Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:25)
ne, ne fotošopas, o montažas paprastasis. Kur įrodymai, kad pirmiau šitaip mitinguotojų iš pradžių apstumdytas žurnalistas (vyrų ir moterų) paskui dar aprėktas mitingo organozatorės tiesiog neprarado savitvardos? Tikrai nesakau, kad tai gerai, teisėta: ne!

O bet tačiau Idomucia, SM rašantį, kad mušė savo žmoną ir atmatomis vadinantį savo vaikus - suprantat. Šiandien man jis ir žodžio "apžioti"  reikšmę  bandė nurodyt... Bet čia viskas gerai, ar ne?

na ne nemontazas, as maciau visa video, tik dabar nerandu, jei rasiu ikelsiu, bet zinoma tu vis tiek rasi pateisinima....ir uztenka logikos, kadapamatyti, koks siuksle yra tas zurnalistas, prie bet kokios situacijos, kodel jis turejo stumti taip moteri? jei neturi savitvardos, lai gydosi, o ne toki darba dirba. Tai nereikai gal tu zurnalistu sventaisiais tapyti, kad juos vargsiukus kas skriaudzia...nelabai toks vargsiukas kad nuskriausti...

o ci avisia ne prie ko prie zurnalistu istorijos, nekreips i pieva temos....
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:26)

Manau, kad teatras tai buvo kažkada - ne tokiais intensyviais socialinių tinklų laikais.

Ech...nebus jau tokio teatro...nebus.
Po musu suejes moteru kontingentas - verkt norisi. Atrodo desimtmetis tik skirtumas, o koks didziylis skirtumas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 16:27)
O Burba ir tave jau pridave, as irgi laukiu interpolo ant slenkscio uz chuliganizma supermamku forume lotuliukas.gif Vienu zodziu neliudna bus sedeti lotuliukas.gif

Trumpo proto individai gali pabandyti, bet jos net neisivaizduoja ka cambala gali sugalvoti. Jos uzmirsta, kad sunys kartais kanda ir seimininkams.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:55)
O Lutukė kaip tada? Ji puikiai žino mano vardą ir pavardę ir tyčiojasi iš manęs, MANO negalią neigdama.
Jetau, kaip aš norėčiau, kad taip ir būtų...

Ka tu cia nusisnkei, ir is kur as zinau?? doh.gif Kad ikelei tariamai savo knyga ant kurios buvo dvi pavardes? ir manai patikesiu, kad viena is autoriu tu? nesvaik, su tokiu bukumu ir teksto nesupratimu, tu nei rasinelio mokykloje neparasytum biggrin.gif
Galu gale, net jei butum viena is tu moteru tu, is kur man zinoti kuri? ir galu gale kas man is tavo pavardes, ten nebuvo kokios zinomos moterys ant tos knygos.

Paprasciausiai, tau aiskiai pasakiau, kad as tavim netikiu, nes tu melage. Nezinau , nei kas tu, nei kaip gyveni, nei tavo sveikata, nei man idomu. As nediskutuoju cia atsizvelgdama i asmenis. Cia anoniminis forumas ir taip i ju ziuriu.

Cia pati kisi ta negalia prie kiekvienos progos, ir kaltini kitus, kad tave kas izeidineja del to, tai ne tik zema, bet ir kvaila, nes cia nei vieno fizines galios ar negalios niekaip neitakoja bendravimo siame forume.
Jei tu rimtai turi negalia, tai as isivaizduoti tik galiu, kaip gyvenime kimbi i atlapus uz tariama tavo diskriminacija, jei net cia ja kisi.

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 17:17)
Nejaučiu skirtumo, kai anonimas kalba apie mano (žinodamas vardą ir pavardę)  kūno patirtis - konkrečiai, apie neįgalumą.

Ne, aš vis dėlto tuo pasidomėsiu.

gera byla butu, anoniminis foruma narys, netiki, kad kitas forumo narys turi negalia, nes mano, kad jis melagis, kazin koks butu BK straipnis....

nu jus jau grynai suteletabejot, atsijunkit gal nuo forumo biski, i pasuali sugriskit, o jau visai jum stogas nuvaziaves doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 17:18)
Tada tau nereikia tureti niko, tik varda ir pavarde rasyti, nes tu nejauti skirtumo.

