Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 16:58)
Argi ji tave pavadino tavo vardu? Tu xia personazas ar tikras zmogus?

Ir ką, kad nepavadino? Bet ji jį žino, o aš jos nežinau. Ir tyčiojasi ne kaip iš personažo, bet kaip iš asmens.

O aš, kas yra Lutukė, kol kas nežinau.

Supranti, SM atsiranda nelygi "anoniminė" komunikacija. Ir mudvi esam to liudininkės.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:03)
Ir ką, kad nepavadino? Bet ji jį žino, o aš jos nežinau. Ir tyčiojasi ne kaip iš personažo, bet kaip iš asmens.

O aš, kas yra Lutukė, kol kas nežinau.

Supranti, SM atsiranda nelygi "anoniminė" komunikacija. Ir mudvi esam to liudininkės.

Nu ir kas, kad zino. Ji taves tavo tikru vardu nepavadino. Ji tuscios erdves nesumaise su gyvenimu.
Tau norisi tuo tiketi, kad kazkas is taves tyciojasi ne kaip is personazo -tu tuo ir tiki.
Kodėl, galvoji, man kaip zasiai vanduo nuo plunksnu, teletabių dergimasis ant manęs? Todel, kad as esu personazas. Todel as ir esu nepazeidziama. Cia mes visi personazai iki tol, kol I nikų skiltis patys neisirašome savo tikru vardu ir pavardziu.

Apie až pletkus mes visi cia zinome. Pletkininkės ir Afrikoje pletkininkes, cia jau anomalija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 16:12
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 17:09)
Nu ir kas, kad zino. Ji taves tavo tikru vardu nepavadino. Ji tuscios erdves nesumaise su gyvenimu.
Tau norisi t7o tiketi, kad kazkas is taves tyciojasi ne kaip is personazo -tu tuo ir tiki.
Kodėl, galvoji, man kaip zasiai vanduo nuo plunksnu, teletabių dergimasis ant manęs? Todel, kad as esu personazas. Todel as ir esu nepazeidziama. Cia mes visi personazai iki tol, kol I nikų skiltis patys  neisirašome savo tikru vardu ir pavardziu.

Apie až pletkus mes visi cia zinome. Pletkininkės ir Afrikoje pletkininkes, cia jau anomalija  biggrin.gif  biggrin.gif

O kodėl tada laimimos bylos, kai žinomus asmenis (t.y. su vardu ir pavarde) šmeižia anonimai?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:12)
O kodėl tada laimimos bylos, kai žinomus asmenis (t.y. su vardu ir pavarde) šmeižia anonimai?

Todel, kad zinomi asmenys nebuvo pasivadine nikais, kai ju darbelius kazkas I viesumas kele. Gi nerašo niekas - Tinkis Vinkis isvogė vyriausybes iždą. Jauti skirtumą? Rašo - Jonas Kuwaiti isvoge vyriausybes iždą. Tada Jones rėkia - suraskit man ta, kuris tai paviesino, as jam uch..oi as jam uch...

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 16:17
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 17:14)
Todel, kad zinomi asmenys nebuvo pasivadine nikais, kai ju darbelius kazkas I viesumas kele. Gi nerašo niekas - Tinkis Vinkis isvogė vyriausybes iždą. Jauti skirtumą?

Nejaučiu skirtumo, kai anonimas kalba apie mano (žinodamas vardą ir pavardę) kūno patirtis - konkrečiai, apie neįgalumą.

Ne, aš vis dėlto tuo pasidomėsiu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:17)
Nejaučiu skirtumo, kai anonimas kalba apie mano (žinodamas vardą ir pavardę)  kūno patirtis - konkrečiai, apie neįgalumą.

Ne, aš vis dėlto tuo pasidomėsiu.

Tada tau nereikia tureti niko, tik varda ir pavarde rasyti, nes tu nejauti skirtumo.

Igyk imunitetą pries eidama ten, kur tave gali kasti. O kad cia kandama -tu labai gerai zinai. Nebuk mazochistė. Neik i mamkas apnuoginta siela ir tuo, kuo esi gyvenime. Cia yra teatras. O mes visi - sudegusio teatero aktoriai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 16:24
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 17:25)
O bet tačiau Idomucia, SM rašantį, kad mušė savo žmoną ir atmatomis vadinantį savo vaikus - suprantat. Šiandien man jis ir žodžio "apžioti"  reikšmę  bandė nurodyt... Bet čia viskas gerai, ar ne?

ZIurek, Lanzberginis rezimas, jau atvirai spaudzia zmones dalyvaut kazkokiuose medicininiuse eksperimentuose, kurie gali baigtis liudnai...

As zmonos nesuzalojau, neismusiau dantu, nesulauziau kaulu ar pan.

Vaiku man aisku gaila... kales vaikai... tai tragedija. O kuo as galejau padet? Nevdainau ju atmattomis, tiesiog pasakiau, kad jie man nera brangus ir nieko nereiskia...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 17:18)
Tada tau nereikia tureti niko, tik varda ir pavarde rasyti, nes tu nejquti skirtumo.

aš puikiai jaučiu skirtumą tarp asmens ir personažo (kitaip čia nebūčiau ir tiek apie save nekalbėčiau), bet mane domina to skirtumo niuansas: kai žinoma tavo kaip asmens tapatybė ir iš jos tyčiojamasi - anonimiškai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 rugpjūčio 2021 - 16:27
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:23)
aš puikiai jaučiu skirtumą tarp asmens ir personažo (kitaip čia nebūčiau ir tie apie save nekalbėčiau), bet mane domina to skirtumo niuansas: kai žinoma tavo kaip asmens tapatybė ir iš jos tyčiojamasi - anonimiškai?

Zinot galima tik is pacio personazu rašymo apie save, mamkose.. Atkartoti ka pats personazas yra rases apie save - ne nusikaltimas. Jei kazkas bando perkelti zinias is gyvenimo i mamkas - tai jau nusikaltimas, jei personazas nebuvo rases apie save mamkose pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 rugpjūčio 2021 - 16:27
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 17, 17:18)
Tada tau nereikia tureti niko, tik varda ir pavarde rasyti, nes tu nejauti skirtumo.

Igyk imunitetą pries eidama ten, kur tave gali kasti. O kad cia kandama -tu labai gerai zinai. Nebuk mazochistė. Neik i mamkas apnuoginta siela ir tuo, kuo esi gyvenime. Cia yra teatras. O mes visi - sudegusio teatero aktoriai

Tą imunitetą aš seniai turiu - man tiesiog teisiškai tai įdomu.

Manau, kad teatras tai buvo kažkada - ne tokiais intensyviais socialinių tinklų laikais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 08 17, 15:27)
niekam tai neįdomu, visi žino tavąjį ir kas? Tai svarbu tik tau ir teisėsaugai, kur dėl kitų dalykų esi "priduota". 

O Burba ir tave jau pridave, as irgi laukiu interpolo ant slenkscio uz chuliganizma supermamku forume lotuliukas.gif Vienu zodziu neliudna bus sedeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 rugpjūčio 2021 - 16:27
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 17, 16:26)
Tą imunitetą aš seniai turiu - man tiesiog teisiškai tai įdomu.

Manau, kad teatras tai buvo kažkada - ne tokiais intensyviais socialinių tinklų laikais.

Jei pateikiamos zinios, kuriu pati bent puse lupu nebuvqi rasiusi mamkose - tada tqip. O jei kazka rasei ir tai buvo atkartota, kad ir perfrazuotai, kokios dar gali buti problemos? 'As paduosiu I teisma uz tai, kad tu atkartojai ka as apie save rasiau'? Juokinga
Atsakyti