QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:38)
TAi zinoma, praejus triem savaitem, po pirmo simptomu pasirodymo, nuvaziavau. Pasidariau testa, nesergu. Del to gydytojai rekomendavo pasidaryti antikuniu. Ne todel kad issiaiskinti jog sergu, nes mano simptomatika buvo lengva, o todel kad patikrinti ar tikrai sirgau covidu.
Si karta, mano parasymas yra tikrai paskutinis. Kartoti ta pati per ta pati, suprastu paskutinis kvailys.
As gizinau, su tamstos vartymu grreitai ir su pedofilija, ar kuo norspanasaus rasite sasajas.
Pastininke, zinau kad skaitysite, ta polemika, tikiuosi supratote, apie ka as rasiau ir kodel manes tai nenustebino.
Si karta, mano parasymas yra tikrai paskutinis. Kartoti ta pati per ta pati, suprastu paskutinis kvailys.
As gizinau, su tamstos vartymu grreitai ir su pedofilija, ar kuo norspanasaus rasite sasajas.
Pastininke, zinau kad skaitysite, ta polemika, tikiuosi supratote, apie ka as rasiau ir kodel manes tai nenustebino.
Tris savaites galimai platinai virusa, ir visai del to sau galvos nekvarsinai?
Kodel ne is kart testa dareisi, kur tavo pilietine atsakomybe, o dar po pasauli keliauji...
ar 3 savaites sirgdama gyvenai viena izoliacijoje?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:41)
O dar, viena.
Siandina visas dlaivas susirinko. Ale shakalai puola zovada.
As ne kamikadze.
Siandina visas dlaivas susirinko. Ale shakalai puola zovada.
As ne kamikadze.
koks puolimas ? tu elementarius klausimus , prasyma paiskinti supranti kaip puolima?
kaip tu gyvenime bendruajis su zmonem irgi visi tave puola, skriaudzia?
ale sunku bus tave karsinti....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 12:11)
SAkai.
Man tuo tarpu, polemika primena, kai durniu laivas sugebejo isskaityti sekusalini priekabiavima plakatuose.
Jus gi visi tuo iki siol isitikine.
TAigi, cia bus lygiai taip pat
Viskas baisiai banalu ir prognozuojama.
Man tuo tarpu, polemika primena, kai durniu laivas sugebejo isskaityti sekusalini priekabiavima plakatuose.
Jus gi visi tuo iki siol isitikine.
TAigi, cia bus lygiai taip pat
Viskas baisiai banalu ir prognozuojama.
o cvargeli, ka tu cia dabar nusisneki, nu nezinau jau nei vienos zinutes logiskos nebeparasai a rci atai pnuovienatves izoliacijos 3 savaites?
kas rase taip?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 12:26)
Dabar, blusinejantis savo savijautoje, atsimeni kad buvo simptomai, kaip jau minejau kuriuos nurasai sausam orui patalpoje, uosle gi nepranyko, skonio receptoriai veike.
Ar nezinojai, kad tai nera butini simptomai kornos?