Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 18, 10:33)
Tam reikia tureti bent kelis gramus smegenu.

Turedamas tona ju, negebi suvokti, kad kiekviena karta bandydamas man ikasti, pats sau pakenki. Todel, rasyk, rasyk...
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 10:34)

popc1.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 17, 12:17)
Va dabar pagalvojau, nors vienas skiepytas ant neskiepyto blogo parase, vien todel kad jie nepasiskiepyjo?

ir vėl skaitai užsimerkus? ar šlangu apsimeti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:34)
Slabo, as ji nupirkau gi, kiba pamirsai.

Dvasingoji, na viska suprantam aapie pirkimus. Dar papasakojai, kokius dar pirkai zmones ir kaip.
O taip realiai susitikus su tais nupirktais ir parodzius tamstos rasliava, tai manau atsirugtu tamstelei nesugebejimas liezuvio laikyti uz dantu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:30)
Ne mano testas buvo ne teigiamas, kaip jau minejau simptomatika buvo lengva, daugiau primine sloga. Todel, dariau kita, kad suzinoti antikuniu kieki, kad isitikinti sirgau covidu, ar sloga, jausti sloga dvi savaites, kazkaip persalimui daugokai. Antikuniu turimas tkiekis issklaide visas abejones, istikro sirgau covidu, nors jei kas man leistu rinktis, rinkciausi persalma.

Neketinu testuotis, nera poreikio.

O nesiizoliavote?
Tai gal persirgot anksčiau? Ne dabar.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 10:23)
šitiek pastangų dėl to kas net neįdomu? klausyk, su visa pagarba bet tu visai durna ar kaip? 4u.gif

Mano pastangos, ne todel kad idomu, o todel kad man patinka durniu i jo balute murgdyti.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 10:37)
O nesiizoliavote?
Tai gal persirgot anksčiau? Ne dabar.

Nezinau, tai jus viska geriau zinote, nei as.
Lietuvoje, simptomu nebuvo. Prancuzijoje pasireiske.

Kodel manau kad apsikreciau Lietuvoje, nes Prancuzijoje, pries atsirandant simptomams, artimu kontaktu nebuvo, mano namelis stovi atokiau civilizacijos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 17, 13:24)
<p>pamiršai, kaip kadaise pati čia rašei, kad vyras grubus? biggrin.gif Sapneli tu sapneli.</p><p></p>

kad ir tu tą patį rašei UMD apie saviškį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2021 08 17, 14:49)
Tai nėra normalu kad dirbantį žmogų stumdytų, spardytų, mėtytų į jį akmenis, koliotų. Civilizuotoje valstybėje tai netoleruojama.
Gal jums ir normalu jūsų darbe, kad ateina ir iškolioja ar "truputį " paspardo. Lietuvoje tai nėra normalu.

Civilizuotoje valstybėje netoleruotina, kai valdžia grasina, baugina ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 18, 10:37)
Dvasingoji, na viska suprantam aapie pirkimus. Dar papasakojai, kokius dar pirkai zmones ir kaip.
O taip realiai susitikus su tais nupirktais ir parodzius tamstos rasliava,  tai manau atsirugtu tamstelei nesugebejimas liezuvio laikyti uz dantu

Ir vel kvailys raunasi, paskui vel moralizuos del rietenu, na matyt malonu pastoviai zodziais i marmuze gaunant.
Protingasis, tave aparpuolis istiko pamacius kilimo kaina, bezdejai savaite ta tema, taigi, susilaikysiu, o tai dar gala gausi, reiks uz toki solidu, protinguoli, kaip tu atsakyti, kaip uz neva gera.

Butinai, tarp kitko, jie karts nuo karto skaito tavo postelius, tu pameni kaip tas kuris neva pirktas tave pavadino, as nekartosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 10:42)
Mano pastangos, ne todel kad idomu, o todel kad man patinka durniu i jo balute murgdyti.
Papildyta:
Nezinau, tai jus viska geriau zinote, nei as.
Lietuvoje, simptomu nebuvo. Prancuzijoje pasireiske.

Kodel manau kad apsikreciau Lietuvoje, nes Prancuzijoje, pries atsirandant simptomams, artimu kontaktu nebuvo, mano namelis stovi atokiau civilizacijos.

Tai nesiizoliavote?
Nes rasete, kad su draugais susitikot.
12 rugpjūčio rasete, kad savaitę jau sergat, tai su draugais susitikot sirgdama? Kadangi rasete, kad sirgot dvi savaites, tai pasveikot maždaug tuo laiku, kai susitikot su draugais. Jeigu taip, tai neatsakinga lb, moonte.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 17:23)
aš puikiai jaučiu skirtumą tarp asmens ir personažo (kitaip čia nebūčiau ir tiek apie save nekalbėčiau), bet mane domina to skirtumo niuansas: kai žinoma tavo kaip asmens tapatybė ir iš jos tyčiojamasi - anonimiškai?

bet kas forume gali įdėti kažkieno vardo ir pavardę ir pasakyti: čia aš. Neraukiate to? Tikra tik tai, kas bent notaro patvirtinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 18, 10:29)
tai va. Čia jums ne prieš savus šokinėti ir grasintis. Darykit išvadas. Ar ne savu šlykščiu elgesius prisitraukiat nelaimes?

Tarytum pacios neitakos si situacija. Ar ne del pacios slykstaus elgesio...

TAi daryk isvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 11:48)

Butinai, tarp kitko, jie karts nuo karto skaito tavo postelius,

tu tiek buka, kad nesupranti teiginiu ar ka?

Parodyk tiems zmonems savo atviravima, kaip tu juos nupirkai...
Ypatingai tam kuris "istikimas kaip suo"...

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 18, 10:49)
Tai nesiizoliavote?
Nes rasete, kad su draugais susitikot.
12 rugpjūčio rasete, kad savaitę jau sergat, tai su draugais susitikot sirgdama? Kadangi rasete, kad sirgot dvi savaites, tai pasveikot maždaug tuo laiku, kai susitikot su draugais. Jeigu taip, tai neatsakinga lb, moonte.

Man patinka, bent jau tokspeliuko kerstas, kai moralizuoja asaba pasizymejusi katino morale.

Na ziurekit datas, kada susitikau.
Juk viska aiskiai parasiau.
DAr numatykite ir laika, kada buvo tyrimai priduoti, per koki termina jis atliekamas.

TAigi, ko vetas jusu moralas... mirksiukas.gif
Atsakyti