Tu bent vaikų turi? Nežinai, kad dantys visiems vaikams tikrinami LT kasmet
čia tu apie tą prieš mokyklą? Mes privačiai tai darom.
Pas ginekologa kas metus einama del citologinio, krutu apziurai, paprasto tepinelio.
Man labai idomu skaityti klausimus "Kam eiti, jei viskas gerai", zinant, jog ovuliacija sutrikusi, akivaizdus sunkumai pastoti. Labai keistai cia kai kurios suvokia "viskas gerai" apibrezima.
tai kai suvokia, jog ovuliacija kas mėnesį yra nesveika, tai ir atrodo joms, kad viskas joms gerai gi
cia kam dedikuoji gal man , nes montekrista kazkokia nesamone apie ovuliacija?
Ar cia apie save rasai, nes pas tave buvo bedos su ovuliacija? Pas mane ju nebuvo zinok
O dabar nelabai jau ir aktualu, jau ir nebekeista butu, kad tu ovuliaciju butu sumazeje, nes tai naturalu su amzium.
Ne karto Lietuvoje einant pas gineklologe, man nera tikrine krutu, seniau tai dariau reguliariai, nes nu taip reikia gi Airijoje nuejus irgi netikrino ir jokiu tepineliu neeme, apziurejo, sako viskas tau gerai.
Kaip sakiau Airijoje smear testa atlieka pas seimos gydytoja. Tai ko eiti pas gineklooge?
Kokio paprasto tepinelio? ka tirti? kai kita kart nueisiu, kad iznociau ko prasyti?
Puikiai pamenam, kaip rašei, kad kas mėnesį ovuliacijos NESVEIKA.
Tingiu daugiau ieškot, pakaks ir tiek . Truputi galima . Kaip ir vaikus-per užpakalį ar per rankytes (prisimenu kaip gynei Krupčinskienę ar kaip ten ji vadinas). Tik kur ta riba tada?
pamenu pamenu, kad visi gi smurtauja. Tipiška auka. Ji net nesuvokia, kad ne, yra vyrų, kurie to nedaro.