Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 23, 16:18)
tiesa sakai  unsure.gif

Ji ir umd laikais tokia buvo.O senosios gvardijos laikais išvis tik skaitydavo mus, balselis dar buvo neprasikalęs biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2021 - 16:35
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 23, 18:18)
Tu kuo nors uzsiimi gyvenime? Koki gera darba darai? Savanoriauji bent gyvunu peieglaudoje kokioje karta I savaitę? Ar tik dlia siebia liūbymoj gyveni?

Tema apie mane? Koks tavo reikalas ką aš darau? Užtat tu gerą darbą darai-ištisą dieną SM narius "auklėji". Sakyčiau geras savanoriavimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 23, 16:21)
Tema apie mane? Koks tavo reikalas ką aš darau? Užtat tu gerą darbą darai-ištisą dieną SM narius "auklėji". Sakyčiau geras savanoriavimas ax.gif

O ko ne apie tave? Tu gali rasyti qpie kitas, tai ir kitos apie tave taip pat gali biggrin.gif Tai, duodi suprasti, kad nieko gyvenime neveiki idomaus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 23, 17:16)
Čia tas pats kas truputi nėščia biggrin.gif

jetau visai jau ziuriu nesusigaudai stai skaityk. Taip graduojasi smurtas atitinkamai , nera juoda balta tik doh.gif na uztektu bent kruop[eles adekvatumo ir logikos suprasti, kad veina kai primusa zmogu iki vos ne komos, kita, kai karta trenka taip, akd nei zymies nelieka. doh.gif

140 straipsnis. Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas
http://www.infolex.lt/ta/66150:str140#

138 straipsnis. Nesunkus sveikatos sutrikdymas
http://www.infolex.lt/ta/66150:str138

135 straipsnis. Sunkus sveikatos sutrikdymas
http://www.infolex.lt/ta/66150:str135

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 17:09)
riba sveikame prote. Yra gi skirtumas užplot kartą per užpakalį lengvu judesiu ir kirst ranka iš visos jėgos. Ar nėra skirtumo?

nerasta pas jas tokio dalyko... unsure.gif jei trenke viena karta per gyvenima, vadinasi recydivistas, vertas kalejimo iki gyvos galvos... o jei primuso iki komos , tai nieko tokio lai vaiksto laisveje...

cia is ju rekacijos i Krucinskiene ir Jurbarko bandita.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 17:10)
Dar viena smurto auka. NĖRA skirtumo tokioj nepagarboj.</p>

Ne apie nepagraba snekam, o apie smurta doh.gif As manau realiai tau butu didelis skirtumas, ar tau karta trenktu ar vos gyva paliktu...Taip abiem atvejais butu smurtas, tik manau turi bent tiek suvokti, kad skirtingos pasekmes ir skirtingai atitinkamai turetu zmones butu baudziami ar nemanai? ar tikrai tai tas pats?
kaip ir pvz jei praejus gatveje koks zmogus tau pasakytu durne, jis nebutu baudziamas, bet jei taip tave isvadintu bosas darbo vietoje ir jei net ne veina karta, jau galetum kreiptis pagalbos uz zeminima, t.y. smurta.

na adekvatume pareik pas jus nors ant svenciu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 rugpjūčio 2021 - 16:28

jetau visai jau ziuriu nesusigaudai stai skaityk. Taip graduojasi smurtas atitinkamai , nera juoda balta tik doh.gifna uztektu bent kruop[eles adekvatumo ir logikos suprasti, kad veina kai primusa zmogu iki vos ne komos, kita, kai karta trenka taip, akd nei zymies nelieka. doh.gif

140 straipsnis. Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas
http://www.infolex.lt/ta/66150:str140#

138 straipsnis. Nesunkus sveikatos sutrikdymas
http://www.infolex.lt/ta/66150:str138

135 straipsnis. Sunkus sveikatos sutrikdymas
http://www.infolex.lt/ta/66150:str135

Papildyta:
nerasta pas jas tokio dalyko... unsure.gifjei trenke viena karta per gyvenima, vadinasi recydivistas, vertas kalejimo iki gyvos galvos... o jei primuso iki komos , tai nieko tokio lai vaiksto laisveje...

cia is ju rekacijos i Krucinskiene ir Jurbarko bandita.

