Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

idomi tavo aplinka....zmonos nezino, nemato vyru uliavojimu, o va tu zinai...tai ko nepasakai?
As nei vieno tokio atvejo nezinau, visos draugu, pazystamu seimos padorios, Buvo pas viena vyras nuklydes i kaire seniai jau, bet tai issiaiskino viska , nebuvo jokiu "nemate".
galima vienetinio atvejo nesuzinoti, nor ir tai neimanoma neisiduoti per gyvenima, o jei nuolat keicia, tai moteris pasirenka ignoruioti, o ne nemato...
Papildyta:
o tu uz savo vyra negaletumtaip garantuota buti?
Papildyta:
o as jau daugintoja? blink.gifTau rimtao nei kiek negeda meluojant? unsure.gif

Taip, tu daugintoja, ko čia taip nustebai? Tavonkatė gi vis kačiukų atsivessdavo, nes jos nesterilizavai. Tai ir esi sumauta daugintoja.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 19:24)
Visur pirma, ju ne daug, o vienas, bet pastovus, turintis medicinini issilavinima. Todel, keistas tas jusu uztikrintinumas, nieko neismanant. Antra, as ir pati turiu akis, todel jei matyciau, kad pakito mano oda, ar atsirado darinys, savaime suprantama pirma kreipciausi i dermotologa, esant bitinybei jis mane nukreiptu pas dermatologa-onkologa. Elementaru. Bet betkokiu atveju tikrintis, net prevenciskai, matant besikeicianti apgama butina.

Galimai buvo, bet gal jos kaip jus, keicia juos kaip kojines. Kitos, galimai nelabai pasidomi ju kvalifikacija, yra aibes niuansu  mirksiukas.gif

O ta logika su ginekologinem problemom netinka? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 19:52)
<p>Kaip mano sveikata susirūpino ta, kuri vos pastojo, turėjo dvi operacijas ir ta, kuri išvis nepastojo 😅😅😅</p><p>Nesirūpinkit, šiuo klausimu esu sveikutėlė, ir vsitiek kasmet darysiuos skystosios terpės tyrimą, mokamą, kuris yra kuuur kas tikslesnis. Nes tai nesunku smile.gif </p>

na kad tu irgi vos pastojai vadinasi mirksiukas.gif
nesiteisink, panasu pas tave nemazi abedu su sveikata ir daug baimiu.... migrena sveikam kune neatsiranda... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 19:53)
Taip, tu daugintoja, ko čia taip nustebai? Tavonkatė gi vis kačiukų atsivessdavo, nes jos nesterilizavai. Tai ir esi sumauta daugintoja.</p>

nu va dar viena melage, nu seniausiai kate sterilizuota is kart po vados, del kurios rekomendavo vetas.

O jum realiai taip meluoti, smeisti zmones sazine leidzia? gal is cia ir migrenos, sazine bando p[rasibelsti iki jusu samones....
ka dar gyvenime darot blogo kitiem? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugpjūčio 2021 - 19:03
Moonte, kažkada ši melanoma buvo vos vos matoma. Ar pastebėtų jusu kosmetologė, masažuotoja?
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 19:52)
Tai negarantuoja, kad ji pastebės melanoma.  Aš nesuprantu kodėl jūs vienoje srityje kaip isprotejusios, o kitoje patikit masažuotojams ar kosmetologems?
Kai aš turėsiu aibės vaikaičių, tuomet turbūt nebūsiu mama, o tik močiutė. Jūs net neskiriat mama nuo močiutės.

Manau, kad jus, kaip isprotejusi, nesugebat perskaityti, kad kosmetologe yra gydytoja dermatologe.

Ne neskiriu, o svarbiausia neturiu porekio skirti, ypac kai bedrauju, matau juos kasdiena, net isvykus.
Bet isivaizduoju, kad jus savo kompetencijos lygmenyje, man paaiskinsit.

