Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 10:23)
šitiek pastangų dėl to kas net neįdomu? klausyk, su visa pagarba bet tu visai durna ar kaip? 4u.gif

jo ji mums visiem paklodem aiskina, kokie mes neidomus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:38)

Pastininke, zinau kad skaitysite, ta polemika, tikiuosi supratote, apie ka as rasiau ir kodel manes tai nenustebino.

Ir vel nori pasislėpti už paštininkės nugaros?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 18, 11:36)
kiek daug ilgu paasikinimu, kaip tu kazko neskaitai ir kaip tau neidomu ir kokie visi kvaili, iskyrus tave biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O dar, viena.

Siandina visas dlaivas susirinko. Ale shakalai puola zovada.

As ne kamikadze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugpjūčio 2021 - 10:43
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:41)
O dar, viena.

Siandina visas surniu laivas susirinko. Ale shakalai puola zovada.

Nesibaimink, niekas taves cia nesues, cia gi tik tuscia erdve.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:41)
As ne kamikadze.

Paziurek I mane - kamikadzes kartais išgyvena biggrin.gif biggrin.gif
Mokinkis. Geležinė kamtrybė yra raktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 rugpjūčio 2021 - 10:48
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:38)
TAi zinoma, praejus triem savaitem, po pirmo simptomu pasirodymo, nuvaziavau. Pasidariau testa, nesergu. Del to gydytojai rekomendavo pasidaryti antikuniu.

Oooo. dabar jau po 3 savaiciu? Tai ko melavot, kad po savaitės?
vartotojo įkelta nuotrauka]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 rugpjūčio 2021 - 10:50
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 18, 11:00)
As manau, mes begalinę paslaugą darome Moontės marčioms  biggrin.gif Ji persimetė ant forumo personažų, is ju siurbia energiją.
Tikekimės marčios kiek atsipūs, atsistatys psichologiškai, kol energetinis vampyras užsiėmęs kitur  biggrin.gif

as ir susimasciau kazin ar jos tokios pat kaip ji? biggrin.gif bigsmile.gif bet siaip ar taip namie ramiau turetu buti... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:05)
Parase, ta kuri net suni prie lovos su grandinemis kausto.

lotuliukas.gif cia ta kuri kitu zmoniu zinuciu neklastoja ir niekad to nedare siame forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 11:48)
Oooo.  dabar jau po 3 savaiciu?  Tai ko melavot, kad po savaitės?

Uarda, kas gali duoti garantijas, kad iterptos zinutes neklastotos?
SM forume tai jau nera faktine medziaga, po to kai pasizymejo jusu prietelka. O jus gi ja pateisinat, vadinasi, ir pati linkusi koreaguoti postus.

Oik kiek dziaugsmo, vau, "prigavo"...

TAi matuojama salyginai, nuo isvaziavimo is Lietuvos, galimai susirgau dar anksciau. Nes as esu isitikinusi, kad apsikreciau Lietuvoje, nes Prancuzijoje kontaktu su zmonemis neturejau, tad ir uzsikresti nebuvo nuo ko, o liga turi inkubacini laikotarpi. Nezinau, kaip pati, sausa sloga, man niekada nebuvo tragiska, ligos pozymis, neretai buna, bent jau man, kad net nesergant rytais nosiarykleje susirenka sekretas. Juros vanduo puikiausiai padeda atsikratyti diskomforto, as tai sieju su sausu oru patalpoje. O ir nebuvau praradusi uosles, skonio. Taigi, manau kad susirgau maziausiai pries trys savaites. O temperatura 37 pakilo jau pries dvi savaites, jei mato vienetas siandiena. Na tai gi skaidiuokite, skaiciuokite...

Siaip man patinka, tos pacios stangos, ypac kai teigiama kad forumu negyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugpjūčio 2021 - 11:09
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 10:48)
Oooo.  dabar jau po 3 savaiciu?  Tai ko melavot, kad po savaitės?

Labai nepatogius klausimus tu jai čia šiandien uždavinėji biggrin.gif

Vsio, mergiscios, as out, nesiriekit snarkiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 18, 12:06)
Labai nepatogius klausimus tu jai čia šiandien uždavinėji  biggrin.gif

Vsio, mergiscios, as out, nesiriekit snarkiai  biggrin.gif

SAkai.

Man tuo tarpu, polemika primena, kai durniu laivas sugebejo isskaityti sekusalini priekabiavima plakatuose.

Jus gi visi tuo iki siol isitikine.

TAigi, cia bus lygiai taip pat biggrin.gif
Viskas baisiai banalu ir prognozuojama.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 12:05)
1) Uarda, kas gali duoti garantijas, kad iterptos zinutes neklastotos?
SM forume tai jau nera faktine medziaga, po to kai pasizymejo jusu prietelka. O jus gi ja pateisinat, vadinasi, ir pati linkusi koreaguoti postus.

2) TAi matuojama salyginai, nuo isvaziavimo is Lietuvos, galimai susirgau dar anksciau. Nes as esu isitikinusi, kad apsikreciau Lietuvoje, nes Prancuzijoje kontaktu su zmonemis neturejau, tad ir uzsikresti nebuvo nuo ko, o liga turi inkubacini laikotarpi.

1) Jūsų atmintis smile.gif
Na aišku, kai meluojama, sunkiau viską prisiminti.

2) tAi jau " inkubacinis laikotarpis". O raset: "TAi zinoma, praejus triem savaitem, po pirmo simptomu pasirodymo, nuvaziavau..."

Geros dienos, moonte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 18 rugpjūčio 2021 - 11:19
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 18, 11:48)
Nesibaimink, niekas taves cia nesues, cia gi tik tuscia erdve.
Papildyta:

Paziurek I mane - kamikadzes kartais išgyvena  biggrin.gif  biggrin.gif
Mokinkis. Geležinė kamtrybė yra raktas.

Sakai...
OK, vadinasi tu esi skylute nuo baronkos.
TAi koks skirtumas ka tu rasai, vadinasi i tuscia veita ir kreipti demesio nereikia mirksiukas.gif

DEkui kad issaiskinaiVAdinasi teisingai pradejau daryti.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 12:16)
1) Jūsų atmintis smile.gif

2) tAi  jau " inkubacinis laikotarpis". O raset: "TAi zinoma, praejus triem savaitem, po pirmo simptomu pasirodymo, nuvaziavau"

1. Nuo siol mano bus kaip jusu, o dar kaip burba parase, kad tai tik tuscia erdve...
Kita vertus, as gi kaip tamsta pamenat MK, pradejot savo intelektu blizgeti, kad neatsakyti i uzduodama klausima, tai irgi puikus fintas, issisukti nuo nepatogaus atsakymo... TAigi, as puikiai mokausi.

2. As ne medikas, viskas yra prielaidu lygmmenyje. Tarp kitko ir medikai, nepuola gydyti be rimtu simptomu, nes nera vaistu. Per visa laika nevartojau jokio vaisto, tik juros vandeni su alaviju. Dabar, blusinejantis savo savijautoje, atsimeni kad buvo simptomai, kaip jau minejau kuriuos nurasai sausam orui patalpoje, uosle gi nepranyko, skonio receptoriai veike.

AS ne veidmaine, geru dienu nelinkesiu, o ir falsyvo palinkejimo geros dienos nepriimu, ne tas zmogus esat, cia tik tamsta taip sugebat rafinuotai sikant, dar geros dienos linketi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 rugpjūčio 2021 - 11:28

Moonte, per daug dėmesio šiukšlėms :D Jas galima tik trolinti,. nes jų smegenėlės to net nesuvokia :D

Atsakyti