Papildyta:
Ne apie nepagraba snekam, o apie smurta doh.gifAs manau realiai tau butu didelis skirtumas, ar tau karta trenktu ar vos gyva paliktu...Taip abiem atvejais butu smurtas, tik manau turi bent tiek suvokti, kad skirtingos pasekmes ir skirtingai atitinkamai turetu zmones butu baudziami ar nemanai? ar tikrai tai tas pats?
kaip ir pvz jei praejus gatveje koks zmogus tau pasakytu durne, jis nebutu baudziamas, bet jei taip tave isvadintu bosas darbo vietoje ir jei net ne veina karta, jau galetum kreiptis pagalbos uz zeminima, t.y. smurta.

na adekvatume pareik pas jus nors ant svenciu... doh.gif

Man jokio skirtumo-net jei stumteltų, toks vyras lėktų lauk šviesos greičiu.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 16:36)
Man jokio skirtumo-net jei stumteltų, toks vyras lėktų lauk šviesos greičiu.

O kodel taviskis nelekia? As nekalbu apie sado mazo - cia tavo reikalas. As kalbu apie tavo verkslenimus, kai skusdavaisi, jog tavo vyras gyvenime tau geliu nedovanojo ir yra nedemesingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugpjūčio 2021 - 16:40

Nu va, jau ir gėlių nėra dovanojęs ir dar nedėmesingas 😅čia lutukė tuo skundėsi, tundra tu 😅 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 17:36)
Man jokio skirtumo-net jei stumteltų, toks vyras lėktų lauk šviesos greičiu.</p>

o kaip jam tave stumt? Tu gi https://show-pelmeni...eynyy-psiholog/
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 23, 13:56)
Priedo prie tamstos puikaus atsakymo paciai, kad retkarciais savo mitinm pasinaudotumet, ne vien jas deklaruotumet. O ir tekstuku manipuliuojat is lempos.

Kita vertus, as nelakstau kaip pati pas sunu veisejus del virtualaus niko izeidinejimu...
Paciai reikejo nesiskusti, pradeti vadovautis pacios is kitu pasikolinta ismintimi. KOdel pasiskolinta, nes pacios nepraktikuojama.

Blogai, kad abejinga esat. Aš ne jūs. Ne, ne dėl izeidinejimu. Matote, man, skirtingai nei jums, rūpi šuniukai, kačiukai ir t.t.. keista, kad veisėjai neatsakingai parduoda savo augintinius, net nežinodami kam. Na turiu omenyje, siunčia net nematant kas perka. Žinai ne vieną veisėja, kurie net kelis susitikimus organizuoja, kad tik, kiek tai įmanoma, geriau pažinti būsimus šeimininkus. Žinot, moonte, deklaruoti čia forume galima ką nori, ir kad gyvūnai mylimi, dievinami ir t.t., bet realybė gali būti kita, tuo labiau žinant, kad jūsų "draugei" sunku užmegzti kokybiškus santykius ne tik su nepazistamais, bet ir su savo artimiausuais, būtent tai daug ką pasako. todėl ir reikia pasidometi ar viskas gerais su tais keturkojais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 16:42)
<p>Nu va, jau ir gėlių nėra dovanojęs ir dar nedėmesingas 😅čia lutukė tuo skundėsi, tundra tu 😅 </p>

Jaaaazusmarja!!! Tai dabar pradesi vaidinti, kad neesi apie tai rašiusi?
Eik tu sau.. nu tu matai kaip būna...pasirodo amnezija ne tik mane užpuola...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 23, 17:36)
Man jokio skirtumo-net jei stumteltų, toks vyras lėktų lauk šviesos greičiu.</p>

ar apie tai sneka doh.gif doh.gif doh.gif manau, butu skirtumas, jei primustu iki komos ar vis dar nebutu?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 23, 17:42)

ji rusiskai nesupranta biggrin.gif o video geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 23, 17:52)
ji rusiskai nesupranta  biggrin.gif o video geras lotuliukas.gif

bet tai kaip jos amžiaus išsilavinęs (tipo) žmogus gali nesuprast? ji ką Afrikoje mokėsi vaikystėje? Landsbergienės mokyklos tada lyg ir nebuvo dar?
Atsakyti