Neziurint i tai, jus esate visiskai abejinga vargsiukam bedziams, kuriem reikalinga REALI zmogaus pagalba. Lakstyti ir skusti paciai neitikusi zmogu veisejui, zinoma lengviau mirksiukas.gif

QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 20:02)
Moonte, kažkada ši melanoma buvo vos vos matoma. Ar pastebėtų jusu kosmetologė, masažuotoja?
vartotojo įkelta nuotrauka]

Neabejoju, kad pastebetu. Juk kosmetloge yra DERMATOLOGE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 rugpjūčio 2021 - 19:06
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:03)
Manau, kad jus, kaip isprotejusi, nesugebat perskaityti, kad kosmetologe yra gydytoja dermatologe.

Ne neskiriu, o svarbiausia neturiu porekio skirti, ypac kai bedrauju, matau juos kasdiena, net isvykus.

Neziurint i tai, jus esate visiskai abejinga vargsiukam bedziams, kuriem reikalinga REALI zmogaus pagalba.

tai taip ir reikejo gal sakyti, lankausi nuolat pas dermatologe, kad ji mane paziuretu del galimu melanomu. kazin montekrista irgi taip lankosi nuolat?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 23, 20:05)
tai taip ir reikejo gal sakyti, lankausi nuolat pas dermatologe, kad ji mane paziuretu del galimu melanomu. kazin montekrista irgi taip lankosi nuolat?

O as ir rasau, kad lakausi pas komsetologa, kuris yra kvalifikuotas gydytojas dermatologas.
Atsakyti

O, lutukė jau vartosi 😅jau ne daugintoja, nors rašė ne kartą, kaip katė atsivesDAVO kačiukų nuo vieno ir to paties katino. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 19:04)
Kiekvienais metais rengena.

baisu unsure.gif
Atsakyti

Neditikrinau, bet eisiu rudenį, profilaktiškai-jauti, kaip baisu? 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 20:04)

Neziurint i tai, jus esate visiskai abejinga vargsiukam bedziams, kuriem reikalinga REALI zmogaus pagalba. Lakstyti ir skusti paciai neitikusi zmogu veisejui, zinoma lengviau  mirksiukas.gif
Neabejoju, kad pastebetu. Juk kosmetloge yra DERMATOLOGE.

O masažuotojas? Irgi dermatologas???

Tuomet laukiu jūsų kosmetologes kontaktų. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 23 rugpjūčio 2021 - 19:10
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 20:08)

Baisiau, tarpuplautyje praleisti augli. REngenas viena akrta per metus, nekenkia. Kai pasksutini karta sirgau veziu, per vienerius metus, man rengena dare virs 20 kartu. PET KT dare 3 kartus.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 23, 20:09)
O masažuotojas? Irgi dermatologas???

Tuomet laukiu jūsų kosmetologes kontaktų. Ačiū.

Jei ji sutiks kodel gi ne. As jos paklausiu.

Ne, masazuotojas ne dermatologas, bet jis yra sporto medicinos gydytojas. BEt yra ne aklas, turi medicininiu ziniu, tai jei butu koks odos pakitimas, kurio as negaliu fiziskai pastebeti, esu istikinusi, kad man pasakytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 rugpjūčio 2021 - 19:14
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 19:41)
Ir as turiu, aibes vaikaiciu, ne tik savu, bet ir buvusiu globotiniu. Ir vietos randu visiem. Kaip as visada sakau, nori padarai, nenori, randi galimybe pasiteisinti, kad nedaryti. Elementaru. Bet paciai pezeti apie tariama kitu abejinguma, ar lakstyti ir skustis ant paciai neitikusios oponentes, lengviau, nei REALIAI PASIRPUPINTI BEDZIAIS, KURIEM REIKALINGA PAGALBA.

šiaip tai tiek turint turėtų nebebūti tiek laisvo laiko internetui. Čia toks pastebėjimas. Nebent tik afišuojies, kad tu glaudi, o realiai juos tvarko kiti rolleyes.gif
Atsakyti