QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 00:22)
Mano drauges, jei turite omenyje bobute, reakcija inspiravo, pirmine priezastis - tamstos drauges melas, kad neva as jai parasiau zinute. Bobute, pareikalavo kad ji irodytu, zinuciu klastotoja sukalstojo mano zinute,
kuri niekada nebuvo parasyta.
Iki siol forume, niekas nedare klastociu, bobute, patikejo irodymu. Jos reakcija desninga, jai budinga.
VA ir tamstos, issisukinejimas irgi budingas. Nors pastininke dybavojote,
net pedofilija jai pripaiset. Cia matyt irgi anot jusu yra ne sidergimas is zmogaus, ar ji tiesiog uzsitarnavo, toki korektiska palyginima, nes kazkoks MK, kazka padare.
Man idomu tik tiek, kad eilini karta prademonstruoti pacios dvigubu standartu taikyma. Ko verta ta jusu morale.
Kad chamiskai, dybavojote pastininke, tik todel, kad ji pateike nuoroda i nuotrauka, kur kito asmens buvo suklastotas pirminis tekstas. Nusisnekejot net iki pedofilijos.
Kai tamstos prietelka, apsimelavusi, suklastojo mano zinute, neva jos mela urincia patvirtinti. Tai tik vendeta, mislingajai MK. O prie ko cia as?
Oi jau dabar taip dainuoji
,
gi tada rasei, kad tokia zinute tikrai rasei tik ne man Manau, visi ta labai gerai atsimena. Ir tenai diskutujant tu net panaudojai tuos pacius zodziusi tiesiai bobutei. Tu tada dar melavai, kad zinai, kodel bobute nepasijungia i foruma, matai kaip grista bunmerangu viskas, kai meluoji. Oi kaip trumpa atmintis, kai patogu
bet zinai kiti zmone stai prisimena gi viska
nu ir vel meluoji dare, tik ne taip profesionaliai
be to as tik pajuokavau, ne is kart ir pasakiau, kad viska padariau as, pora dienu tik gal pasijuokiau, nes labai jau abi audringai suregavot su bobute, planas buvo ta pacia diena pasakyti. O va tamstos drauge cambala padirbineja zinutes ir i akis meluoja ir tu nei puse zodzio del to nesakei ir tai pamirsai?
Dar vienas melas, tik is vis buves dabar ir pamirsti tai vargu ar kam iseitu. Palyginimas buvo ne pastininkes su pedofilija, o jos vartymasis padarius negera darba su bet kokio nusikaltelio vartymusi, tame tarpe ir pedofilo.
MK tai montekrista, kaip suprantu, nes ir jos vardu buvau sukurusi zinute, tik ji taip neapsigedino kaip tu, is kart pasake, kad tokios nerase ir tiek, ka ir tu galejai padaryti. Matomai ji skirtingai nuotaves nepletkina per az. Tavo vartymasis ir bobutes neadekvatumas ir sukele visa ta skandala ir buvo labai juokinga. O dabar siunti, vietoj to kad apgalvotum savo veiksmus, bandai ant kazko issilieti.