Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 13:27)
nemalonu ar ne? tai gal pasiskaityk senas temas ir pasižiūrėk kiek jūsų šunauja po vieną draskėte anksčiau ax.gif
Papildyta:

atsimenam

O kodel man tai turi kelti nemalonumus, gal tik nepatogu, iskarto negali visiem atrasyti, riboja zmogiskos galimybes.

Pagaliau burba raso, kad jus visi esate tucios vietos. Geras mintis ji karts nuo karto paraso.

Siaip man patinka, Monteverte pastaruojumetu ilenda, nusilengvina, suprask kirto atgal, atkersyjo, ir pabega. Uztat karingoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugpjūčio 2021 - 12:32
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 13:00)
Klausimas, as zinuciu klastotojai uzteks smarves?

jei jau tu tokia mūsų sąžinė, tai rašyk tiksliai ir išsamiai: žinučių klastotoja-kopijuotoja nuo pirmtakės, kuri yra iš jūsų šaikos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 13:30)
O kodel man tai turi kelti nemalonumus, gal tik nepatogu, iskarto negali visiem atrasyti, riboja zmogiskos galimybes.

Pagaliau burba raso, kad jus visi esate tucios vietos. Geras mintis ji karts nuo karto paraso.

Siaip man patinka, Monteverte pastaruojumetu ilenda, nusilengvina, suprask kirto atgal, atkersyjo, ir pabega. Uztat karingoji  mirksiukas.gif

nepamirsi. Geriau trumpai visoms atsakyk nei vienai su paklodėm. Mokykis, tobulėk, kol progą čia su mumis turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 13:25)
https://www.delfi.lt.../itali...><p>ir dar n+1 kaip įvairios valstybės tam tikru metu prašo pagalbos. ir ką? </p>

tame ir skirtumas, kad Italija praso ES, o Lietuvos valdzia is zmoniu , ubagu lietuviu, kai paciu rankos milijonus zarsto is tu migrantu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 13:28)
a jau po trijų savaičių? kažkaip laikas trigubinasi pas tave biggrin.gif

meluoja, ir dar pamirsta, ka melavusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 13:36)
jei jau tu tokia mūsų sąžinė, tai rašyk tiksliai ir išsamiai: žinučių klastotoja-kopijuotoja nuo pirmtakės, kuri yra iš jūsų šaikos biggrin.gif
Papildyta:

nepamirsi. Geriau trumpai visoms atsakyk nei vienai su paklodėm. Mokykis, tobulėk, kol progą čia su mumis turi biggrin.gif

Dar negrizai is paraeliniu pasauliu? Gliukai vis dar itakoja tikrove? Na taip, kreivu veidrodziu karalysteje nieko naujo.
Papildyta:
Va ir uarda, neva negyvenanti forumu, pozityviai prisides prie gaujos.
Atsakyti
Moonte, dar klausimas būtų: tai jūs skiepijotes, ar ne? Nesuprantu kodėl manote, kad persirgote kovid? Nes jeigu skiepijotes, natūralu, kad turetu rasti antikūnių.
Ir dar:
"Kad pasigamintų aptinkamas Covid-19 IgG ir IgM kiekis, turi praeiti 14-21 d." Jūs, berods, tikrai nelauket tiek dienų.
Aš rimtai. Man įdomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 rugpjūčio 2021 - 13:10

tame ir skirtumas, kad Italija praso ES, o Lietuvos valdzia is zmoniu , ubagu lietuviu, kai paciu rankos milijonus zarsto is tu migrantu. biggrin.gif
Papildyta:
meluoja, ir dar pamirsta, ka melavusi unsure.gif

o ko prašo? praleidau, atrodo

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 14:08)
o ko prašo? praleidau, atrodo

rubu, batu, daiktu, pinigu ir t.t. biggrin.gif kaip kokia Afrikos valstybe , pati nesugebanti pasiorganizuoti biggrin.gif Ne nu sugeba issinuomoti mobilu namuka uz 750 e i menesi biggrin.gif
Atsakyti

rubu, batu, daiktu, pinigu ir t.t. biggrin.gifkaip kokia Afrikos valstybe , pati nesugebanti pasiorganizuoti biggrin.gifNe nu sugeba issinuomoti mobilu namuka uz 750 e i menesi biggrin.gif

a, nuorodą galima? To prašymo.

Šiaip žmonės visur aukoja pabėgėliams, padeda, nieko čia tokio. Bet būtų įdomu nuoroda. Oficialaus kreipimosi.

Atsakyti

https://lrv.lt/lt/na...rizes-suvaldymo

šis? kvietimas prisidėti? 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 14:07)
Moonte, dar klausimas būtų: tai jūs skiepijotes, ar ne?  Nesuprantu kodėl manote, kad persirgote kovid? Nes jeigu skiepijotes, natūralu, kad  turetu rasti antikūnių.
Ir dar:
"Kad pasigamintų aptinkamas Covid-19 IgG ir IgM kiekis, turi praeiti 14-21 d." Jūs, berods, tikrai nelauket tiek dienų.
Aš rimtai. Man įdomu

Labai geri klausimai, ir as lauksiu atsakymu, matomai bus teisus manos spejimas apie jos nesivakcinavima...

bet keisti gydytojai sakyciau su kuriais ji bendrauja... unsure.gif gal kokie imaginary? O gal tik vel eilini karta gailescio norejo, atjautos, juk nepraleidzia progos ikisti koki savo negalavima vis ne i tema..
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 14:07)
Moonte, dar klausimas būtų: tai jūs skiepijotes, ar ne?  Nesuprantu kodėl manote, kad persirgote kovid? Nes jeigu skiepijotes, natūralu, kad  turetu rasti antikūnių.
Ir dar:
Aš rimtai. Man įdomu

Todel, kad man pasake laborotorijoje ir jai paantrino pamaciusi skaicius, rezultatus, mane stebinti gydytoja hematologe, nes mano sveikata tyriama kas trys menesius, matytturi su kuo lyginti. Butent jos paskatinta as dariau antikuniu testa.

Labai viliuosi, kad patenkinau pacios smalsuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugpjūčio 2021 - 13:22
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 18, 14:17)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lrv.lt/lt/naujienos/visuomene-kvieciama-prisideti-prie-migrantu-krizes-suvaldymo'>https://lrv.lt/lt/naujienos/visuomene-kvieciama-prisideti-prie-migrantu-krizes-suvaldymo</a></p><p></p><p>šis? kvietimas prisidėti? </p>

tikriausiai, maciau kitoje formoje, bet esme ta pati, o kam taip tiksliniesi? nusiuntei jau pinigeliu Tapinui? bigsmile.gif

bet visgi idomu, kaip Tapinas tampa vyriausybes igaliotinis kazkoks biggrin.gif kazin kiek jam nubirs?
Atsakyti