As pakartosiu , nes Moontė apsimetė, kad nematė :
As manau, mes begalinę paslaugą darome Moontės marčioms Ji persimetė ant forumo personažų, is ju siurbia energiją.
Tikekimės marčios kiek atsipūs, atsistatys psichologiškai, kol energetinis vampyras užsiėmęs kitur
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 18, 11:06)
Dėsi į krūmus?
Man tu neidomi, palauk eiluteje, va buvo uarda, dabar Monteverte, gal kada nors ir susirasysim
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:11)
Man tu neidomi, palauk eiluteje, va buvo uarda, dabar Monteverte, gal kada nors ir susirasysim
Perpildysi savo juodą sielą mamkų energija?
Na...mes greit atsistatome, svarbu tavo marčios saugios bus geras pusdienis.
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 11:09)
psichinė cambala
Papildyta:
jei tu galvoji, kad visi sportuojantys tupi, tai pati tokia ir esi
eik tu, jau ir leidimus dalini? Antra Šimonytė?
Papildyta:
jei tu galvoji, kad visi sportuojantys tupi, tai pati tokia ir esi
eik tu, jau ir leidimus dalini? Antra Šimonytė?
TAi jau viskas, nervukai neatlaike, prasivardziuoti pradejai. OK. CAmbalai alternatyva psichine MOnteverte. Ir ka...
Tu rimtai kad as kazka ten apie tave galvoju kai pikiruojuosi. Nejuokink.
Ir vel, prasivardziuoja, nervukai psichines Montevertes netaliko. O dar cambala kaltina.
Papildyta:
Ka ir rasiau, prie zovados is durniu laivo prisijunks ir uarda. Sunauja visada kaifa gaudo drodami viena asmeni. Slabakai.
O durniu laivo kapitone, vis naujas strategijas kuria, kad sunaujai tepres daugiau puolimui butu, va marcias mano nabagai gaileti pradejo. Nugis neuzdrausi, ju pzityvumo pliupsniams.
QUOTE(Moonte @ 2021 08 11, 14:53)
Jauciu susirgau covidu, ryt eisiu darytis testa.
Tik neskubekite dziaugtis, mirti nesiruosiu, simptomatika kaip persalus, tai TESIASI VISA SAVAITE.
Tik neskubekite dziaugtis, mirti nesiruosiu, simptomatika kaip persalus, tai TESIASI VISA SAVAITE.
QUOTE(Moonte @ 2021 08 16, 23:20)
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:59)
Žiūriu datas
08/11d. sirgot jau savaitę covidu. Tai kadangi teiget, kad sirgot dvi savaites, tai: 11d+7d.=18 d.
08/16 jau vaziavot su draugais.
Tai vaziavot sirgdama?
Ooooooo, koks atradimas....'marčios' Moontei yra skaudi tema
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 11:16)
Žiūriu datas
08/11d. sirgot jau savaitę covidu. Tai kadangi teiget, kad lengvai sirgot dvi savaites, tai 11d+7d.=18 d.
Tai vaziavot sirgdama?
08/11d. sirgot jau savaitę covidu. Tai kadangi teiget, kad lengvai sirgot dvi savaites, tai 11d+7d.=18 d.
Tai vaziavot sirgdama?
Na ir, penktadieni is ryto padarytas covido testas, vakare su draugais, ta proga kad gavau neigiama atsakyma nulekem iki tarpeklio.
Skaicuok, skaiciuotoja toliau
Jei ka, SI pirmadieni, natikuniu testas buvo daromas, tik tam, kad patikrinti kuo istikruju sirgau.
SEkmes ieskant subineje slieku.
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:18)
Na ir, penktadieni is ryto padarytas covido testas, vakare su draugais, ta proga kad gavau neigiama atsakyma nulekem iki tarpeklio.
Jei ka, SI pirmadieni, natikuniu testas buvo daromas, tik tam, kad patikrinti kuo istikruju sirgau.
taip išeina sirgdama vaziavot. Abejojot, kad testas neigiamas, net tyrimą daretes. Bet tai neatbaidė susitikti su draugais. Žiauru.
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 11:24)
taip išeina sirgdama vaziavot. Abejojot, kad testas neigiamas, net tyrimą daretes. Bet tai neatbaidė susitikti su draugais. Žiauru.
Tai sakot neigaimas atsakymas, yra ligos pozymis. OK.
OK. Pati "medike", geriausiai zinote.
Man ziauriau, kai motera, kuri neva tegia, kad ji negyvena forumo, lekia i sunu veisykla skustis. Gruzina niekuo neusisjusius zmones.
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:28)
"Kodėl neigiamas COVID-19 testo atsakymas kartais gali meluoti?"
Paskaitykit. Aš sirgdama kojos iš namų neiskelciau. Nekalbant apie važiavimą su draugais
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 11:24)
Parasau apskutini karta, jei nesuprasi vadinasi nesupratai. Kaip Icomucia smegenu turio nematuosiu.
Testas buvo daromas, tam kad zinoti pasekmes, galimas rizikas sveikatai. Bet tamsta to gi nesuprasit, kodel hemotologiniam ligoniams tai svarbu.
Laukiu eilinio vartymo
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:28)
Tai sakot neigaimas atsakymas, yra ligos pozymis. OK.
Man ziauriau, kai motera, kuri neva tegia, kad ji negyvena forumo, lekia i sunu veisykla skustis. Gruzina niekuo neusisjusius zmones.
Peršoki nuo nepatogios temos visiskai I kita temą. Žinomas triukas