Pakitusį apgamą tikrai turėtų pastebėti. Bet tokių pasislėpusių bjaurybių galimų tai ne, reikia spec žvilgsnio. Baisi liga
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:11)
Baisiau, tarpuplautyje praleisti augli. REngenas viena akrta per metus, nekenkia. Kai pasksutini karta sirgau veziu, per vienerius metus, man rengena dare virs 20 kartu. PET KT dare 3 kartus.
Papildyta:
Jei ji sutiks kodel gi ne. As jos paklausiu.
Papildyta:
Jei ji sutiks kodel gi ne. As jos paklausiu.
Parašykit pavardė bent kosmetologes
O dėl masažuotojo, lb naivi esat.
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:12)
šiaip tai tiek turint turėtų nebebūti tiek laisvo laiko internetui. Čia toks pastebėjimas. Nebent tik afišuojies, kad tu glaudi, o realiai juos tvarko kiti
Isties, internete as pastoviai gyvenu. Labai daug, palyginus su kitais, maziau uz mane besilankanciais
Cia rigi toks pastebejimas, jei ka
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 19:52)
<p>Kaip mano sveikata susirūpino ta, kuri vos pastojo, turėjo dvi operacijas ir ta, kuri išvis nepastojo 😅😅😅</p><p>Nesirūpinkit, šiuo klausimu esu sveikutėlė, ir vsitiek kasmet darysiuos skystosios terpės tyrimą, mokamą, kuris yra kuuur kas tikslesnis. Nes tai nesunku </p>
tai dėl per didelio seksualinio aktyvumo tada?
Physical factors. Intense physical exertion, including sexual activity, might provoke migraines.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:07)
<p>O, lutukė jau vartosi 😅jau ne daugintoja, nors rašė ne kartą, kaip katė atsivesDAVO kačiukų nuo vieno ir to paties katino.
</p><p></p>
</p><p></p>
melage, pacituok
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:13)
<p>Pakitusį apgamą tikrai turėtų pastebėti. Bet tokių pasislėpusių bjaurybių galimų tai ne, reikia spec žvilgsnio. Baisi liga</p>
Būtent. Yra tokių kur net dermatologai nepastebi.
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 20:08)
<p>Neditikrinau, bet eisiu rudenį, profilaktiškai-jauti, kaip baisu? 😅😅😅</p>
tikrai, kad baisu, kad seniau nesilankei... kaip iki siol gyvenai?
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 20:13)
As nezinau kokioje jus terpeje suaktes, bet su zmonemis, kuriais bendrauju as, nepriimtina dalintis nei pavardemis, nei kontaktais, juos isanksto nesipejus ir nepaklausus. Tai elementari pagarba.
Kreipkites i gydomosios kosmetologijos centra.
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:19)
As nezinau kokioje jus terpeje suaktes, bet su zmonemis, kuriais bendrauju as, nepriimtina dalintis nei pavardemis, nei kontaktais, juos isanksto nesipejus ir nepaklausus. Tai elementari pagarba.
Tai kodėl tada viešinai Burbančią? Fui kaip nepagarbu ir negražu
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 20:13)
Cia jau mano reikalas, is tokaip jus interpretuojat, jus perteklinai itari. AS pasitikiu zmkonemis, kuriais bendrauju desimtmecius.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:20)
Tai kodėl tada viešinai Burbančią? Fui kaip nepagarbu ir negražu
Todel, anot burbancios, kad forumas yra tuscia vieta, kuri jai jokios itakos nedaro.
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:12)
šiaip tai tiek turint turėtų nebebūti tiek laisvo laiko internetui. Čia toks pastebėjimas. Nebent tik afišuojies, kad tu glaudi, o realiai juos tvarko kiti
geras pastebejimas...
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 23, 20:17)
tikrai, kad baisu, kad seniau nesilankei... kaip iki siol gyvenai?
Taip ir gyveno. Aciu, Dievui, susivoke, ir nueis profilaktiskai pasitikrinti. Saunuole.