Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Pakitusį apgamą tikrai turėtų pastebėti. Bet tokių pasislėpusių bjaurybių galimų tai ne, reikia spec žvilgsnio. Baisi liga

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:11)
Baisiau, tarpuplautyje praleisti augli. REngenas viena akrta per metus, nekenkia. Kai pasksutini karta sirgau veziu, per vienerius metus, man rengena dare virs 20 kartu. PET KT dare 3 kartus.
Papildyta:
Jei ji sutiks kodel gi ne. As jos paklausiu.

Parašykit pavardė bent kosmetologes
O dėl masažuotojo, lb naivi esat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 rugpjūčio 2021 - 19:15
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:12)
šiaip tai tiek turint turėtų nebebūti tiek laisvo laiko internetui. Čia toks pastebėjimas. Nebent tik afišuojies, kad tu glaudi, o realiai juos tvarko kiti rolleyes.gif

Isties, internete as pastoviai gyvenu. Labai daug, palyginus su kitais, maziau uz mane besilankanciais mirksiukas.gif

Cia rigi toks pastebejimas, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 19:52)
<p>Kaip mano sveikata susirūpino ta, kuri vos pastojo, turėjo dvi operacijas ir ta, kuri išvis nepastojo 😅😅😅</p><p>Nesirūpinkit, šiuo klausimu esu sveikutėlė, ir vsitiek kasmet darysiuos skystosios terpės tyrimą, mokamą, kuris yra kuuur kas tikslesnis. Nes tai nesunku smile.gif </p>

tai dėl per didelio seksualinio aktyvumo tada? biggrin.gif
Physical factors. Intense physical exertion, including sexual activity, might provoke migraines.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:07)
<p>O, lutukė jau vartosi 😅jau ne daugintoja, nors rašė ne kartą, kaip katė atsivesDAVO kačiukų nuo vieno ir to paties katino. 
</p><p></p>

melage, pacituok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:13)
<p>Pakitusį apgamą tikrai turėtų pastebėti. Bet tokių pasislėpusių bjaurybių galimų tai ne, reikia spec žvilgsnio. Baisi liga</p>

Būtent. Yra tokių kur net dermatologai nepastebi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:08)
<p>Neditikrinau, bet eisiu rudenį, profilaktiškai-jauti, kaip baisu? 😅😅😅</p>

tikrai, kad baisu, kad seniau nesilankei... kaip iki siol gyvenai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugpjūčio 2021 - 19:17
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 20:13)

As nezinau kokioje jus terpeje suaktes, bet su zmonemis, kuriais bendrauju as, nepriimtina dalintis nei pavardemis, nei kontaktais, juos isanksto nesipejus ir nepaklausus. Tai elementari pagarba.

Kreipkites i gydomosios kosmetologijos centra.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:19)
As nezinau kokioje jus terpeje suaktes, bet su zmonemis, kuriais bendrauju as, nepriimtina dalintis nei pavardemis, nei kontaktais, juos isanksto nesipejus ir nepaklausus. Tai elementari pagarba.

Kreipkites i gydomosios kosmetologijos centra.

Tai kodėl tada viešinai Burbančią? Fui kaip nepagarbu ir negražu
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 20:13)

Cia jau mano reikalas, is tokaip jus interpretuojat, jus perteklinai itari. AS pasitikiu zmkonemis, kuriais bendrauju desimtmecius.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:20)
Tai kodėl tada viešinai Burbančią? Fui kaip nepagarbu ir negražu

Todel, anot burbancios, kad forumas yra tuscia vieta, kuri jai jokios itakos nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:12)
šiaip tai tiek turint turėtų nebebūti tiek laisvo laiko internetui. Čia toks pastebėjimas. Nebent tik afišuojies, kad tu glaudi, o realiai juos tvarko kiti rolleyes.gif

geras pastebejimas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 23, 20:17)
tikrai, kad baisu, kad seniau nesilankei... kaip iki siol gyvenai?

Taip ir gyveno. Aciu, Dievui, susivoke, ir nueis profilaktiskai pasitikrinti. Saunuole.
Atsakyti