Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Idomucia kalbejo apie savo zmona. Tu nors karta nezinant - patylek.

Ji nepastebės to, nepatogu juk 😆

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 20, 20:09)

Apie zmona as kitos info padaviau, kas liecia smurta... Ieskokit.
Sita fraze buvo apie drauge
Papildyta:
Kodel taip teigiu. Siaip as rasau teisingus dalykus. Tokia fraze apie zmona butu elementariai neatitinkanti realybes.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 08 20, 19:09)

citata bus, nes tavo zodis zinok man mazai reiskia, pries Idomucios, kai kalbama apie jo gyvenima mirksiukas.gif

tau is tikro dabar siu dienu aktualija, kaip ggyveno Idomucia su savo zmona pries 20+ metu, kai tu po stalu dar lakstei, ar mazu nei gimus nebuvai? doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 20, 19:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72862207" data-time="1629475742"><div><p>Idomucia kalbejo apie savo zmona. Tu nors karta nezinant - patylek.</p></div></blockquote><p>Ji nepastebės to, nepatogu juk 😆</p>

butent, kad as viska pastebiu ir nefantazuoju apie kitus zmones, kaip jus. Tai ka jis rase apie savo pirma seima, ir zmona, nemanau, kad ten kazkoks nuolatinis smurtas buvo, nebent i gala jau gal ir trenke koki karta...taigi nustokit kliedeti.
Geriau paklauskykit advokatu tarybos pirmininko kalba, kad suprastumet ant kiek jus nussnekejot visa si laika, bet iatariu patogu nepastebeti ar ne del to tokius issireiskimus ir vartoji .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai tada diskutavome apie mano smurta, tai jau tada pastebejau, kad diskusiju dalyves grybauja ir neskiria, kas jomss rasoma ir koki laikotarpi tai liecia...
Ar verta naagrinet tokius senai buvusius dalykus...

Kur kas idomiau - moteru poziuris i toki gyvenima. Pagal jusu cia suvokima, moterys vos isgirdusios apie tokii gyvenima, turetu sprukti kuo toliau nuo tokio.
Juolab kad as ne is tu kur kazka forsuodavo, o atvirai pasisnekedavom.

Tai va reakcijos buvo moteru:

Pagrinde susumavus:

"Protinga moteris nesielgs taip, kad ja vyras mustu. Be reikalo neprovokuos tokiu dalyku, o jei matys kad turi reikala su kokiu patologiniu, tai irgi sumaniai padeti pataisys tam momentui ir nutrauks santykius. Jokiu ten kovu iki mirties uz teisybe negali buti. Juk prie traukini irgi joks zmogus su sakemis nesoka, nors tas traukinys vaziuoja ir neteisingai.
Trumpai - moteris pati kalta kad ja musa."

Kita nuomone

"As buciau tokiai dar daugiau davus i kaili. Mazai lupai"

Na ir pan. Nemaciau jokiu pasibasejusiu smurtu.
Siaip moterys ziuri ar vyras prognozuojamas ir kokios jo vertybes, o ne planuoja kazkokias ringo kovas

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 20, 21:05)
Kai tada diskutavome apie mano smurta, tai jau tada pastebejau, kad diskusiju dalyves grybauja ir neskiria, kas jomss rasoma ir koki laikotarpi tai liecia...
Ar verta naagrinet tokius senai buvusius dalykus...

Tai, kai zmones neskiria elementariu dalyku, ka galima su jais apie politika, pasauli , virusus diskutuoti?

Smurtas musu gyvenimo palydovas, kazkiek visi smurtaujam, bet vyras musantis moteris man tai toks nei nebevyras, toks pasigailejimo vertas sutverimas, labai nelaimingas matyt zmogus. O moteris tai leidzianti ir tame gyvenanti irgi ne ka geresne.
Bendrai paemus, su moterimis kovoti bet kokia forma vyrui turetu buti zema, nes jis visada pralos.

O kad smurtas vsiai priimtinas tavo kartoje, tai manau irgi seniai zinoma, taip jau zmones isauge pokariu buvo, sakydavo uz viena msuta 10 nemustu duoda, na ziaurus laikai buvo, siais laikais tarp jaunimo jau kitoks poziuris ir aciu dievui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugpjūčio 2021 - 20:11
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 20, 22:11)

Bendrai paemus, su moterimis kovoti bet kokia forma vyrui turetu buti zema, nes jis visada pralos.

Matai as dar spravke turiu... Tai ta spravke reishkia, kad man negalioja reikalavimai vyrams
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 20, 22:11)
siais laikais tarp jaunimo jau kitoks poziuris ir aciu dievui.

Visko ir dabar buna tarp jaunimo... Kiek sumushtu ir uzhmushtu zmonu ir draugiu. Tiesa paskutiniu metu vyrai uzmusa kudykius, ne viena istorija skaiciau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 20, 19:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72862207" data-time="1629475742"><div><p>Idomucia kalbejo apie savo zmona. Tu nors karta nezinant - patylek.</p></div></blockquote><p>Ji nepastebės to, nepatogu juk 😆</p>

kaip ir jūsų pusei mūsų įdėti linkai nepatogūs. Bumerangu, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 20, 21:16)
Matai as dar spravke turiu... Tai ta spravke reishkia, kad man negalioja reikalavimai vyrams
Papildyta:
Visko ir dabar buna tarp jaunimo... Kiek sumushtu ir uzhmushtu zmonu ir draugiu. Tiesa paskutiniu metu vyrai uzmusa kudykius, ne viena istorija skaiciau

tai jo cia jau kitos bedos pas tave smile.gif bet visgi manau supranti, kad kunas tavo vyriskas, kaip ir jega mirksiukas.gif

zinoma buna visko, bet retai jau sutiksi jaunesni zmogu, kuris manytu, kad smurtas gerai, tiek pries viena kita, tiek, tiek pries vaikus, kas seniau kaip ir buvo norma...O nusiklatimai zinoma buvo visais laikais ir bus, bet tai tai ir vadinama dabar tokius dalykus - nusikaltimu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 20, 22:41)
tai jo cia jau kitos bedos pas tave smile.gif bet visgi manau supranti, kad kunas tavo vyriskas, kaip ir jega

Tai tik reiskia, kad bobos turi manes klausyti.
Nieko daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 20, 21:45)
Tai tik reiskia, kad bobos turi manes klausyti.
Nieko daugiau  tongue.gif

Moteris gali klausyti tik savo vyro, jei jis yra garbingas zmogus. mirksiukas.gif
Atsakyti

Idomucia, pamenu, dar aiškino, kad vaikai nematydavo negirdėdavo, kaip ją daužydavo

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 21, 00:48)
Moteris gali klausyti tik savo vyro, jei jis yra garbingas zmogus. mirksiukas.gif

Man tai atrodo, kad moteris turi turėti savo galvą ir savo nuomonę, o ne tik linkčioti, kad ir kokiam garbingam (tas iirgi visiškai subjektyvu, pvz kurie tau garbungi žmonės, aš jų visai negerbiu, ir priešingai). Taip kad ir šeimoj su tuo garbingumu kaip čia pasakius....
Atsakyti