QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 21, 12:16)
Nezinai? kai kreipiesi i policija, tai nurodai kas esi ir su kuo gyeeni ir isdestai problema.
Kai buna apklausos, tai nereikia nurodyti savo duomenu ir nera jokios rizikos.
Moterys pacios daznai kaltos, ta zino ir todel gyvena su tokiais vyrais...
As drauge lupau kad ji mane paliktu. Tikrai nejau i jos gyvenama vieta tuo tikslu.
Bet ji paliko tik tada kai viena karta atemiau rakta...
Zinok gamtoje buna scenu, ateina plesrunai i ukininku kiemus naminiu gyvuliu ir pauksciu. Jie pjudami shunimis, kartais shaudoma, bet jie vis tiek ten eina tu gyvuliu ir pauksciu, nekreipdami i prievarta.
Jaunysteje su draugu zvejojome. Tai ateidavo tokia kate. Tai katei duodavome visa mailiu kuri suesdavome, po t draugas ja uz ciuprynos paimdavo ir imesdavo giliai i vandeni. Ji parplaukdavo ir skusdavo tolyn...
Kita karta vel ateidavo zuvies
Kai buna apklausos, tai nereikia nurodyti savo duomenu ir nera jokios rizikos.
Moterys pacios daznai kaltos, ta zino ir todel gyvena su tokiais vyrais...
As drauge lupau kad ji mane paliktu. Tikrai nejau i jos gyvenama vieta tuo tikslu.
Bet ji paliko tik tada kai viena karta atemiau rakta...
Zinok gamtoje buna scenu, ateina plesrunai i ukininku kiemus naminiu gyvuliu ir pauksciu. Jie pjudami shunimis, kartais shaudoma, bet jie vis tiek ten eina tu gyvuliu ir pauksciu, nekreipdami i prievarta.
Jaunysteje su draugu zvejojome. Tai ateidavo tokia kate. Tai katei duodavome visa mailiu kuri suesdavome, po t draugas ja uz ciuprynos paimdavo ir imesdavo giliai i vandeni. Ji parplaukdavo ir skusdavo tolyn...
Kita karta vel ateidavo zuvies
Kai kreipiesi I policija....
O kai nesikreipi? Taip ima ir iš žvaigzdžių išskaito kiek nesikreipia...aha...aha...
As dar buvau atsakinga uz čartus ir visą kitokią beletristiką. Tikrais duomenimis, tik (tuo laiku) lygtais 12 procentu visu besikreipianciu pagalbos del housing benefits buvo kitatauciai, visi kiti - anglai. Kai atejo laikas tai pasakyti per teliką, tai 12% išaugo iki 57%
Man tos visos beletristikos neidomios. As akis I aki esu susidurus su domestic violence, kai po to joms reikia padeti. . Man tie visi lozunginiai pasakymai yra nulis sveiku.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 21, 12:36)
Gerai, kad tu ne vyras, luptum bobas jei ne pagal tave pasakė ir sakytum , kad pačios kaltos.
Tu nepyk, bet esi visiska eziukas ruke, kas liecia domestic violence. Ir kai tokia zinove pradeda rasyti, kad cia viskas tik del konvencijos, tai taip ir norisi asilu isvadinti. Jeibogu.