Igyk imunitetą pries eidama ten, kur tave gali kasti. O kad cia kandama -tu labai gerai zinai. Nebuk mazochistė. Neik i mamkas apnuoginta siela ir tuo, kuo esi gyvenime. Cia yra teatras. O mes visi - sudegusio teatero aktoriai

Kad niekas nekanda, pacios krenta kaip lapes ant kelio ir apsimeta mirstanciom, o kai pasakai, kad tai teatras, baisiai isizeidzia biggrin.gif
Butent viskas cia teatras ir taip ziuriu i visus narius, skaitau ju zinutes, o ne bandau ten kazka atkapstyti is ju gyvenimo. Na kelis pamaciau suzinojau, bet tai bendravimui itakos neturi...
Atsakyti
As turiu omenyje, kad jei gqlvoji, kad tave kanda, tai visada turek omenyje, kad tai personazai ir tu personazas.
As tiek esu cia pris8melavus, kad jei kas ka primintu, tai jauciu stebeciausi is kur tokia mano fantazija prasirėžia biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 16:48)
Na kelis pamaciau suzinojau, bet tai bendravimui itakos neturi...

Dabar pagalvojau...o kokio charakterio personazus gali itakoti tokie dalykai? Idomu pamatyti jų psichologini paveiksla.

O...niekada apie tai nepagalvojau...reiketu pasigilinti I tai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 17:51)
As turiu omenyje, kad jei gqlvoji, kad tave kanda, tai visada turek omenyje, kad tai personazai ir tu personazas.
As tiek esu cia pris8melavus, kad jei kas ka primintu, tai jauciu stebeciausi is kur tokia mano fantazija prasirėžia  biggrin.gif  biggrin.gif

Butent, tai tam ir yra anoniminis forumas, destyti savom mintim, o ne susipazinti , suzinoti kito zmoguas asmenini gyvenima...is tikruju taip galima objektyviau, nuosirdziau bendrauti tam tikromis temomis, nes nelieka socialiniu roliu, kaukiu, gyvenime gi taip nebendrautume, garantuoju.

O del tu isizeidimu, kandimu, tai yra toks auku mentalitetas, zmones, kurie nesugeba prisiimti atsakomybes uz savo jausenas, ir tiek. Tokie nuolat jaucia atsakomybe uz savo jausmus, emocijas, busenas....
Man juokinga net nuo minties, jei kas isivaizduoja, kad mane cia puola, izeidzia ar kanda ar is vis kazkokia itaka daro.

O del teisiniu dalyku, tai max kas galetu buti, tai uzdrayti si foruma, nes cia visai palaida bala, bylos nariam del cia tariamu izeidinejimu, daugiau nei juokingos...net realiam gyvenime del to bylu neimanoma butu iskelti.
Atsakyti
Tai gerai, jei jau isizeidusios taip nori, tai mes pradesime akciją 'Panaikinkite Supermama.lt'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 17:04
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 18:02)
Tai gerai, jei jau isizeidusios taip nori, tai mes pradesime akciją 'Panaikinkite Supermamas'.

Na, manau, jei teisesauga rimtai pasidometu, tai forumas arba baudas gautu arba butu priverstas uzsidaryti, kaip kad Cukriukas aiskinosi Jav senate, del nevaldomu tam tikru fb postu. Nezinau tiksliai visu socialiniu tinklu istatymu, bet, manau, vis griesciau i viska ziurima.
O as asmeniskai uz zodzio laisve, kas kaip nori tas taip kalba, galu gale i tokius forumus visi pasijungia savanoriskai, bendrauja savanoriskai....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 17, 17:48)
Jei tu rimtai turi negalia, tai as isivaizduoti tik galiu, kaip gyvenime kimbi i atlapus uz tariama tavo diskriminacija, jei net cia ja kisi.

Be abejo! Mažai nepasirodo mirksiukas.gif

O visa kita lai peržvelgia mūsų teisininkai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 18:18)

Net neabejoju... unsure.gif
As ne elitas, as neturiu savo teisininku lotuliukas.gif Jau tu aiskinikis, man ir taip viskas aisku... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 19:18)

Ir ko stebesi, kai jusu nekencia ir nenori tureti jokiu reikalu?

Podruzkes, transeksualkos irgi zenge tuo keliu... Paskuii gali vienos virti savose sultyse.

Jei patinka tiesiog estis su visais, tai cia dar kitoks atvejas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 17, 19:36)
Ir ko stebesi, kai jusu nekencia ir nenori tureti jokiu reikalu?

KAS su mumis nenori turėt jokių reikalų? Konkrečiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 20:40)
KAS su mumis nenori turėt jokių reikalų? Konkrečiai? bigsmile.gif

Pazinojau tokia podruzke... is Austrijos... Irgi isivaizdavo, kad teisininkai jos gyvenimu pasirupins. Manau viena dabar. Zmona paliko. Bandrauti nemalonu, nes daugiau nieko galvoje nera tik teisiu kachalinimas...
Mane dar moke kaip teises kachalint...

As jai sakau, kad jei kas nors nores nepriimt i darba - tai nepriims. Nesakys, kad nepriimam del TS - suras del ko. O kitur aptarnaus taip, kad pati nenoresi ten but.

As nesakau, kad nereikia kovot su aiskia neteisybe... Bet reikia jausti saika ir suprasti kitus zmones
Atsakyti