Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 21:17)
na mano nesupratai, burbos skaityk, pati susiraks, nu nebuk tokia tamsuma.... unsure.gif

Burbos citata yra tik žodžio reikšmė, nekalbanti nei apie teisinės, nei apie faktinės segragacijos principus, kuriuos aš jums noriu išaiškint. Turbūt tikrai beviltiškai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 17, 21:18)
Kad jus aplamai nusisnekat... Segregacija yra segregacija, nepriklausomai arsegregacijos pozymi imanoma pakeisti ar ne.
Jus to nesuvokiat o bandot kazka i pievas irodinet.
Tai moteru segregacijos talibanas irgi gal nedaro, jos gali lyti pasikeist... Nenori - taii ju pasirinkimas

Ar pats bent suprantat, ką čia rašinėjat ir apie ką aš kalbu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 rugpjūčio 2021 - 20:30
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 20:25)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
as spurgas ir zagarelius kepdavau mokyklos tokiai sventei, labai patikdavo.  Blynus pas mus pranzuzai kepdavo. Bet siaip kai pamatai tai labai daug saliu turi labai panasius maistus. Libanieciai kepa kazka panasaus i musu ceburekus, tik be mesos viduje, Nigerijoje gerima si musu gira labai panasi  ir t.t.

O kaip pas jus Uk del apribojimu ar yra kokie, jei esi neskiepytas?

Tai as ir pagalvojau - su varške blyneliu ir grietine su uogiene, nelabai kas daro gal biggrin.gif

Jokiu kolkas apribojimu nėra. Darbovieteje is karto pasake persusirinkima, kad jokiu 'tik skiepyti dirbs' nebus. O visa kita man neidomu. Apie mano negalejima jie zino - oficiqliai nusiunciau ligonines dokumentus, taip kad bet kokiu atveju judinti manes negales, jei kas pasikeis.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 08 17, 20:17)
Ką padarysi, smegenys pragertos, tai ir nerandi😂

Moontė paverkė ir paprašė palaikymo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 20:35
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 21:26)
Burbos citata yra tik žodžio reikšmė, nekalbanti nei apie teisinės, nei apie faktinės segragacijos principus, kuriuos aš jus noriu išaiškint. Turbūt tikrai beviltiškai.

Tai ir to uztenka, jei turi smegenis, mano citata praplecia paaiskinima sio proceso visuomeneje, jei nesupranti anglu tai taip ir sakyk. Tu sakai kad zmoniu atskyrimas pagal tam tikra pozymi, siu ometu kas nesivakcinuoja, ir atemimas is ju pilietiniu zmogisku teisiu nera segragacija, kai akivaizdziai tau pakisama po nosim citatos parodo, kad yra.
Teisiskai ir faktiskai tai yra segregacija. Tavo vartymaisi siuo atveju niekaip nepades.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 08 17, 21:20)
Ką ji gali suprast, jei anglų kalbos nemoka

tai, kad ji man rašė, kad yra anglų kalbos mokytoja ir ne tik mokyklos pradinukams dėsčius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 21:29)
Burbos citata yra tik žodžio reikšmė, nekalbanti nei apie teisinės, nei apie faktinės segragacijos principus, kuriuos aš jums noriu išaiškint. Turbūt tikrai beviltiškai.
Papildyta:

jis tai labia gerai supranta, o va tu panasu visai nesupranti,nei terminu, nei teises.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 21:34)
Tai ir to uztenka, jei turi smegenis, mano citata praplecia paaiskinima sio proceso visuomeneje, jei nesupranti anglu tai taip ir sakyk. Tu sakai kad zmoniu atskyrimas pagal tam tikra pozymi, siu ometu kas nesivakcinuoja, ir atemimas is ju pilietiniu zmogisku teisiu nera segragacija, kai akivaizdziai tau pakisama po nosim citatos parodo, kad yra.
Teisiskai ir faktiskai tai yra segregacija. Tavo vartymaisi siuo atveju niekaip nepades.

Teisinė ir faktinė segregacija ne visada būna tapati, anglų kalbos mokytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 21:25)
o kokie zmones ir pati pirma zinute atejus  biggrin.gif

Kas tave kalbino, šmara?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 20:35)

Ou.. dabar as galvoju...mano vyras mamkose babajus.. ryžas... biggrin.gif , kiek atsimenu, tai yra tuo tikinčių. Ar man gaila - tegul tiki, idomiau dar netgi, kai mano melais patikima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 21:29)
Papildyta:

Paštininke, ar jūs nepavargstat su nepagydomais beviltiškais debilais bendrauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 17 rugpjūčio 2021 - 20:40
Šunį iš kennel paleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 21:31)
Moontė paverkė ir paprašė palaikymo?  biggrin.gif

Kaip matau, šizofrenija bujoja pas tamistą😁
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 08 17, 21:39)
Paštininke, ar jūs nepavargstat su nepagydomais beviltiškais debilais bendrauti?

Geras klausimas. Einu atostogų 4u.gif
Atsakyti