😅😅😅😅

rimtai? lotuliukas.gif neigsi iki paskutinio kad apsimelavai? lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 rugpjūčio 2021 - 10:37
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:27)

Čia tas pats kas ir nutrauktas lytinis aktas
Ir kam tie kontraceptikai?
Po tokių natūraliu kontracepcijos būdu- "jaučiu savo ovuliacija" vėliau neaišku kaip užklumpa nėštumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 rugpjūčio 2021 - 10:46