Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 21, 12:16)
Nezinai? kai kreipiesi i policija, tai nurodai kas esi ir su kuo gyeeni ir isdestai problema.

Kai buna apklausos, tai nereikia nurodyti savo duomenu ir nera jokios rizikos.

Moterys pacios daznai kaltos, ta zino ir todel gyvena su tokiais vyrais...
As drauge lupau kad ji mane paliktu. Tikrai nejau i jos gyvenama vieta tuo tikslu.
Bet ji paliko tik tada kai viena karta atemiau rakta...

Zinok gamtoje buna scenu, ateina plesrunai i ukininku kiemus naminiu gyvuliu ir pauksciu. Jie pjudami shunimis, kartais shaudoma, bet jie vis tiek ten eina tu gyvuliu ir pauksciu, nekreipdami i prievarta.

Jaunysteje su draugu zvejojome. Tai ateidavo tokia kate. Tai katei duodavome visa mailiu kuri suesdavome, po t draugas ja uz ciuprynos paimdavo ir imesdavo giliai i vandeni. Ji parplaukdavo ir skusdavo tolyn...
Kita karta vel ateidavo zuvies

Kai kreipiesi I policija....
O kai nesikreipi? Taip ima ir iš žvaigzdžių išskaito kiek nesikreipia...aha...aha...

As dar buvau atsakinga uz čartus ir visą kitokią beletristiką. Tikrais duomenimis, tik (tuo laiku) lygtais 12 procentu visu besikreipianciu pagalbos del housing benefits buvo kitatauciai, visi kiti - anglai. Kai atejo laikas tai pasakyti per teliką, tai 12% išaugo iki 57% biggrin.gif biggrin.gif

Man tos visos beletristikos neidomios. As akis I aki esu susidurus su domestic violence, kai po to joms reikia padeti. . Man tie visi lozunginiai pasakymai yra nulis sveiku.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 21, 12:36)
Gerai, kad tu ne vyras, luptum bobas jei ne pagal tave pasakė ir sakytum , kad pačios kaltos.

Tu nepyk, bet esi visiska eziukas ruke, kas liecia domestic violence. Ir kai tokia zinove pradeda rasyti, kad cia viskas tik del konvencijos, tai taip ir norisi asilu isvadinti. Jeibogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 rugpjūčio 2021 - 13:29
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 20, 21:03)
tau is tikro dabar siu dienu aktualija, kaip ggyveno Idomucia su savo zmona pries 20+ metu, kai tu po stalu dar lakstei, ar mazu nei gimus nebuvai? doh.gif

Na, ne visai taip mirksiukas.gif

Kuo toliau, tuo įdomiau...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 20, 16:34)
<p>Tai ne žmoną daužyt galima buvo? 😅😅😅</p>

Be abejo unsure.gif

QUOTE(Maja Di @ 2021 08 21, 10:25)
Man tai atrodo, kad moteris turi turėti savo galvą ir savo nuomonę, o ne tik linkčioti, kad ir kokiam garbingam (tas iirgi visiškai subjektyvu, pvz kurie tau garbungi žmonės, aš jų visai negerbiu, ir priešingai). Taip kad ir šeimoj su tuo garbingumu kaip čia pasakius....

Absoliučiai teisingai!

Ačiū už derlių... na, tokios mintys (ypač daug Idomucia minčių išsisaugojau), tikri rudimentai - man atrodo, Lietuvos atokioj gatvėj to jau ir neišgirsi... Su kuo sveikinu SM forumą!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 rugpjūčio 2021 - 20:29
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 21, 22:26)

Ačiū už derlių... na, tokios mintys  (ypač daug Idomucia minčių išsisaugojau), tikri rudimentai - man atrodo, Lietuvos atokioj gatvėj to jau ir neišgirsi... Su kuo sveikinu SM forumą!

Tamsta esate nepajegi suprasti mano minciu.
Vystymasis vyksta spirale ir tamstele nepastebit, kad jau tos mano mintys naujam lygyje...

ne kokio ten muziko dar gyvenancio XIX amziaus palikimu, bet gana siuolaikisku ideju praturtinto.
Talibanas gali tapti visuomene kur mes gyvensime.
Atsakyti
O kodel tu issaugoji kitu mintis? Rasydama knygą panaudosi jas, kaip savo mintis? Kitos prasmes nematau kazka issisaugoti is mamku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 rugpjūčio 2021 - 21:41
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 21, 23:36)
O kodel tu issaugoji kitu mintis? Rasydana knygą panaudosi jas, kaip savo mintis? Kitos prasmes nematau kazka issisaugoti is mamku.

Pastininke net nesupranta, kad susiduria su visai kito lygio padaru...
As visai neginu patriarchato. Jis jau atgyvenes.
Mano ideja - vyrus ismokinti moteriskumo ir taio moteris vel pastatyti i ju vieta... Nuleistomis blakstienomis.

Moterys juk ismoko vyrisku dalyku. Labai silpnai bet ismoko.

Dabar vyrams eile ismokti moterisku ir pulti atgal. Nepamirstant vyrisku privalumu...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 21, 22:36)
O kodel tu issaugoji kitu mintis? Rasydama knygą panaudosi jas, kaip savo mintis? Kitos prasmes nematau kazka issisaugoti is mamku.

JO!
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 21, 22:42)
Pastininke net nesupranta, kad susiduria su visai kito lygio padaru...
As visai neginu patriarchato. Jis jau atgyvenes.
Mano ideja - vyrus ismokinti moteriskumo ir taio moteris vel pastatyti i ju vieta... Nuleistomis blakstienomis.

Moterys juk ismoko vyrisku dalyku. Labai silpnai bet ismoko.

Dabar vyrams eile ismokti moterisku ir pulti atgal. Nepamirstant vyrisku privalumu...

Be jokio abejo, agresyvus patriarchalini SM kuily mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 21, 22:55)

As taves labai rimtai klausiau, nesipyzdavojant rolleyes.gif . Kam išsisaugoti tau nepatikusius postus? Kam? Del ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 rugpjūčio 2021 - 23:00
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 21, 23:59)
As taves labai rimtai klausiau, nesipyzdavojant  rolleyes.gif . Kam išsisaugoti tau nepatikusius postus? Kam? Del ko?

Dėl mentaliteto faktūros.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 22, 04:16)
Dėl mentaliteto faktūros.

Labai pavirshiumi slystate,
Suvokiat tik forma, o ne turini.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 22, 09:01)
Labai pavirshiumi slystate,
Suvokiat tik forma, o ne turini.

Tikrai taip. "Бьёт - значит любит" (vietoj любит galit įrašyti ką tik norit - gydo, moko, su turiniu supažindina ir t.t.) - tai man visada bus TAŠKAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 rugpjūčio 2021 - 12:13
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 22, 14:09)
Tikrai taip. "Бьёт - значит любит" (vietoj любит galit įrašyti ką tik norit - gydo, moko, su turiniu supažindina ir t.t.) - tai man visada bus TAŠKAS.

Net sita rusiska posaki reikia suvokti teisingai. Neignoruot bet ir nesureiksminti.
Jus viska suvokiat labai pavirsutiniskai.

Abejingumas siaip irgi labai baisu...
Tai nereiskia, kad koks besidauzantis psichas yra palaima.

Atsakyti