QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 19:24)
Visur pirma, ju ne daug, o vienas, bet pastovus, turintis medicinini issilavinima. Todel, keistas tas jusu uztikrintinumas, nieko neismanant. Antra, as ir pati turiu akis, todel jei matyciau, kad pakito mano oda, ar atsirado darinys, savaime suprantama pirma kreipciausi i dermotologa, esant bitinybei jis mane nukreiptu pas dermatologa-onkologa. Elementaru. Bet betkokiu atveju tikrintis, net prevenciskai, matant besikeicianti apgama butina.
Galimai buvo, bet gal jos kaip jus, keicia juos kaip kojines. Kitos, galimai nelabai pasidomi ju kvalifikacija, yra aibes niuansu
O ta logika su ginekologinem problemom netinka?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 19:52)
<p>Kaip mano sveikata susirūpino ta, kuri vos pastojo, turėjo dvi operacijas ir ta, kuri išvis nepastojo 😅😅😅</p><p>Nesirūpinkit, šiuo klausimu esu sveikutėlė, ir vsitiek kasmet darysiuos skystosios terpės tyrimą, mokamą, kuris yra kuuur kas tikslesnis. Nes tai nesunku
</p>
na kad tu irgi vos pastojai vadinasi
nesiteisink, panasu pas tave nemazi abedu su sveikata ir daug baimiu.... migrena sveikam kune neatsiranda...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 19:53)
Taip, tu daugintoja, ko čia taip nustebai? Tavonkatė gi vis kačiukų atsivessdavo, nes jos nesterilizavai. Tai ir esi sumauta daugintoja.</p>
nu va dar viena melage, nu seniausiai kate sterilizuota is kart po vados, del kurios rekomendavo vetas.
O jum realiai taip meluoti, smeisti zmones sazine leidzia? gal is cia ir migrenos, sazine bando p[rasibelsti iki jusu samones....
ka dar gyvenime darot blogo kitiem?