Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 22:06)
Paverkim abidvi apsikabinę, pagodokim godas apie mane vargšę....

Eik parymok prie langelio, pražiūrėk akeles belaukdama, kol tavo kirstukas parsiridens namolio, gal nesijausi tokia vieniša😁
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 22:06)
Eik tu, visai nesimato to giliuko pas jį. As verkiu, verkiu, va galvoju gal gyvunu fermą uzsivwisti, kad negalvociau apie giliukus...

Geda prisipazinti, kad savigarbos pas save ne su ziburiu nesurastum?
Papildyta:

Paverkim abidvi apsikabinę, pagodokim godas apie mane vargšę.... cray.gif

O tai kaip čia, lašiniais apaugo, kaip ir tavo pizokas? Galvok negalvojus, vistiek tavęs jau seniai niekas nedulkino

Kaip matau, šizofrenija bujoja pas tamistą😁
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 08 17, 21:09)
Eik parymok prie langelio, pražiūrėk akeles belaukdama, kol tavo kirstukas parsiridens namolio, gal nesijausi tokia vieniša😁

A palaikysi man kompaniją? A, drauge?

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 08 17, 21:12)
O tai kaip čia, lašiniais apaugo, kaip ir tavo pizokas? Galvok negalvojus, vistiek tavęs jau seniai niekas nedulkino

Kaip matau, šizofrenija bujoja pas tamistą😁

Oi pizokas tas mano pizokas...tiesiog medumi pateptas biggrin.gif
Nori paziureti kokis ans paliko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 21:18
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 12:48)

Ka testas parode, kad nesergi? Per savaite nepraeina JOKS virusas, toliau gali uzkresti kitus... mirksiukas.gif
Papildyta:

jum visada taip sunkiai sekesi suprasti lietuviu kalba ar cia skieppo paskeme? unsure.gif

O tiek kalbėjo: korona man. O pasirodo jokia korona neserga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 21:37)
Teisinė ir faktinė segregacija ne visada būna tapati, anglų kalbos mokytoja mirksiukas.gif

As to ir neneigiau, as kalbu apie konkretu Lietuvos rezimo atveja.
Jei isigalios rugsejo 13 apribojimai tai segregacija Lietuvoje bus ir faktine ir teisine. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 21:38)
Ou.. dabar as galvoju...mano vyras mamkose babajus.. ryžas...  biggrin.gif , kiek atsimenu, tai yra tuo tikinčių. Ar man gaila - tegul tiki, idomiau dar netgi, kai mano melais patikima  biggrin.gif

turetum paduoti i teisma lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastininke, malonu, kad radote su moonte šiandien tema diskusijai. Man visada patinka būti dėmesio centre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 17, 22:40)

Nenustebciau, jei nei nebutu pasiskiepyjusi, tik nefasonas taip sakyti siais laikais, nes kas vacinated tik tas educated ant Lietuvos, nors elementaraus pokalbio nesugeba vesti is kart pasiteisinimai tik ne su tavim, tik ne tau, as moku bet nerodysiu ir panasus briedas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 08 17, 22:40)

Tai zinoma, kad nesergu, tamstos malitvom, pasveikau mirksiukas.gif

Cia tik Jusu veidrodziu karalysteje, jei zmogus parase kad serga vadinasi susirgo ta diena.

Pasidziaugiau savimi, kad nesureagavau i uardos palinkejimus sveikti, falsyfka ir yra falsyfka net su savo palinkejimais.
Tiek to, sudmuses.

QUOTE(uarda @ 2021 08 17, 22:49)
Pastininke, malonu, kad radote su moonte šiandien tema diskusijai.  Man  visada patinka būti dėmesio centre  biggrin.gif

Sia proga parasysiu atsitikima.

Gyveno kaimuki, tokia nestamantna ant protelio. Tevai del to, negalejo ana istekinti. Karta, atbego visa suplukusi is pamiskes, laiminga... Giriasi motinai, kad ja bernai pakibino. Motina pasidziauge, negi Dievas jos maldas isgirdo. Teiraujasi dukraites, na ir kaip anie ja kibino. Tai ta visa laiminga, papasakojo, kad kai ji ejo pamiske anie ja meslu apmete.

