Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 18:41)
nei REALIAI PASIRPUPINTI BEDZIAIS, KURIEM REIKALINGA PAGALBA.

Tu sitai papasakok Montekristai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 18:52)
<p>Kaip mano sveikata susirūpino ta, kuri vos pastojo, turėjo dvi operacijas ir ta, kuri išvis nepastojo 😅😅😅</p><p>Nesirūpinkit, šiuo klausimu esu sveikutėlė, ir vsitiek kasmet darysiuos skystosios terpės tyrimą, mokamą, kuris yra kuuur kas tikslesnis. Nes tai nesunku smile.gif </p>

Nu nelabai sveika. Rega šaibom nuėjusi (as vos ne dvigubai vyresne uz tave, o akiniu dar nereikia), amzina migrena - baisus negalavimas tiesiog baisus
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 19:34)
Manau ir vėl pasakas seka

Be abejo...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 19:16)
tai dėl per didelio seksualinio aktyvumo tada? biggrin.gif
Physical factors. Intense physical exertion, including sexual activity, might provoke migraines.

O cia geras! Nezinojau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 19:22)
Todel, anot burbancios, kad forumas yra tuscia vieta, kuri jai jokios itakos nedaro.

Nieko baisaus. Dar karta parasysi mano varda - as parasysiu irgi tavo varda ir pavardę 4u.gif (cia visas teletabes liečia smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2021 - 20:27
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:48)
Cia tavo sielos sese tu ja ir stebek.
Tiesa sakant, cambala retai skaitau.
O is kur ji suzinojo?
Papildyta:
Siaip, as didumos cia esanciu vardus zinau  biggrin.gif

Tai vat ir klausimas, kazkas turejo is jusu senesniu nariu pasakyti, is tu, kas zinojo, o kad tu tampai jos varda dabar, tai zinai kaip atorodo, pati tikrai niekaip nebutu radusi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 19:40)

O svarbiausia, ji nebijo, nes ji netokia baile kaip as  mirksiukas.gif

BINGO
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:55)
Nee, Idomucia ne smurtautojas...</p>

tiek knisai ir tik tiek neisknisai pries 3 m rasyta zinute? biggrin.gif ir ka jis cia turi omeni konkreciai, sakydamas smurta, gal apreke zmona pvz, ar pagal save sprendi, ka jus ten isdarinejat miegamajam?
ar bele tik etikete uzklijavai ir tiek? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 23, 20:16)
Tai vat ir klausimas, kazkas turejo is jusu senesniu nariu pasakyti, is tu, kas zinojo, o kad tu tampai jos varda dabar, tai zinai kaip atorodo, pati tikrai niekaip nebutu radusi.

Nakviša isakė visoms atknisti mano essential duomenis, davė žalią šviesą paviešinti tai. Jinai yra organizatorė.
Atsakyti

😆lutukė gins smurtautoją iki negaliu :) 

Gink, gink, kas tau belieka:)

Atsakyti

Nakviša isakė visoms atknisti mano essential duomenis, davė žalią šviesą paviešinti tai. Jinai yra organizatorė.

Jeckau, visos žino kas tu ir visoms nusispjaut tris kartus. Teisinę košę srėbk ten sau, o mums vienodai ir tu ir tavo pavardė 😅 šimtas metų jau ją visi žino, ir ką? 

Atsakyti
Juokiasi puodas, kad katilas juodas...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72863164" data-time="1629743387"><div><p>Nakviša isakė visoms atknisti mano essential duomenis, davė žalią šviesą paviešinti tai. Jinai yra organizatorė.</p></div></blockquote><p>Jeckau, visos žino kas tu ir visoms nusispjaut tris kartus. Teisinę košę srėbk ten sau, o mums vienodai ir tu ir tavo pavardė 😅 šimtas metų jau ją visi žino, ir ką? </p>

Neverk, vistiel neislipsi sausa iš balos mirksiukas.gif
Atsakyti

Juokiasi puodas, kad katilas juodas...
Papildyta:
Neverk, vistiel neislipsi sausa iš balos mirksiukas.gif

😅😅😅 ja ja, būūūū 🥴

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72863171" data-time="1629743805"><div><p>Juokiasi puodas, kad katilas juodas...
Papildyta:
Neverk, vistiel neislipsi sausa iš balos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>😅😅😅 ja ja, būūūū 🥴</p>

Ooo...isteriškas juokas prasidėjo...ką jis sako visi gerai suprantame - paslėptą baimę.
Atsakyti

Ooo...isteriškas juokas prasidėjo...ką jis sako visi gerai suprantame - paslėptą baimę.

Ok ok, bijom tavęs labai, labai:)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72863177" data-time="1629743930"><div><p>Ooo...isteriškas juokas prasidėjo...ką jis sako visi gerai suprantame - paslėptą baimę.</p></div></blockquote><p>Ok ok, bijom tavęs labai, labai:)</p>

Man nereikia, kad tu bijotum, cia tavo pasamonė tokius signalus siuncia isteriškų smailikų pavidalu.
Atsakyti