Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(uarda @ 2021 08 25, 10:59)
Aš uzdaviau paprastą klausimą tau. Negali atsakyti?

Žinau iš pojūčių, ženklų, plius prieš kelias sV patikros echo metu matė, būūūūū rolleyes.gif
Papildyta:
Lutukė tuoj bus sveika-artėja metas, kai menstruac nebebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:04)
Žinau iš pojūčių, ženklų, plius prieš kelias sV patikros echo metu matė, būūūūū rolleyes.gif
Papildyta:
Lutukė tuoj bus sveika-artėja metas, kai menstruac nebebus  biggrin.gif

smile.gif Kas mėnesį daraisi ECHO? ir kas mėnesį ovuliacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 rugpjūčio 2021 - 10:06
DORE, o gal jau kitaip manai, gal menstruacijas turi moterys ne dėl to, kad gyvena nesveikai? A? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 25, 11:05)
smile.gif Kas mėnesį daraisi ECHO? ir kas mėnesį ovuliacija?

😅klausyk, aš nekalta, kad nejauti, kada tau ovuliacija, ar išvis jos neturi biggrin.gif o aš dienų tikslumu galiu pasakyti, kada tos dienos. Esu baisiai nesveika, pastojau lengvai, ovuliacija nuolatinė, menstruacijos, blyn, irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:08)
DORE, o gal jau kitaip manai, gal menstruacijas turi moterys ne dėl to, kad gyvena nesveikai? A?  biggrin.gif
Papildyta:

😅klausyk, aš nekalta, kad nejauti, kada tau ovuliacija, ar išvis jos neturi biggrin.gif o aš dienų tikslumu galiu pasakyti, kada tos dienos. Esu baisiai nesveika, pastojau lengvai, ovuliacija nuolatinė, menstruacijos, blyn, irgi  biggrin.gif

Tu net nežinai kas yra ta ovuliacija. smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 25 rugpjūčio 2021 - 10:11
QUOTE(uarda @ 2021 08 25, 11:11)
Tu net nežinai kas yra ta ovuliacija.  smile.gif

Nu žinoma, kurgi ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 25, 08:22)
<p>Neturiu jokiu bedu su ovuliacija. :)KT vartojimas nera nevaisingumas. Neisradinek savu terminu. smile.gif </p>
<p>Cia tu teigi, kad ovuliacijos sutrikimas normalu ir sveika.</p>
<p>Jei jauna moteris neovuliuoja kas menesi, tai reikia tikrinti kokios priezastys, o ne dziaugtis, jog kaip fainaaa, nepastos netycia.  Nevaisingumas - per metus laiko nesisaugant nepastojama. Gali vartyti kaip nori, toks apibrezimas yra.</p>

Is kur zinai, jei tiek metu vartojai KT ?

Kaip tai nera, tai esi vaisinga tuo metu, kai vartoji? hormonbuu vartojimas juk ir yra tam, kad sukelti nevaisinguma, tikimasi, kad laikina.

As teigiu, kad normalu, jei ovuliacija nevyksta kiekviena menesi visa moters gyvenima, buna kai vaisinga, kai susilaukia vaiku, buna kai nebuna tos ovuliacijos, ir viskas buna gerai. Dar karta jau n-taji sakau, taip buna ir del sutrikimu oviuliacija nevyksta, bet NEVISADA, visaip buna.

Cia jau kiekvienam spresti, priklausomai ko nori, zinoma jei nori moteris vaiku ir ovuliacija nevyksta, tai jau negerai, reiktu ieskot priezasties, bet buna kad susilaukia vaiku ir perdeto vaisingumo visai jai nereikia, nes daug kas ji slopina sintetiniais hormonais, operacijom, tai isiviazduok, kaip gerai, jei to nei nereikia.

Apibrezimas tikras, neisigalvotas vaisingunmo kliniku: Nevaisingumas – subrendusio organizmo nesugebėjimas turėti palikuonių.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:12)
Nu žinoma, kurgi ne  biggrin.gif

"Vis dėlto sulaukus 30-ies ir daugiau metų, jau pasitaiko atvejų, kai moters ciklas sutrinka – neįvyksta ovuliacija. Statistiškai, sulaukus 35-erių, per metus moteriai pasitaiko 3–5 tokie sutrikę ciklai, o esant 40-ies – 7 ir daugiau“, – vardija T.Lūža. Ir vis dėlto..."

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 25, 11:15)
"Vis dėlto sulaukus 30-ies ir daugiau metų, jau pasitaiko atvejų, kai moters ciklas sutrinka – neįvyksta ovuliacija. Statistiškai, sulaukus 35-erių, per metus moteriai pasitaiko 3–5 tokie sutrikę ciklai, o esant 40-ies – 7 ir daugiau“, – vardija T.Lūža. Ir vis dėlto..."

Ir? Aš gi nekalta, kad kol jas nepapuolu į statistikas 😆dar paieškok argumentų Lutukės durnumui kad menstruacijos kas mėnesį nesveika. Nu? 😅
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 25, 09:03)
Ach jau metus? Medikas iš privat klinikos vienai garsiai porai sakė, kad jei per 2 metus nepastos, tai tada lai kreipiasi, o iki tol lai visai nesijaudina.

Paštininkė tai be žodžių. Visai nusivažiavo begindama ir išsukinėdama teletabes. O juk buvo tipo tokia teisuolė biggrin.gif
Papildyta:
Ir kaip tipo niekas nemato nežymėtų vakcinų reikalo biggrin.gif Išsigando mažumėlę? Nusivylimas sava valdžia? biggrin.gif

tai va tame ir esme, tie laikai keiciasi, gasdina zmones, kad tik naudotusi mediku paslaugom ir tiek...

nu ka ir sakau, labai gerai matosi jos objektyvumas ir is tikro, kaip ji ten tuos neigaliuosius gina, pasirodo sulyginimas jai aklu, kurciu zmoniu su moterim, kuriai nebvyksta ovuliacija visia normali... unsure.gif

tai jos visko nemato, kas nepatogu matyti, ziurek kaip Vegeles pasisakyma ignoruoja biggrin.gif man taip juokinga buvo, kai jis pasisake, paskui ta ministre teisingumo, nu taip apgailetinai ji sali ajo atrodo, ministre blyn doh.gif kaip kokia nevykusi studente, nors ka as cia kodel kaip...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 08 25, 10:27)
<p>Is gamtos:
</p><p>Pamaciusios,sutikusios : tinkama patina  >pateles ,ivertinusios kvapa ,spalva ,dydi - gali su rujoti per 24h  rolleyes.gif​  </p>

butent, teisingai sakai, ir moetrys turetu taip galeti, o ne kraujuoti klanais kas menesi... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 09:09)
Neteko daryt nė vieno .

Tai tada, kai tu rasai, jog Lutukė, turėdama du vaikus, yra nevaisinga, tai reiskia tu tokia pati nevaisinga, tavo logika sekant... biggrin.gif biggrin.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 25, 11:16)
Ir? Aš gi nekalta, kad kol jas nepapuolu į statistikas 😆dar paieškok argumentų Lutukės durnumui  kad menstruacijos kas mėnesį nesveika. Nu? 😅

Nejuokink. Tu negali žinoti ar vyksta ovuliacija ar ne, iš pojūčių 4u.gif
Atsakyti