Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

įrodykit man, kad Baidenas ty2ia nesugalvojo i6 Afhganistano išeit, kad talibai Europą pavergtų, įrodykit!!!! 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 14:46)
<p>:) taip ir maniau, tu tiesiog neturi atsakymų smile.gif Ir baigiasi tavo žodinės diarėjos smile.gif</p>

tokia gudra, tai gal tu pamokyk ją vargšę nemokytą ir pateik į savo klausimus jai kontraargumentus. Na kad lietuviams pagalbos nereik ir kad valdžia niekada nevogė bigsmile.gif
Atsakyti

tokia gudra, tai gal tu pamokyk ją vargšę nemokytą ir pateik į savo klausimus jai kontraargumentus. Na kad lietuviams pagalbos nereik ir kad valdžia niekada nevogė bigsmile.gif

o tai kaltinant kažkuo kažkuo nereikia įrodymų, pagrindimo? Nes dabar jūs norite, kad argumentuo2iau paneigimų to, ką jūs teigėte be argumentų:) Įdomus toks procesų suvokimas, sakyčiau, bet jums būdingas :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 16:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72861466" data-time="1629292471"><div><p>tokia gudra, tai gal tu pamokyk ją vargšę nemokytą ir pateik į savo klausimus jai kontraargumentus. Na kad lietuviams pagalbos nereik ir kad valdžia niekada nevogė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o tai kaltinant kažkuo kažkuo nereikia įrodymų, pagrindimo? Nes dabar jūs norite, kad argumentuo2iau paneigimų to, ką jūs teigėte be argumentųsmile.gif Įdomus toks procesų suvokimas, sakyčiau, bet jums būdingas smile.gif </p>

bet tai jei jinai nusišnekėjo, tai turėtų būti labai lengva įrodyti, ne? vis tiek čia skaitai, kabi, tai negi taip sunku dėl mūsų?
na juk jei pasakytum, kad žemė plokščia, tai aš tau lengvai įrodyčiau, kad ne mirksiukas.gif
Atsakyti

Die die, kokios bukos 😆

Atsakyti
Montekrista, kaip žiūriu nesurenki auditorijos su savo pezalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 16:11)
nebekliedėk gal jau, kad jūsų šutvėj visos šventos
Papildyta:

parūpo ilgesni daikteliai už taviškio? biggrin.gif
Papildyta:

pakviesk į daržus padirbėt, po to nakčiai paleisk pas MK mirksiukas.gif

Pakanka kad tavo durniu laive visos protingos ir izvalgios.

Cia tokie tavo kriterijai, manai kad ir kitiems tai svarbu?

Tikslinuosi vergu naktine krypti, MK, cia butu Montevertes kurv...as?
Dar butu gerai tavo paslaugu kainorasti, ar teiki labdara?

Nieko asmeniskai, tik tesiu tai ka pradejai mirksiukas.gif
Puikiausiai zinau, eilini karta nervukai neatlaikys ir bradesi cambala mineti, juk tu be jos negali labiau nei kas kitas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 18, 17:16)
Montekrista, kaip žiūriu nesurenki auditorijos su savo pezalais  biggrin.gif

Ziu tau labai svarbu auditorija, ypac kai rasai, kad forumas yra tuscia erdve. Sau priestarauji.

Na gerai, nemaisysiu, palieku viena, paziuresiu, kokia auditorija tu sugebi surinkti.
Atsakyti
Aš, Moonte, abejoju ar tu tikrai esi is apsišvietusių žmonių aplinkos...
Normalūs žmonės, kurie vaiksto po parodas, teatrus, supranta, kad geras spektaklis, tai spektaklis su daug žiūrovų smile.gif 4u.gif

Turėk valios savo kaimo pletkinykės liežuvį kartais palaikyti uz dantų, nes nusiiiiiiiišneki tai nysusvietnai jau. mirksiukas.gif biggrin.gif Nedaryk sau gėdos.

As tik peržvelgiau akimis ir parasiau pastebejimus, einu rinkti paskutinius juoduosius serbentus. Tikiuosi dar kokius tris gerus pusbonkius naminio juoduju serbentu likerio išspausiu biggrin.gif wub.gif

O tu lodykis, lodykis...netrukdysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 rugpjūčio 2021 - 16:39
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 17:02)
<p>Die die, kokios bukos 😆</p>

nu tikrai. Prašai kitų argumentų, kai pati jų neturi. Dub dubam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 17:21)
Tikslinuosi vergu naktine krypti, MK, cia butu Montevertes kurv...as?
Dar butu gerai tavo paslaugu kainorasti, ar teiki labdara?

prie ko čia mano ne MV gi, o MK - Monte-kristos kurv...as bigsmile.gif
Atsakyti

Teiginiai gi šiukšlės buvo, ne mano😅😅😅🥰

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 18:10)
<p>Teiginiai gi šiukšlės buvo, ne mano😅😅😅🥰</p>

tu su jais nesutikai, tai argumentuok. Ir jokių šiukšlių čia nėra, o jei turi aplink save, tai apsikuopk
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 15:24)
As rasiau, hipotetiskai, kaip zmones gali dirbti ir uzdirbti. Mano mitys tam ir buvo skirtos, kad pagristi, jog uzdarbis negali buti siejamas su sukciavimu. O padejimas zmonems, nebutinai turi buti pasipelnimo saltiniu.
Apie Tapina pati zinai daugiau nei as, bent jau apie jo gebejimus uzdirbti. Cia gi paciai ziauriai aktualu buvo.
GAl pradek rupintis savimi, sumokek visus vasltybei mokescius ir skolas, kad teismo pagalba nereiketu isieskoti.
Uz tat tu blaivia galva rasai mesla. Sugebejimai neeiliniai.

O prie ko cia sukciavimas is kur tu ji istraukei, nei puse zodzio apie tai nerasiau biggrin.gif Butent neturi, bet yra.
na ir vel ne i tema....
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 16:13)
<p>įrodykit man, kad Baidenas ty2ia nesugalvojo i6 Afhganistano išeit, kad talibai Europą pavergtų, įrodykit!!!! </p>

O cia kas nors teige, kad netycia is ten isejo? lotuliukas.gif priezasties vargui ar kas izno, bet faktas, kad jis pasake, kad neturi intereso ten ir paliko sudergta sali.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 16:19)
o tai kaltinant kažkuo kažkuo nereikia įrodymų, pagrindimo? Nes dabar jūs norite, kad argumentuo2iau paneigimų to, ką jūs teigėte be argumentųsmile.gif Įdomus toks procesų suvokimas, sakyčiau, bet jums būdingas smile.gif </p>

nu pvz kad as gavau pasalpas, nenori pagristi? bigsmile.gif pazadu, jei pagrisi, as tau atsakysiu i tuos tavo klausimus, kad nebeverktum biggrin.gif
Atsakyti