Taigi toks tas demesys, ale malonus kai kam...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 23:01)
Nenustebciau, jei nei nebutu pasiskiepyjusi, tik nefasonas taip sakyti siais laikais, nes kas vacinated tik tas educated ant Lietuvos, nors elementaraus pokalbio nesugeba vesti is kart pasiteisinimai tik ne su tavim, tik ne tau, as moku bet nerodysiu ir panasus briedas...  biggrin.gif

As irgi nenustebau perskaicius pirma sakini mirksiukas.gif
BAisiai desningas ir ziauriai daug pasakantis apie rasytoja.

Tiek to, uzleidziu vieta, paciu tuiningam pokalbiui, matau pastininke isejo, atejau tik del jos, nes puikiai zinau kai sunauja zovada puola.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 rugpjūčio 2021 - 22:27
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 22:41)
Geras klausimas. Einu atostogų 4u.gif

Eik ir malonu butu daugiau nebendrauti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 17, 23:21)
Eik ir malonu butu daugiau nebendrauti.

Tarytum tau kas pistoleta, prie smilkinio laiko, vercia bendrauti...

Smelyno razborkes, bamblys supyko ir parode liezuvi, isejusiajam.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 18, 00:24)
Tarytum tau kas pistoleta, prie smilkinio laiko, vercia bendrauti...

Smelyno razborkes, bamblys supyko ir parode liezuvi, isejusiajam.

Kas tavo nuomones klausia? Eik pasimelst Lanzbergiui, nors tau tas pats kam jau su angelais sneki...

Bobute tau antru galu fotkiu parodys, tai idomiau gal kai kam, nei politika, gero laiko
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 08 17, 23:18)
1) Tai zinoma, kad nesergu, tamstos malitvom, pasveikau  mirksiukas.gif

Cia tik Jusu veidrodziu karalysteje, jei zmogus parase kad serga vadinasi susirgo ta diena.

Pasidziaugiau savimi, kad nesureagavau i uardos palinkejimus sveikti, falsyfka ir yra falsyfka net su savo palinkejimais.
Tiek to, sudmuses.
2) Sia proga parasysiu atsitikima.

Gyveno kaimuki, tokia nestamantna ant protelio. Tevai del to, negalejo ana istekinti. Karta, atbego visa suplukusi is pamiskes, laiminga... Giriasi motinai, kad ja bernai pakibino. Motina pasidziauge, negi Dievas jos maldas isgirdo. Teiraujasi dukraites, na ir kaip anie ja kibino. Tai ta visa laiminga, papasakojo, kad kai ji ejo pamiske anie ja meslu apmete.

1) tai kad prieš kelias dienas darete tik testą, dar sirgot. O vakar jau kažkur vaziavot. Tai kaip čia izoliacijos nesilaiket? Ar kaip?
2) atsitikimas iš asmeninės patirties? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 rugpjūčio 2021 - 22:41
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 17, 23:28)
Kas tavo nuomones klausia? Eik pasimelst Lanzbergiui, nors tau tas pats kam jau su angelais sneki...

Bobute tau antru galu fotkiu parodys, tai idomiau gal kai kam, nei politika, gero laiko

Analogiskai, o kas tave klause, senas marazmatike, negebantis atsiminti savo oponentu politines paziuras?

Zinai, as ju niekada nestudijavau, kazkaip neidomu buvo, mano kompe isjungtos rekalamos, tad paveiksliuku tik adresus rodo, o tu matau su padidinimo stiklu idemiai ziurejai. Tai ir ziurek toliau, ar gaila.

Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 08 17, 23:38)
1) tai kad prieš kelias dienas darete tik testą, dar sirgot. O vakar jau kažkur vaziavot. Tai kaip čia izoliacijos nesilaiket? Ar kaip?
2) atsitikimas iš asmeninės patirties? smile.gif

A tai dabar jau matai postus?
Ir as turiu atsakyti, kai pati neatsako.

Na ir kaip, tartiufo anuke, kaip tau kalstotojos darbeliai?
Atsakyti